** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Buna seara

offf vin si eu cu dilema mea
de 3 zile caut concediu
nu mai sunt bilete de avion catre Turcia, Creta sau Rhodos decat in 2 iulie cea mai apropiata plecare...si mi-e frica ca va fi foarte cald, plus ca prindem ziua lui Matei acolo si nu acasa

mi-a scris Ochidut ca sunt 32 de grade acum la 9 dimineata, deci cum poate fi peste 2 saptamani, probabil 35 dimineata si 40 la amiaza
offf nu stiu ce sa fac
mai imi ramane litoralul romanesc unde sincer nu m-as duce e scump, conditii proaste si vremea nu e sigura deloc...asta e ultima solutie

Ochidut va pupa pe toate

Matei e bine, si-a revenit complet...i-au mai ramas 2-3 cojite, piele arata foarte bine asa ca azi am fost in parc la copii
a fost foarte fericit..fugea cu copii, radea, m-am bucurat vazandu-l asa plin de viata
apoi am facut baita
a adormit instantaneu la 21.30
si eu chiar ma speriasem ca nu mai adormea mai repede de ora 22, probabil lipsa de activitate in parc

Cristina bona o ai asa cum o alegi si ea face ce ii spui tu ca doar o platesti
de ex. la noi se ctesc povesti, se deseneaza, se canta, se danseaza etc
gandeste-te ca ar putea fi si o varianta complementara bona pana incepe programul la cresa de stat

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Gata, l-am comandat pe asta http://www.bertoni-mures.ro/detalii/SUN-2012-444/ , marti il am.
Mi-am mai comandat si un marsupiu.
Mai am de luat una alta de la farmacie si gata!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

31+

e frumos, imi place...banuiesc ca ai luat varianta pe mov dar nu se lasa spatarul de tot pe spate, doar asa la 45 grade

marsupiu de care pana la urma

maine e ziua cea mare, tin pumnii sa fie asa cum iti doresti
noi cred ca mergem sa facem o baie in apa sarata daca e vremea ca si astazi

1an + 08.07.2010

Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata!

Nu stiu ce am de la o vreme ca nu mai pot dormi asa mult, ma trezesc inaintea lui R

Crispro, problema cred ca e la mancare, ca este cu portia, in rest da i timp sa se acomodeze
Oricum in locul tau, de banii astia as pune o bona pana la 3 ani

Sadie, ma bucur de M ca s a obisnuit la gradi, ca nu mai plange si papa

Paula, ce mai face Raul? Prostioare mai face?

De Luni l am lasat pe R numai cu bona, timp de 8 ore.
Plange cand ma vede ca plec, iar daca plec fara sa ma vada, incepe sa ma caute, ma striga suparat si ii trece f repede in rest mananca f bine cu bona, merge cu ea de mana pe strada/parc, pe cand cu noi alearga intr una.
Mereu ma gandesc la Victo, cand spune de S ca nu sta locului deloc, ca tipa, alearga....., asa e si R, tipa sa i se dea anumite lucruri, cateodata mai tip si eu si imediat ma calmez cand imi aduc aminte ca nu tb sa ne enervam ca asa v a fi atmosfera in casa mult timp de acu in colo.

Cu bona e bine, am fost la plaja, m am simtit tare bine, vroiam sa mergem si cu R ieri dar nu a fost vreme.

Azi ma duc la cumparaturi sa incep pregatirile pt ziua de maine
Vom sarbatori fara Cata, pleaca azi in Belgia si vine Miercuri:( iar Vineri plecam in concediu

Trimit acest mesaj pe care l am scris de la ora 8 a.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

buna seara

oana, parerea mea e ca lunile iulie august nu sunt de mers cu copilul in concediu la nici o mare. E mult prea cald. Ar trebui sa stati mai mult in camera. Mai degraba un munte in perioada asta.

ramona, sa il stapaniti cu placere. Sa il folositi la greu.

crispro, impresii de la cresa de azi?!

