** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (77)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LAURAAAA, FELICITARI PT BAIETEL!!!! O sa vezi ce frumos e cu doi prichindei...

Victo, nu stiam de dr Rotar...uau...ce sa zic, bravo ei...

Paula, la varsta asta copiii nu au discernamant, nu stiu sa spuna adevarul... doar il nimeresc, in cel mai bun caz...

Denisa, iubita... iar v-ati certat, presupun....dar nu luati decizii la manie...puneti-va la masa si discutati cu CALM, DACA SE PAOTE...
of, vad multa lume care divorteaza in jurul meu...ce se intampla???

miss u girls!!!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII 2012...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

2PRICHINDEI-MAGAZIN ONLINE...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

La multi ani Raducu!!!

Crispro mai dar nu-i ok deloc ce se intampla acolo. Cum naiba, fetita aia e acolo de cinci luni si inca plange in fiecare zi? Pai eu nu-i inteleg pe parintii ei in primul rand, daca tot sunt camere, ei nu vad ce se intampla???
Imi pare tare rau ca sunteti pusi in asa situatie dificila. Stiu ce a fost si in sufletul meu saptamanile trecute dar macar puteam conta ca cei de la gradi imi spun adevarul. Adica ma sunau sa-mi spuna daca a mancat/n-a mancat ce, cum, cat, n-au incercat niciodata sa ascunda adevarul si eu ii verificam, ca le intrebam si pe educatoare si pe ingrijitoare si chiar pe directoare. Cat timp n-a mancat deloc nici nu m-au lasat s-o las si la somn, imi spuneau "doamna, mergeti cu ea acasa, e nemancata, nu se poate sa stea asa toata ziua".

denisa offf sper sa fie totul bine la voi, cum spun si fetele nu luati decizii la nervi, cantariti-le cu minte limpede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

La multi ani Raducu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

LA MULTI ANI RADUCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

LA MULTI ANI RADUCU!!!
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si fericire!!!

Mami, ce a primit de ziua lui? Vrem poze cu Radu la 2 ani!!

Cristina poti incerca sa ceri banii de la gradi...poate tii da inapoi. CRed ca asa faceam si eu in locul tau...Poti incerca sa cauti din timp altceva de munca, poate gasesti, sau macar incearca sa prelungesti perioada de stat acasa., dar nu cred ca o sa-ti placa sa renunti de tot la job.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

in primul rand sa uram si noi La Multi Ani lui Raducu!
asteptam pozele

sunt acasa...Matei doarme neintors
am fost la un complex cu bazine, ne-am balacit in apa sarata
si ne ducem inapoi imediat ce se trezeste
ii place la nebunie apa, se arunca in piscina cu capul inainte
musai sa merg la mare de 2 ori anul asta...

Adriana ai dreptate cu iulie-august...si noi stim asta, dar imi e greu sa cred si sa accept inca ca am ratat concediul

Cristina vad ca ti-a scris Victo exact ce vroiam sa iti spun si eu
cauta bona si de la 3 ani il dai la gradi de stat...sau daca te grabesti ti-l ia si din primavara de la 2,5 ani
acolo eu una nu l-as mai duce pe Vladut

Carla mie nu imi vine sa cred ca am citit
sfaturi nu pot sa-ti dau, nu stiu cum e sa fi intr-o situatie in care nu exista intelegere si armonie in casa!
gandeste-te la minunile tale, copiii iti vor da puterea de a trece peste orice si de a zambi din nou...indiferent de decizia pe care o veti lua
eu una te pup Denisa pentru ceea ce esti tu, pentru curajul tau si pentru sacrificiile pe care le faci zilnic !

1an + 08.07.2010

Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani, vicepresedintelui delfinariului!!
Sa fii sanatos, iubit si norocos!
Si pe mami o pupam dulce dulce, ca si ea e nemaopomenita!!

