** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (77)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristina, dar tu ai incheiat contract cu gradinita in care se zice ca taxa se achita anticipat? pai de ce sa nu iti dea banii inapoi? tu platesti niste servicii care nu au fost indeplinite de catre ei. spui ca tu nu poti s aiti ducii copilul in aceste conditii si vrei banii inapoi. nu s/a facut nicio cheltuiala cu Vlad, in afara de mancare. daca ai un pic de curaj sa le vorbesti, sper sa ti-i dea inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

La gradinite cica platesti taxa anticipat pt a-ti pastra locul De parca ar fi buluc la usa lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Salut!
Ducu a inceput sa zica "santate" cand stranuta cineva, am ramas masca, ii spunem cand stanuta si a bagat la cap, Doamne asa draguti sunt acum.

Puiut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Ainotna, pana la urma ne-am hotarat la Cuibusorul Zanelor ! Sa vedem cum ne acomodam... Urmatoarea pe lista este Children's joy de pe Gramont!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

am citit, mai pe sarite, ce-i drept...mi-a sarit in ochi subiectul cresa/gradi...sensibil subiect...

eu cred ca nu exista gradinita perfecta, peste tot sunt unele 'scapari', sau daca nu, oricum nu se poate ca toti parintii sa fie multumiti 100% de serviciile oferite. totusi, cand alegi o cresa/gradi, trebuie sa iti faci o lista cu prioritatile tale, ce asteptari ai tu, vezi care sunt avantajele/dezavantajele cresei/gradinitei respective si te decizi daca continui sau nu...

elena, te imbratisez...sper sa revii la o forma mai buna, psihic vorbind...

denisa, cum mai sunteti?

eu sunt prinsa cu treaba, la sf saptamanii viitoare eliberam ap, am de strans tot de pe aici...si sunt atat de muuuuulte lucruri...

va pup si va doresc o sapt minunata!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII 2012...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

2PRICHINDEI-MAGAZIN ONLINE...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

...iar parintii sa fie linistiti ca isi lasa copii acolo...
Oare cei care au aceasta afacere sunt la curent cu nemultumirile parintilor sau sunt multumiti ca le merge afacerea?

mie postarile Cristinei imi amintesc de gradinita Mariei si de conditiile de acolo . in timp am invatat ca nicio gradinita nu e perfecta, ca si educatoarele sunt oameni nu masini. banii inapoi nu i-am primit niciodata pentru ca e asa cum zice Anca, se plateste inainte pentru a ti se pastra... locul! noi mancarea o plateam la sfarsitul lunii, daca nu mergea o zi trebuia anuntat cu o zi inainte, altfel plateai si mancarea aia. in Zalau e si singura, asa ca... de aia ii spuneam Cristinei ca pentru ea ar fi o idee buna de afacere . ce vroiam sa spun, insa, e ca Mariei nu-i placea deloc, o lasam plangand ca nu aveam incotro , o gaseam dormind de cele mai multe ori (in carucior ). a facut otita, conjunctivita, febra 40... toate in 2 luni! intamplator ma intalnesc cu o mamica romanca si-mi spune ca la ora la care isi ducea ea copilul, Maria mea plangea in hohote (la 2 ore dupa ce o lasam eu!!) si de aia facea febra, de la atata plans.

am inceput mesajul de dimineata, acum nu mai stiu sa urmaresc bine ideea , abia am venit de la o zi de nastere a unui pici de 2 ani , daca va amintiti ca eram in rezerva cu o vecina care nascuse un bb

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Elena, schimba pastilele repede! Sau du-te la o terasa in mamaia
Rodi, ai emotii?
Denisa, ce faci? Ce fac copiii?
Anca, ati terminat cu serbarile si tot? Cat stati in germania? Luati si baietii?

Pe mine m-a muscat o albina :) (nu de piept , de mana). Se inneca si s-a gandit ca o salveaza mana mea. Bine ca nu s/a agatat de mara, ca o aveam in brate..
Am fost la tzara de ieri. Mara vroia numai in apa, se arunca, se balacea. L-am bagat si pe raduc, pedala si el ca un catelus. Au fost si soramea, niste prieteni, a fost frumos.
Pun poze pe fb. Poate reusesc si pr picasa dar maine ca acu mi-e soomn

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

nela_didea ce frumusete de copil ai...Imi place tare mult poza de la profil ...Ce moaca de strengar are strumful

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
30+ Mara Andreea

Multumesc scumpa, e strengar intr-adevar. Te pup.

