** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Urez si eu un sincer si dragastos LA MULTI ANI RADUCULUI DE TINA,SA CRESTI MARE PUIULE, SA FI SANATOS, CUMINTE SI ASCULTATOR, PARINTII TAI SA FIE MANDRI DE TINE.
Doamne ce ma coplesesc emotiile cand ma gandesc in urma cu doi ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

nela_didea ce frumusete de copil ai...Imi place tare mult poza de la profil ...Ce moaca de strengar are strumful

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
30+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Fete e ceva de neimaginat! Vindem casa,divortam ... Sunt terminata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Denisa, iubita, te pup, ti-am scris pe FB

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!

SARBATOARE, SARBATOARE MARE, AZI RADUCU IMPLINESTE 2 ANISORI!!!
DELFINAS SEF ADJUNCT SA FII FERICIT, SANATOS, SA CRESTI MARE SI VOINIC SI SA AI PARTE DE BUCURII MULTE MULTE IN VIATA!!!

ce emotie....acum doi ani noi abia venisem acasa si m-a sunat Larisa sa imi zica ca ai plecat la spital! Doamne, am intrat repede pe DC sa vad daca ai nascut,daca esti bine...ce emotii...si ce barbatel frumos ai mai mami!!! sa va traiasca! si sa ii faceti un fratior / surioara, sau mai multi

Mergi la inceput

Cristina, nu imi vine sa cred ce povestesti tu acolo, cum sa planga fetita aia intr-una? pai si educatoarele alea nu au suflet, parintii ei nu stiu, nu imi vine sa cred

si ce mi se pare ciudat e ca lor li se pare buna ignoranta asta, nici cu tine acolo nu au incercat sa fie mai atente...asta e si bine, ca ai vazut ce si cum...il mai duci luni? banii ti-i poti lua inapoi?

mai bine ti-ai face o gradinita poate se intoarce si mama ta, si va faceti afacerea voastra....dar tu ce program ai la birou? adica si eu cu tot cu pauza de masa lucrez 9 ore, plus drumul....dar daca ajung la 6 acasa avem timp sa stam impreuna....

fug la invatat, marti am examen

plus ca andrei cred ca a racit, are muci,s-a trezit transpirat si spunandu-mi ca vrea la caldurica i-am dat imunorezistan, l-am schimbat, i-am dat laptic si l-am lasat pe canapea sa doarma...nu mi-a racit toata iarna, si raceste acum de la aer conditionat, ca de altceva nu are de la ce sper cand se trezeste sa fie bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Tina, sa iti traiasca feciorul!
Radu, la multi ani! Noroc sa ai si fericire multa multa
!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Baby, Nela, Racusor, Alice, va multumesc pt urari si va imbratisez cu drag!

Eu nu beau cafea dar azi fac una pt toata lumea, haideti la cafea!!!

Mai tarziu va servesc cu aperitiv, friptura si tort Richard alb

Azi e sarbatoare!!! Raducu nu s a trezit dar abia il astept sa vina la mine in pat, are o moaca asa dragutza cand vine dimineata de la el din camera

La ora 10 mergem la petrecerea unei fetite si dupa amiza asteptam si noi invitatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Da tu fete, asa e cu fetita aia, e camde varsta lui v. Ieri la amiaza am auzit ca a venit mama dupa ea, fata era toata plansa, maica-sa a intrebat daca plsnge demult, iar educ a zis ca doar acum a inceput. A intrebat daca a mancat, i-a zis educ ca a mancat un pic de supa. Pai toata ziua a mancat o lingura de zeama. Trebuia sa ii zica mamei ca nu mananca nimic fata. Io am incercat incet sa ii zambesc fetitei, sa ma apropii de ea, dar cum o intreaba cineva ceva mai tare urla. Educ zice ca e mult mai bine fata acum, e de vreo 5 luni, dar la inceput( primele luni) nu se dadea jos de la mama din brate. Nu sta nici cu tatal, bunica, doar cu mama..

Am zis ca asa a fi v ca si ea, ca atunci cand plangea si v, stateau amandoi la usa si urlau. Si mi-e mila de ea tare. Le-a mai pus muzica piticilor, ea sta in colt, plange mai putin daca e muzica, dar nu danseaza cu ceilalti. Dupa cateva melodii, a oprit muzica si educ le-a crut copiilor sa faca randul, sa mearga la baie. Si cum toti erau la rand, deja au inceput sa iasa, iar fetita daca a vazut ca nu e nimeni pe covor a fugit repede in centrul camerei ( unde dansau copiii) si a topait si ea de cateva ori, singura, fara muzica, zambind. Draga de ea.

Poate or fi si ceva parti bune, eu nu le vad. Copiii is frumosi si scumpi, asa ma plac, mereu ma striga sa imi arate cum s-au imbracat, ce au desenat, vin sa ma stranga. No, da ma enerveaza ca nu is cu ochii in 6 educatoarele astea. Fetita ce tot plange si-a pierdut prinzatoarea de par, ca i-au luat-o copiii. Ea urla evident cand s-a intamplat, dar nu se uita nimeni la ea. Si a mers acasa cu parul valvoi, desfacut. Nu stiu cum de n-a intrebat maica-sa unde e prinzatoarea, sau de ce nu are fata parul in coada. Io n-am mai zis nimic, ca si asa poate nu le convine ca is pe faza cu multe. Ca ii mai iau de la masa, ii mai sterg de muci, le mai dau apa. Io zic ca e greu o femeie cu 8 copii la varsta asta, la cum e amenajat spatiul. Gradinita e intr-o casa inchirriaa, deci nu sali mari si luminoase.

No gata, ca nu ma mai opresc.

Racusor, da ce matinala esti! Spor la invatat.

Denisa, offf, iar v-ati certat? Nu luati decizii importante la suparare, poate azi nu mai pare asa grava situatia. Un pup mare pt tine, mami draga! Imi pare rau sa vad ca nu e ok viata de familie...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

LA MULTI ANI, RADU!
Sa cresti mare si sanatos.

Tina .

Mergi la inceput