Mai, cu bonele astea e discutabil. Merita, daca investesti intr-un sistem de supraveghere video, ca sa stai cu inima impacata.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara!
Sunt in urma, dar recuperez eu acum

Azi am fost la plaja, a fost vreme buna, a batut vantul si m am cam ars, ca am uitat crema de plaja cu FP 15, asa ca m am dat cu un ulei cu FP 8 si zici ca mi a explodat butelia pe fatza

Am stat 2 ore si 1/2 la plaja, dupa am mers la cumparaturi si sa comand un tort pt maine.

Fetelor, acum 2 ani eram in travaliu, eram speriata, aveam emotii!

Am si acum emotii, abia astept ziua de maine sa l pup pe Raducu si sa l tin in brate, l am pupat si azi dar nu m am saturat. Sunt fericita!

Azi am avut un copil f cuminte. Mi a spus si bona acelasi lucru.
M a ascultat si pe mine in dupa amiza asta, a mers de mana si totul i a convenit

Ma duc sa va citesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Nina, cand am citit primul mesaj, m-am uitat la ceas, si apoi m-am gandit ca nu mai esti in SUA, de ce ne zici buna dimineata..., apoi am inteles.
Vezi ca ai copil mare si cuminte!!! Imi aduc aminte de ce se intampla acum 2 ani, nu o sa uit niciodata povestea schimbarii numelui lui Raducu( din Tudorel )

Cristina, ne mai tii pe jar mult?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Salutare fete dragi! A trecut si ziua 2. L-am lasat si singurel, i-am zis ca mama pleaca, sa imi faca pa, mi/a facut. I-am mai zis o data sa fiu sigura, el mi/a zis pa mama. Dar cum nu o cunoaste pe educatoare, si ea nu svea timp de el, la scurta vreme era la usa plangand cu suspine si strigandu-ma. Nu l/a putut linisti, nici nu a incercat prea mult. Am aparut, l-am luat in brate si a mai suspinat mult timp dupa. L/am culcat eu, leganat, si am zis ca ma intorc la 4, daca nu plange. Insa copiii dorm nesupravegheati( poate doar se uita si ele pe camere). La scurt timp dupa ce a adormit s-a trezit un copilas ca a picat din pat, si urla. Apoi s-au mai trezit si altii. Dar nimeni nu a venit la ei. Ma uitam pe camere, 2 erau treji si nimeni la ei. Dupa 15 min a ajuns cineva la ei. Apoi s/a trezit v urland ( desi el se trezeste f ok de regula), l/a luat ingrijitoarea, ca educatoarea nu era, si a incercat sa il linisteasca, dar v mai tare urla. L-a dus jos, in brate, tot ii arata pe geam una alta, el la fel suspina si plangea, si ma striga, asa ca am aparut . Si nu s/a mai dat de la mine din brate. Asa ca am mers acasa. Si vlad a zis azi " copii nu"- ca nu mai vrea la copii. Acum seara deja s-a trezit
o data, probabil ii e teama sa nu plec, sa nu lipsesc. La gustarea de fructe aceleasi 5 felii de mar subtiri ca ziarul. Pranzul- ciorba , nu stiu de care, avea in ea o singura galusca cat degetul meu mic si 2 fasii de morcov razuit. In rest zeama in care am pus paine. Felul 2 cartofi cu carne ( tocanita).

Concluzie: din septembrue il dau la cresa de stat- e muuult mai ieftin, meniu mai bogat ( fruct intreg), se da supliment. Is 20 copii cu 3 femei ( deci ca la privat) si spatiul maaaaare. Pana in sept nu stiu ce facem. Oricum, la orice cresa il dau, despartirea va fi grea, vlad va plange. Poate ramanem aici pana in sept, sa se obisnuiasca sa stea fara mine, cu altii copii, sa fie independent. Poate o bona ( desi pt 2 luni nu e prea ok, pana o gasesc, pana o instruiesc, pana se acomodeaza). Ma gandesc si la varianta bona pana in martie anul viitor si apoi gradi de stat. Asta nu isi merita deloc banii, dar deloc.
Azi au colorat 2 planse ( in sfarsit au facut ceva). Dar nu mi/a placut ca pe fetita plangacioasa nu au integrat-o deloc. Ea sta doar langa usa si plange nonstop, si in timpul de joaca, si in crl de masa, si cand se merge afara, la baie, mereu. Si a lasat/o asa la usa, in timp ce ceilalti 7 colorau. Nu stiu cum de nu se uita maica-sa pe camere, sa o ia acasa si sa ii puna bona. In orice caz, eu si sotul suntem varza, suntem gata sa plangem noi.