Mergi la inceput

buna seara, delfinariu , tot pasare de noapte am ramas

Alice, pai nu aveam emotii cine stie ce, la un an daaaa, parca nasteam iar. dar acum ca a fost in 4 iunie ziua lui Florin, in 19 e a Isei si in 26 a Mariei, deja am intrat in hora . dar cand am ajuns la fiesta copilasului de care va ziceam (nascut prin cezariana ca-i placea mult la mami in burtica si nu vroia sa iasa) mi-am si amintit cand m-am pus in patul meu de spital si langa mine era patutul mic in care era bb asta . atata plangea noaptea si mama-sa nu stia ce sa-i mai faca, tata-so il plimba pe holuri si i-l tot dadea sa-l puna la san, iar eu nu dormeam ca aveam o mie de ganduri ca vroiam acasa la tati si la Maria, si cum era si cald tare, ma luau contractiile...

in alta ordine de idei, am dormit azi bustean, la 14.30 am pus-o pe Isa la somn dar tot tragea de mine sa raman cu ea, apoi imi spunea ce sa-i cant si ea se fataia dansand culcata (va puteti da seama ca am ragusit de cat am cantat in soapta??). la 15.30 a adormit, nu stiu daca ea prima sau eu . si m-am mai trezit la 17 si la 18 si la 18.30 iar, abia atunci mi-am dat seama ca la 18 era fiesta!!! asa de bine a fost, dar nu destul, ca tot nu-mi puteam deschide ochii. petrecerea nu mi-a placut ca nu prea ii cunosc, desi imi sunt vecini (strada paralela), Florin mergea la sala cu taticul asta. invitatii erau tot vecini, dar in varsta, copilasi erau de la 1 an la 11 ani dar nu se jucau impreuna, fiecare cu balonul lui . Isa l-a pupat o data pe sarbatorit, a dansat putin pe langa el, dupa care nu am mai putut s-o bag inauntru ca a vazut 2 catei la poarta casei. asta a fost tot! si acum ma simt cumva obligata sa-i chem la ziua Isei, dar eu in 19 nu chem pe nimeni, mergem doar noi la un centru de joaca unde sa se simta Isa bine, ca ea e importanta in ziua aia. si apoi duminica o sa le sarbatorim pe amandoua (e prima si ultima data, mie imi place sa fie fiecare aniversare separata), sambata noaptea mergem pe plaja cu cortul si gratarul (e o sarbatoare minunata!) asa ca duminica o sa fie o petrecere de zi... dar despre asta va mai povestesc eu pana atunci

de maine mi se schimba orarul de munca, de la 7 la 13 si de la 17 la 20.30. mie nu-mi place deloc, pe langa ca e dubla cheltuiala transportului, la ora la care ajung acasa sunt inchise magazinele, asa ca la amiaza tre s-o iau si pe Isa de la gradi, sa mancam, sa fac cumparaturi (rapid, ca la 14 inchid magazinele!), s-o culc pe Isa, ufff... iar seara mancare, haine, putina curatenie, astea asa in mare!

v-am zis ca suntem in cautare de casa?? ma dispera casa asta!! stam de 11 ani in ea, e ca si casa noastra, zugravim in fiecare an, am cumparat pana acum un frigider, un boiler si 3 masini de spalat!! ca e o umezeala de mori in ea iarna, am balta de apa in vasul cu sare! vara e super, e racoare, dar iarna fara incalzire ingheti. plus ca nu mi se mai inchid cum trebuie usile, apa nu are presiune ca sunt obturate tevile, nu am apa calda de 3 zile ca am chemat tehnicianul de 3 ori in 2 luni sa vada ce-i cu instalatia de incalzire (maine vin sa-mi schimbe boilerul pe gaz cu unul electric, desi am zis ca nu vreau ca ma usca factura la curent). in fiecare an platesc tot mai mult lunar, apa si curentul vin la cifre astronomice fata de vecini. si am gasit cateva case care mi-au facut cu ochiul, insa una ne-a cucerit la prima vedere si pe mine si pe Florin! asteptam s-o puna la punct proprietarul (ieri plecau chiriasii din ea, asa ca nu am putut intra sa vedem interiorul decat din cum ne-a povestit o vecina de acolo), are 2 etaje, garaj si terasa, adica exact ce vroiam

bun, am terminat si de mancat (la ora asta ) si ma duc sa prind 4 ore jumate de somn. noapte buna, delfinariu

PS: crissy, dar tu chiar nimic nu mai spui?? ma tot gandesc la voi de cateva zile

Mergi la inceput

Denisa mami, sa ai parte numai de bucurii si de fericire, o viata minunata alaturi de comorile tale! La multi ani!

Vasi, tatic de delfinas Vladut si sot de mami minunata Cristina, cred ca alaturi de ei ai deja tot ce-ti doresti de la viata . La multi ani fericiti si multe impliniri sa aveti, sa va iubiti si sa va pretuiti mereu!

Mergi la inceput