** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (77)
Raspunsuri - Pagina 16
racusor2010 spune:
se trezise Andrei si am venit sa invat, dar dupa 2 ore deja sunt varza, m-a luat un somn offf...mama lor de examene
crispro spune:
Programul meu de lucru e de la 10:30 la 20, timp de 3 sapt si o saptamana lucrez de la 8 la 17. Plus ca lucrez 3 sambete din 4. Greu tare cu asa program cand ai copil. Maii am colege in tara, pe care le cunosc si care nu s-au intors la munca- unele au facut bb2, alta si-a prelungit cic la 3 ani, alta e la ceva aloe vera, oiflame, nu stiu care... Si doar 2 s-au intors, dar lucreaza in alt departament cu program mai ok.
No, de la cresa poate doar un milion mai pot primi inapoi ( banii de masa, 10 lei pe zi). Taxa de 570 lei nu. vasi asa s-a suparat ca a zis ca le duce un bax de mere sa aiba pt copii. Dar nu e vorba ca nu au , ci ca asa vor sa faca.
In orice caz, e greu cand tb sa lasi copilul cu altcineva. Ma gandesc ce greu gasesti si o bona sa placa si tie si copilului, sa ai incredere in ea, ca face bine, ca are rabdare, ca il iubeste...
No, io se fapt am intrat sa zic La multi ani Raducu!!! sa ai parte de multe multe bucurii, de iubire si intelegere, sa cresti sanatos si cuminte. Pupam puiutul frumos in ziua asta speciala si o pupam si pe mami a lui!!! La multi ani!!!
Sa-l ajutam pe Alex
coteasca spune:
la multi ani raducu, sa fii sanatos, sa cresti mare, sa te bucuri de anii copilariei!
off, crispro, ce aventuri ai avut cu cresa, sper sa luati decizia corecta pana la urma
fug, ca azi plecam la mare, sper sa nu ne alerge tudor foarte tare, va pup pe toate si va doresc un week frumos si relaxant!
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
crispro spune:
Si mai vroiam sa zic ca azi noapte s-a foit, trezit, a trebuit sa dorm cu el- ma asteptam sa ma caute. Oricum, de 2 sapt a dormit neintors de la 9 -9 juma seara pana la 7 juma-8!!! In camera lui, singur, fara treziri, fara maraieli!!! Nu imi venea sa cred!
Merg sa ma pregatesc, ca mergem la un botez in cluj
Sa-l ajutam pe Alex
laurika1982 spune:
La multi ani delfinas Radu Gabriel de Tina
Sa fii sanatos, voios, sa ai parte de tot binele din lume si sa-ti bucuri mereu parintii!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 16+
crissteo spune:
La multi ani, Radu! Sa ai o viata minunatata, sa cresti mare si sanatos si sa ai noroc cu carul. Mami, sa-ti traiasca minunea de baiat!
Crispro, ma ia si pe mine plansul de ce zici tu acolo. Ce povestesti tu nu are legatura cu acomodarea copiilor si a parintilor- asta e normala si se mai lasa cu plansete de ambele parti- acolo e vorba de afacere si atat. Aia nu e gradinita, unde e atentia, flexibilitatea, grija?
Eu nu l-as mai duce, dar in contractul cu ei ce se specifica cu banii, ca acolo ar trebui sa apara toate conditiile financiare? Si daca nu recuperezi banii eu zic ca nu e in interesul nimanui sa-l duci.
E o decizie extrem de grea, dar poate gasesti pe cineva si pe perioada celor 2 luni pana la toamna, desi eu as opta pana la primavara.
Asa am gandir eu pentru Albert, daca-l duc la cresa in septembrie cand incepe, oricum se imbolnaveste de n ori pana la primavara. Gandeste-te daca ai cu cine sa il lasi, daca iti poti lua medical de cate ori e nevoie si in primul an e nevoie de obicei.
Si la varsta asta copiii au nevoie de o persoana de atasament, de grija, de atentie individualizata, de socializare au timp mai incolo. Si vine toamna si iarna, de cate ori poti iesi cu el in parc ca zici tu ca nu ai parc aproape- curtea, cu bona e foarte buna. Nu mai sta verisorul lui cu voi? Iesiti in week-end, mai gasesti un copil sa se viziteze, e suficient pentru ei.
Nu e singura varianta asta de acum, mie mi se pare infiorator ce-i acolo, nu ca n-am mai auzit pentru prima data, dar e vorba de copilul tau. Hai ca sigur gasesti cea mai buna varianta.
Denisa , of, tinem pumnii sa iesi bine din toata povestea asta. Greu, dar ai resurse, o sa fii bine oricum ar fi. Siguranta si fericirea ta si a copiilor e pe primul plan, indiferent de solutia ALEASA DE TINE.
Coteasca, drum bun, vreme minunata si distractie maxima. Pupam baiatul.
Ilinca, Ainotna ce mai faceti?
giorgia23 spune:
La Multi Ani RADU...multa sanatate si fericire
Cris offf m/au luat caldurile cand am citit...pai cum sa iti lasi copilul sa planga atatea ore ...eu as opta pt bona,plus ca voi stati la casa,ar putea sa/l scoata in curte sa se joace
Denisa ....sper din suflet sa iei decizia cea mai buna pt tine si copilasi
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurika1982 La multi ani delfinas Radu Gabriel de Tina Sa fii sanatos, voios, sa ai parte de tot binele din lume si sa-ti bucuri mereu parintii! Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 16+ |
LA MULTI ANISORI, PUIUT! SA FII SANATOS SI SA AI O VIATA MINUNATA!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
2PRICHINDEI-MAGAZIN ONLINE...