** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (77)
Raspunsuri - Pagina 7
anca_vlad spune:
Neata haideti la cafea!
M-am trezit dimineata umflata la fata abia am reusit sa deschid ochii, fruntea era umflat obrajii si ochii...de la aerul conditionat!
Cris2010 spune:
Buna dimineata, mamici
Si noi suntem pe drumul cel bun. A inceput sa manance cate ceva, binenteles cu mega mofturi, daaar mananca.
Noi plecam peste o saptamana si jumate in concediu. Sper sa nu mai ia nimic pana plecam.
Oana, ma bucur ca sunteti mai bine.
Crispro, a venit si ziua cea mare. Tinem pumnii sa fie bine din prima zi.
Racusor, noi ne gandim s-o sarbatorim pe SN la Pheonicia, ca pica in w/e. Imi place ca au foarte multe chestii pt copii si pentru asta mergem.
Paula, de ce nu intrebi pediatrul cu ce poti da pe manute? Refacere rapida.
Sorina, ai grija de tine. Mai ai putin. Vacanta placuta!
Fetelor, la Debenhams au 50% reducere la colectia de primavara-vara, plus inca 10% daca-ti tiparesti un cupon de pe facebook, pana pe 24 iunie.
Eu am fost ieri. Am luat rochite, colanti, tricouri, pantaloni scurti, pijamale. Sunt foarte frumusele. M-am uitat si la cele pt baietei si bebelusi.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Anca, noi inca n-am dat drumul la aer. Azi noapte am dormit cu fereastra larg deschisa, iar ploaia a racorit aerul.
Rody, hi, hi, ai ajutor si la trasul apei. Te asteptam mai des la povesti.
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Anca, noi inca n-am dat drumul la aer. Azi noapte am dormit cu fereastra larg deschisa, iar ploaia a racorit aerul. Rody, hi, hi, ai ajutor si la trasul apei. Te asteptam mai des la povesti. de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
de la aerul de la serviciu acasa nu i-am dat drumul!
se duc lupte cu colegii!
Alice_Elena spune:
Pff anca, nici eu nu suport aerul cond. Da parca si fara el e prea cald.. Acasa ii dau drumu in camera in care nu stau.
Cris, ai o presimtire? Sau o confirmare, de te-ai uitat la hainele de baietei ? Reducerile sunt la hainele de copii sau la toate?
Rody, nu sunt suparata. Sunt putin mai rrzervata. Am vazut pozele. Sunt tare frumoase amandoua
Aseara am culcat copiii si am fugit de acasa :)) m1am dus in oras cu soramea si 2 prietene. Am ajuns la 1:30 bine ca radu s-a trezit la 9, a fost de treaba
anca_vlad spune:
ma ustura toate gatul, nasul, ochii dar imi revin eu cred ca am facurt mai mult o reactie alergica, dimineata aveam o fata de ziceai ca sunt din filmele horror!
Alice-bravo pt iesire, vin si eu data viitoare! De ce esti rezervata!
Alice_Elena spune:
Pai sa stii ca ma gandeam ca putem iesi intr-o seara, dupa ce adorm copiii ii lasam cu taticii lor.
Se poate sa fi fost murdare filtrele si sa fi facut vreo alergie. Ai luat ceva?
laurika1982 spune:
Hello fetele!!
Mai apar sieu asa....ca deh,mi-e dorde voi:*.
Cristi de3 sapt face numai laolita, vadca dimineata aminceput sa gasesc pampersul iuscat,il mai las nitel si peurma incerc sa-l las fara.
Cris: pupam scolarelul cu cucui.
Pupambolnaviorii sa se faca bine.
Cris:eu cred ca latine se lasa cu albastreala :).
ROdy,ai niste frumuseti de fete.Cristeo si tu ainistebaieti tarefrumosi.
MAi vroiamsa zic cateceva,dar o fac mai tarziu :D
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 16+
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Pai sa stii ca ma gandeam ca putem iesi intr-o seara, dupa ce adorm copiii ii lasam cu taticii lor. Se poate sa fi fost murdare filtrele si sa fi facut vreo alergie. Ai luat ceva? Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Am luat xyzal si calciu lactic, cica m-am mai desumflat asa s-au exprimat colegii ca nu mai arat ca frankenstein!
Cris2010 spune:
Alice, sunt reduceri si la adulti,insa nu la toate articolele. Ce mi-a placut pt mine, nu erau la reducere si n-am luat.
Cu hainutele de baietei, n-am nici o presimtire ca eu vreau fetita.
Anca, asa patesti de fiecare data de la A/C? Nu poate fi dat macar mai incet? Mi s-a mai intamplat si mie sa intru prin vreo banca si mi se facea pielea gaina de ce frig era inauntru.