** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (77)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

laaa muuulti aaaani, Raducu scump, sa cresti mare si cuminte, sa ai o copilarie minunata si sa-ti bucuri in fiecare zi parintii tai minunati

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Raducu scump de mami Tina LA MUUUUULTI ANI FERICITI! Sa ai o copilarieminunata!!!!

Multumesc fete de cuvinte dar deja e prea mult....
Alice am sa tin cont multumesc muult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

La multi ani, Raducu! Sa fii sanatos si fericit, sa te bucuri de o viata lunga, minunata! Mami Nina, sa va traiasca feciorul si sa va aduca numai bucurii! . . Va pup pe toate, scriu de pe tel si merge greu net-ul. Abia astept sa stam la taclale saptamana viitoare, dupa ce ajungem acasa!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Hello dragelor! Copilasul meu doarme rau de cand cu cresa, tot la 5 min striga mama, apoi zice brate( sa il iau in brate), apoi plange... Acum e la mine in brate. O fi decla cresa? Plus ca raceste iar, imi dau seama dupa cum ii miroase respiratia, si se aud muci fornaind. Nu e de mirare, ca 80-90% din copiii de la gradi is f raciti, toti tusesc, toti au muci verzi, multi. Offf, numai sa nu mai faca iar amigdalita, ca mor!!!

Noapte linistita!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Dau o cafea buna! Poftiti!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata Cris multumim pt cafea...chiar acum o beau...mititelul de Vladut...sper sa nu raceasca

Noi azi ne ducem la soacra la tara sa mai alerge pe acolo si mami sa se bronzeze putin ...joi vine si tati acasa ....abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

cris, eu stiu ca la intrarea in comunitate e destul de normal sa se imbolnaveasca mai des. Sper totusi sa nu fie altceva decat muci; da-i si tu oscillo.

Vreau si eu un aparat de facut masaj. Are careva? de care? ideea e ca vreau sa incep cremele anticelulitice si sunt cam lenesa sa frec la mana.

saddie, tu ai tinut dieta hipocalorica? sper sa nu gresesc. Vreau si eu sa stiu cum e, ai tabele cu calorii? ce cantitati ai voie sa consumi?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Salutare!
Noi am ajuns la Constanta, imi pare tare rau ca nu am vazut-o pe Michelle, oricum e bine ca a prins vreme buna...
Crispro, imi pare tare rau ca e asa la gradi, eu nu l-as mai duce in conditiile astea (normal, doar daca as avea alta varianta...), chiar daca nu mi-as recupera banii.
Palomina, la ce gradinita il duci?
Crissteo, suntem in curte de dimineata pana seara, cu greu ii bag la pranz in casa...la plaja nu am ajuns trebuie sa ne aduca tati masina saptamana viitoare. Pana atunci, Sashi e foarte fericit oricum in piscina mica din curte...In iulie plecam in Germania, de abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

La multi ani Raducu de Tina, sa fii sanatos puiut de 2 anisori, vesel si ascultator! Pupici muuuuuuuuulti! Tina, iertare pentru intarziere!!!!!

eu nu ma simt prea bine, sincer cred ca anticonceptionalele astea imi dau depresie . nu ma pot concentra, sunt trista tot timpul, nu am pic de energie si nimic nu imi mai face placere parca

cred ca maine il sun pe dr. ginecolog sa-i spun, poate imi da altele.

oricum nu eram eu cine stie ce optimista, dar de o luna incoace chiar nu ma recunosc! parca nu mai sunt eu

de asta nici nu prea vin pe forum, sunt permanent in butoiul cu melancolie

va pup si mi-e dor de voi, sper sa-mi revin curand!

Denisa o imbratisare calda de la mine! Esti o mama extraordinara!

Crispro ma bucur ca nu il mai duci la gradi aceea particulara! Poate va fi mai bine la toamna la cea de stat, mai creste si Vladut, poate se va acomoda mai usor!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Raducu, la multi ani, cu intarziere dar se accepta, nu? Sa cresti mare, sanatos, voios si sa iti bucuri parintii.

Carla, si eu sunt de parere ca decat cu un tata/sot in suferinta, mai bine sepratai si linistiti. Eu nu as putea sta langa un barbat doar pentru copii. Usor nu va fi, cu siguranta. E grea decizia.

Crispro, am mai vorbit si cu alte mamici cu copii la cresa, la alta decat Raisa si am mai auzit din astea, insa NU mancarea la portie. Asta mi se pare inadmisilbil, sa nu mai povestim de fetitia care plange non-stop. Sa sti ca si la Raisa la cresa, in grupele mai mari, aud ingrijitoare care se rastesc la copii, nu au rabdare cu ei, ii pun pe toti la aceeasi ora sa doarma, chiar daca le e somn, chiar daca nu...noi, din septembrie ar trebui sa ne mutam intr-o grupa de jos, insa daca nu raman aceleasi ingrijitoare, nici eu nu o mai duc. Mergem la 3 ani la gradi.

Si acum si ceva de bine....ieri a fost prima zi cu bona, zi care a decurs aproape perfect, pentru toata lumea.
A venit bona la 9.30, am mancat toti, impreuna, dupa care m-a ajutat sa strangem masa, sotul a spalat vasele si intre timp eu ii aratam una alta prin casa. A imbracat-o pe Raisa si i-am dus la Platou (padure, parcuri, animale). Am pus-o acolo in carucior, ne-a facut "pa" si noi am plecat in treaba noastra. Am sunat la 12.30 si mi-a zis ca imediat ajung acasa, a fost foarte cuminte. Noi ne-am rezolvat treburile, am fost si pana la ai mei sa culegem cirese si apoi pe o terasa. La ora 14 am ajuns acasa insa nu aveam cu ce intra....i-am dat ei telecomanda de la poarta ca am uitat cheile (daca nu le folosim) si a trebuit sa o sun sa ne deschida. Ei, atunci s-a trezit Raisa. Doarmise doar o ora ( aici a fost imperfectiunea:)), dar NU oricum. Cica a mancat si cat bona a spalat vasele, s-a dus in dormitorul nostru, s-a pus in patul mare si a adormit. Mie nu imi venea sa cred, cu noi doar in brate adoarme. In timpul asta, Luci (bona) a spalat pe jos, a pus vasele la loc, am gasit casa luna.
Dupa ce a plecat, am intrebat-o pe Raisa unde au fost, ce au facut, mi-a aratat ca s-a pus in pat si a facut nani.
Am zis ca daca nu a dormit, ne dam noi seama. Abia seara la 20.30 au apucat-o "figurile", asa ca am culcat-o. A dormit aproape 12 ore (pana azi dimineata la 8.15).

Azi suntem doar noi doua, tati e la lucru, am fost de dimineata in parc si la Zoo, am venit acasa, i-am dat sa manance, am tinut-o maxim 5 minute in brate si am pus-o in patut, cu ochii deschisi. Doarme de rupe.....poate pana vin din spital se obisnuieste si adoarme singura!!

M-am lungit mai mult decat o gramada....daca-s nevorbita...

WE frumos!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

31+

Mergi la inceput