** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (77)
Raspunsuri - Pagina 20
Alice_Elena spune:
Neata! Cafea?
Cristina, sa iti traiasca sotul
Denisa, la multi ani si multa multa fericire! Te pup
crissy77 spune:
La multi ani, carla_2008! Sa-ti lumineze DD mintea sa alegi calea cea buna
La multi ani, tati de Vlad!
rodyka, multe nu am de zis. Elise a avut serbarea de final de gradinita, le-am organizat si o mica petrecere surpriza, din toamna la scoala. Beatrice la fel de nastrusnica, fara progrese in ultima vreme pe partea de limbaj. Eu am rezolvat cu dosarul pt al 3-lea an, mai tb sa mergem cu o copie dupa noul certificat de handicap in octombrie (atunci expira si tb inlocuit). Vrem sa ajungem la Sibiu pt o noua audiograma, nu stim cand.
Cris2010 spune:
Buna dimineata, mamici!
Noi am fost plecati la tara, asa ca sunt restanta cu niste urari:
La multi ani, Radu Gabriel!!! Sa cresti mare si voinic!!!
Tina, mamica draga, sa va traiasca delfinasul, sa va aduca multe bucurii, multa sanatate va doresc!
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Denisa, mamica scumpa, la multi ani!
Crispro, sa-ti traiasca sotiorul! La multi ani!
Incerc sa citesc din urma...
O zi racoroasa!!! (vorba Ancai)
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Denisa, mamica scumpa, la multi ani! Crispro, sa-ti traiasca sotiorul! La multi ani! Incerc sa citesc din urma... O zi racoroasa!!! (vorba Ancai) de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
cris ai o vesta cu ceva blanita imi trebuie pt vlad la sebare, helpppppppppp!
ooana spune:
Neata
Denisa
sa iti ofere viata si oamenii dragi de langa tine exact ce iti doresti, multa fericire si multe bucurii!
Cristina La Multi Ani pentru Vasi
nu stiu daca ma crezi sau nu dar pe mine ma doare sufletul cand citesc postarile tale legate de cresa, nu-l mai du acolo
cred ca pana la urma mergem in Bulgaria, sper sa ne luam biletele si sa imi iau o piatra din spate
daca nu mergem acum s-a terminat ca intra alti colegi in concediu si conform programarii eu mai pot pleca in septembrie
1an + 08.07.2010
Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Cris2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_vlad
cris ai o vesta cu ceva blanita imi trebuie pt vlad la sebare, helpppppppppp! Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) |
Am, Anca. E toata din blanita (ecologica). Te ajut cu placere.
Cris2010 spune:
Crispro, ce povestesti tu acolo??? In primul rand, cand soliciti autorizatie de functionare, nu trebuie sa ai spatiu adecvat activitatii???
Si nu inteleg cum sta educatoarea doar cu un copil dupa ea, chiar daca e mai atasat de ea, treaba ei e sa aiba grija de toti in aceeasi masura, sa gaseasca solutii sa se imparta cat decat egal la toti...
Ma intreb si eu de parintii fetitei care plange, chiar asa, ei nu se uita pe camere, sau nu-si dau seama ca fetita e nemancata, e plansa (una e sa planga copilul jumate de ora, alta e sa planga o zi intreaga, cred ca e transfigurata la fara, ma gandesc...)
Si faptul ca a mintit-o pe mama fetitei... cine stie ce alte lucruri se petrec acolo si sunt 'trecute cu vederea'...
Daca vrei sa-ti cauti alt job, eu zic sa-ti prelungesti CIC pana iti gasesti de lucru. Asa, macar n-o sa ai intrerupere pe cartea de munca.
In banii astia (de la cresa) nu gasesti o bona pana intra la gradinita? Cum ziceau si fetele, cred ca acum e mai important sa se simta iubit, ocrotit, nu neglijat. Vine si randul socializarii.
Eu imi inchipuiam ca la cresa/gradi private (faptul ca platesti niste taxe substantiale) ii supla si in f... copilului, scuzati de exprimare, si cand colo afli de asemenea minunatii... Chiar sunt revoltata de indolenta si nesimtirea unora ca astia!