** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Baby nu intelegeam de ce sa te intorci din iulie , ca stiam ca trebuie sa nasti si pana la urma ai aranjat ceva? cum e mai bine?

M-am hotarat sa imi fac revenire cu 1 iulie sa prin o luna jumatate de activitate ca imi creste cam cu aproape 100 lei indemnizatia de crestere a copilului. Oricum si azi am fost la servici sa ajut fetele ca e ceva treaba si sunt 2 fete care s-au intors din cresterea copilului. Eu oricum in cei 2 ani am tot fost ca a fost nevoie de cineva acolo (am ramas 4 fete care eram toate in concediu de cresterea copilului ) ca nu puteam sa las totul in aer cand a fost nevoie...

Vad ca si al meu copil nu vrea sa mai doarma decat cu mine si deja aseara se juca cu tasu si brusc a inceput sa ma strige si sa ma caute....E ciudat ca el nu a fost mamos niciodata...Am asa o teama mare de cum va fi timpul cand voi sta cele 3 zile in spital cand voi naste....
Azi a fost ok si l-a culcata mama. Nici ea uneori nu il poate culca pentru ca ma striga si plange dupa mine....si asta ma ingrijoreaza cel mai tare ca mama mea il cunoaste cel mai bine ca a stat cu el din prima zi de cand am nescut. Nici macar al meu sot nu stie mai bine ca ea cum e o zi a lui Tudor...O sa vedem atunci ce va fi si sper ca si cresa il va ajuta

Ma gandesc ca si Andrei simte lipsa ta si te cauta si cred ca este tare greu pentru tine Te dulce si sper sa ai cat mai mult timp pentru delfinasul sef

Alice Daca ajungi la Cta si ai timp poate dai un semn sa ne vedem

Paula bine ca se vindeca bubitele

Rody am vazut pozele....Ce minune de fete ai

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
30+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Alice acum plec la 8 de acasa...pana acum plecam la 9, sa beneficiez de asa zisul program redus . deci aveam o ora timp de pupaceala si iubareala

Oana eu as vrea pana la urma Romania, la Phaenicia, unde am fost anul trecut, au facut multe imbunatariri, pentru copii e bine, e mancare buna etc...prietenii cu care mergem nu vor,asa ca inca mai cochetam cu ideea concediului in strainatate , dar nu stim unde..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Salutare fetele!!! Nu am mai intrat de ceva vreme! Imi este din ce in ce mai greu, mai ales cu sarcina. La Bogdan a fost mai usor, acum ma simt epuizata, fara vlaga.... m-a supt de energie fetisoara asta. Important e ca ea este bine, se dezvolta bine, energica, toata ziulica e pe ficatul meu.....
Pe internet abia reusesc sa intru si atunci de pe telefon ca i-am spus lui Bogdan ca e stricat calculatorul, toata ziua il deschidea si il inchidea. In rest.... fac naveta Alexandria - Iasi, si deja maimuta asta mica are ceva de comentat ca nu ii mai convine sa stau atatea ore in scaun, abia astept sa nasc......
nu stiu ce sa va mai spun despre noi...
aaa, maine plecam la munte, sper sa ma recreez un pic ca toata sapt mi-a fost foarte rau
Va pup si sa auzim numai de bine!

Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si +30 Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

lume noua, lume noua!!!!!!

relaxare placuta si nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Multumesc Anca!!
Elena (puiutz) te-am sunat in we (sambata) ca eram prin Bd si ma gandeam ca poate ne vedem dar... pup

Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 30+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Salutare fetele! Am umblat zilele astea pe la notar ( cu ceva casa veche, la tara), ieri sa ii fac analizele lui v, azi sa i le scot, apoi la med de fam, apoi la dentist pt mine ( mi-am refacut niste plombe vechi si urate). De maine incepe aventura- prima zi de gradi. Ce repede a trecut perioada asta... Si ce faina a fost! Parca stie v ceva, ca azi m-a mangaiat, m-a pupat, m-a dragalit toata ziua. Si nu e pupacios deloc de felul lui. I/am pregatit ghiozdanelul :( mai multe nu zic, ca am un nod mare in gat.

Cucuiul e mai bine, se dezumfla incet, dar e vanat, verde, galben. Si nu stiu cum face, ca tot acolo se loveste. Si mai imi fac si io griji...

De dormit nu zic multe, daaar nu credeam ca se poate dormi atat de mult si bine, si ziua si noaptea ( la v ma refer, nu la mine).

Eu is tot racita, am niste crize de tuse de 5-10 min fara pauza, ma iau toate transpiratiile, imi vine sa vars si nu ma pot opri. Azi parca totusi e ceva mai bine. Sper sa fiu si mai bine pe maine, sa nu mai amanam cresa, de data asta din cauza mea.

In rest, va pup pe toate, si va multumesc pt gandurile bune la adresa lui v.

Paula, nu stiu ce sa te sfatuiesc cu mainile lui Raul. Sa intrebi si drce sa-i faci, sa nu ii ramana pete.

Astept sa vad ce zice Puiutz de dr din Iasi, sa vad ce le recomanda. Sper sa vina de acolo mai linistita si cu raspunsuri la toate intrebarile.