Crisu.. subscriu la ce a spus Victo..ce indiferenta e pe-acolo.. Eu chiar nu stiu si nu pot sa inteleg cum o persoana care ingrijeste copiii poate fi asa de nepasatoare.. Cat despre meniu, mi se pare absolut aberant sa pui copiii sa faca foamea. Acum nu ma astept sa puna un platou fiecarui copil, dar n-am auzit pana acum de mar la feliuta si sa nu li se suplimenteze mancarea .
Cat despre programul la munca, asta chiar e aiurea. Iti tin pumnii sa gasesti ceva mai bun!

Denisa, sa fie bine pt voi..

Eu cu buba sunt ok, dupa ce am luat pastile cu pumnul si m-au curatat zi de zi, nu mai sunt mireasa lui Frankenstein. O sa imi coasa incizia luni. Am fost la munca in fiecare zi, desi am avut medical, dar na.. am avut treaba .
Vichisorul de vreo 2 saptamani este f sensibil daca ii refuzi ceva, daca ai ridicat cumva tonul e cu buza si cu lacrimile pana la buric (asta indiferent de cat de mare e boroboata pe care a facut-o si cat de mult a ignorat orice distragere a atentiei sau altele). Musca daca e nervos (azi m-am intors si m-a muscat de fund) si loveste.. E o etapa, incercam sa nu ne iesim din pepeni, sa-i oferim toata dragostea si linistea de care are nevoie, desi, sincer, imi cam vine sa musc de orice cand se crizeaza..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Multi ani traiasca/ multi ani traisca/ LAAAAA MUUUUULLLTI ANIIII! Sa cresti mare si sanatos Radu Gabriel!

crispro, mami, e bine ca ati luat o decizie. Din ce spui tu, nu merita cresa asta! Ce mila imi e de fetita aia, ce nefericita si singura se simte mititica.

denisa, cum asa?! nu mai e cale de intoarcere? sa zic ca pentru tine poate e mai bine (prea te-a chinuit in ultimul an), dar pentru copii? Uf!

Azi am decis sa nu o mai duc pe Rebeca in nici un parc. Am plecat dimineata in Herastrau; a urlat aproape di orice, nu a stat locului - adica sa sara in lac, sa bage mana la pauni. Va spun sincer ca imi venea sa o lasa acolo. Nu stiu zau ce sa ma mai fac cu ea...

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

La multi ani, Radu ! Sa fii sanatos si cuminte!

Cris, mie mi-au dat lacrimile.... Imi pare asa de rau .... Cat despre fetita aceea, Doamne! Cum sa lasi un copil sa planga non stop atata timp?!

Si eu sincer m-as duce si le-as cere banii inapoi ! Cred ca as face si o reclamatie undeva! Gradinita macar e autorizata ? Imagineaza-ti ca daca cu tine de fata s-au comportat asa, fara tine cred ca e si mai rau .....

Mie deja mi se face un gol in stomac cand ma gandesc ca din iulie mergem si noi la gradinita.... eu i-as avea pe parintii mei disponibili dar problema e ca stau in Otopeni....

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

La multi ani Raducu sa ai o viata frumoasa!

Denisa ti-am scris si fb imi pare tare rau ca trebuie sa treci printr-o experienta atat de traumatizanta, dar acum nu o sa crezi ce iti spun, O SA FIE BINE SI O SA FI LINISTITA TU CU CEI MICI va fi un drum greu si anevoios dar nu imposibil de castigat!

Sunt de parere ca iti ajunge cat ai suportat, copiii trebuie sa creasca in liniste si in armonie pe care poti sa le-o asiguri doar tu, chiar daca nu pot sa spuna ei preiau tenisiunea dintre voi si cu siguranta asta o sti si tu!

Decat doi parinti impreuna care se cearta si de la care nu au ce invata bun cei mici mai bine doi parinti separati dar cu liniste si armonie acolo unde cresc!

Nu dati cu rosii dar eu asa cred!

Mergi la inceput