Oana, sa iti recuperezi banii si sa va puteti planifica un alt concediu.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cris, am si eu emotii pentru cum va fi maine la gradi. pana la urma ramai si tu cu el acolo? cat il lasi la inceput? poate ai mai spus

sorina, deci asa cu Elena, te lasa fara putere. sa te relaxezi si sa te odihnesti ca stii si tu cata nevoie o sa ai...

paula, si mie mi-e frica sa nu-i ramana pete lui Raul daca se iau asa fasii mari . eu masca ptr par am avut cu melc, su-per! oana, deci Matei se reface bine si frumos, bravo!

racusor, stiu asa bine despre ce vorbesti . acum la mine e mai simplu, cum plec la 6 si Isa se trezeste la 8.30 (sau o trezeste Maria) nu ma mai cauta ca stie ca nu-s . dar seara nici dus nu mai fac fara spectatori, iar apa la wc ghiciti cine-o trage dupa mine

adriana, nu cred ca am apucat sa-ti spun ce minunatii de fete am vazut in poze (cu tine in frunte)

alice, pai tu esti optimista noastra, in ultima vreme ori esti suparata, ori nemultumita... ia fruntea sus si zambetul pe buze . sa vezi cum m-a incurajat pe mine sora-mea zilele trecute cand i-am spus ca tensiunea e tot la limita: ca in ultima saptamana in Bistrita au murit doi barbati (pe care ii cunosteam) la interval de 2 zile facand preinfarct si apoi infarct pe motiv de... stres la munca!!!

crissy, dar voi?? ce faceti? ce poveste a mai scris Elise?

mycya, deci e bine in Ro... chiar ma gandeam zilele trecute cum fetele din Ro fug in vacante pe unde apuca si noi cele dinafara fugim in Ro in vacanta . eh, anul asta nu are rost sa ne gandim la Ro ca e obositor drumul si scurt timpul, asa ca o saptamana o sa colindam probabil sudul Spaniei, pana la ocean. daca vreuna din voi are planuri de vacanta prin peninsula, sa dea de stire sa pot programa saptamana aia

vreau sa va spun ca de-acum va citesc zilnic, seara cat stau in vana sa ma... relaxez . dar nu pot scrie pe tel ca tot il ud si de multe ori pana ajung la laptop cam uit ce vroiam sa spun

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

sa scriu si eu ce vroiam,ca poate uit si cu timpul stau cam prost:

crispro am vazut si mai rau cucuit ,nu e chiar asa precum se vede astea din jurul ochiului asa se fac pt ca toata umflatura aia "se trage " sub ochi;nepotul meu era as la astea.lo sa fie bine, o sa vezi,sperietura e mai mare.tu cum mai esti(am citit ca mai bine,ma bucur)

oana bafta la recuperarea banilor,in ceea ce priveste decizia ta si eu as fi procedat la fel(inainte nu am spus nimic pt ca asta era strict decizia ta )bine ca isi revine Matei.

paula dar ai incercat cu bephanten unguent,stiam si de vit A pt accelerarea procesului de refacere a pielii,sper sa nu ramana cu urme.

nu mai stiu cui vroiam sa-i scriu ceva ,in schimb sa va spun despre noi:vreau sa o trimit pe fii-mea la tara la soacra-mea ca daca tot imi caut job poate apare si sa se obisnuiasca,pana se duce la gradi in toamna.Pitica mea este ff mamoasa si nu stiu cum o sa fie,mi-e teamadar sper sa se descurce amandoua.oricum ma gandesc cu groaza la ziua de luni cand o duc la tara,ei o sa-i placa sunt sigura dar cred ca o sa ma vrea la mami ca pana acum nu ne-am mai despartit mai mult de 4 zile;nu rezist eu fara sa o vad ,ea poate rezista...off

am de facut vizite la stomatolog ,pt prima oara in viata mea ma doare maseaua si rau ca m-am si umflat,va dati seama cum o sa arat in pozele de la intalnirea de 10 ani ,daca nu se retrage umflatura;fac poza din profil... :)))

Au venit pana la urma mihaela si denisa la mare ca parca n-am mai vazut nici un comentariu de la ele.daca da poate ne vedem

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Of Cristina ce necaz cu Vladutu'. Si noi am patit-o pe la un an si 4 luni, fugea dupa tatas-o in casa, tatas-o vorbea la telefon si n-a fost atent. Copilul s-a impiedicat si a cazut cu tampla drept in coltul(dunga) de la pat. Deci, tot asa cum spui: verde, albastru, galben, rosu. Si o taietura urata pe mijloc. N-am stiut cum sa reactionez, cert este ca am pus comprese cu apa rece atat cat mi-a permis si, de multe ori, am senzatia ca se vede acolo cicatricea. N-am fost la doctor, nu stiu de ce, de teama, am urmarit comportamentul copilului, am vazut ca totul e ok si asta a fost. Doamne ce rau mi-a parut, si ce am mai plans atunci. Pupam pe Vladut cucuiatu' si ii uram bafta la cresa, asteptam cu nerabdare sa ne povestesti reactia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Ooana, la bulgari am mers si noi, la Suuny Beach, e drept ca e mai in sud si zice ca e mai cald un pic, apa a fost perfecta, am intrat in toate zilele si la 7 dimineata si la 7 seara, copiii au intrat si s-au balacit tot timpul- ai vazut poze pe FB. Si eu sunt chiar degerata, aidca daca simteam ca-i apa rece sigur nu ma apropiam. Si noi am fost la 1 iunie. Asa ca poate merita ceva mai in sudul Bulgariei.

Va multumesc aici pentru comentariile la poze, maine raspund, azi a fost mama la noi si am stat numai cu ea, vine asa rar, ca e sarbatoare cand ajunge.

Crispro, tinem pumnii pentru Vlad. Sa aveti acomodare usoara, v-ati facut mari mari.

Racusor, multumesc de aprecieri. Pai la ce delfinas sef avem, cum puteau sa fie toti delfinasii? Minunati!

Alice .

Paula, pupam baiatul.

Mergi la inceput