Si am mai hotarat ca nu ma mai intorc la munca ( nu e 100% sigur inca). Nu imi convine sa stiu ca v e la cresa toata ziua, si ca nici macar 3 ore pe zi nu sunt cu el. El are nevoie de 2-3 ore pe zi si cu mine. Cel putin acum, la varsta asta. Ca mai incolo is convinsa ca nu asa mult. Si o sa imi caut altceva, cu program de la 8 la 17. Va fi mai greu financiar, ca eu aduceam grosul in casa, dar nu banii sunt totul. Nu pot sa imi vad copilul 30-60 min pe zi. E prea putin pt mine. Si mai ales cand ma gandes ca vine de l gradi obosit, frustrat, nedormit sau nemancat, sa nu ma gaseasca nici atunci acasa... Nu stiu, suntem in ceata totala.

Racusor, cum sa ma supar? Asa e, poate avea activitati si cu bona. La noi e un pjc dezavantajul ca stam in afara orasului, nu il poate duce in parc, doar prin curte. In cartierul nostru, mai in capat, e plin de tigani amarati, care toata ziua circula cu autobuzul/ microbuzul ce face leg spre oras. Mereu e arhiplin microbuzul, sta lumea lipita unul de altul, soferul permite dubla capacitate de persoane inauntru. Nu are cum sa il duca bona pe v in oras, cu jucarii de nisip si eventual si carucior.... No, si de asta imi placea mai mult ideea de cresa-si pt activitati, si pt socializare. Dar cum activitati ciuciu... Hmmm, iarasi ma gandesc ca nu imi pot permite bona daca ma las de munca..

Hai ca va las, ca deja v/am facut capul calenddar. In fine, as opri timpul in loc, acum!!! Sa ma bucur de puiul meu care inca are nevoie de mine.

Va pup fete, noapte buna!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ooff..Cristina.. dar nu se poate mai, cum sa lase copilul ala sa planga atatea ore???????????? e ingrozitor! parintii fetitei stiu ca plange nonstop????

sincer, eu nu l-as mai duce.as lua bona, program redus..acum sa stea sa se obisnuiasca cu ea, iar de la 3 ani l-as da la gradinita. sincer. cum zicea Racusor, stiind ca e sotul tau prin preajma nu are cum sa indrazneasca sa faca tampenii, ca el poate veni oricand, inopinat.

iar copiii care nu au frati/surori mai mari, de regula nu prea stiu sa se joace oricum cu alti copii pana dupa 2 ani jumate.

decat sa fie acolo trist, mai bine acasa in mediul lui, ca nu-i musai sa coloreze la 2 ani, ci s ainvete sa vorbeasca, sa manance singur..si cel mai important, sa fie vesel, eu asa zic.

si da, copiii mei, amandoi, dupa ce au inceput cresa au devenit mai plangaciosi..frustrarea de la gradi-unde si S era cuminte si M este cuminte, cooperant, se resimtea acasa din plin. la noi insa deciziile comune le luam fff greu in sensul pe care eu l-as dori, sotul meu nu a vrut bona sub nicio forma si nu am avut de ales, ma rog, am cautat macar cresa cea mai buna dpmeu de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani delfinas sef adjunct Radu Gabriel de Tina
Sa fi sanatos, voios si sa ai parte de tot binele din lume!

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
30+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Of mai Cristina ce povestesti tu acolo ma apuca plansul, zau. Cum sa stea copila aia atatea ore sa planga incontinuu. Doamne feri. Apai saracu' Vladutu', necajit si el, presimte el ceva dar nu-i sigur. Nici nu vreau sa ma gandesc la vreo gradinita sau cresa inainte de 3 ani. Eu sunt disponibila 24 din 24 pentru puiul meu avand in vedere ca eu lucrez acasa. Asta-i avantajul meu.
Mancarea, intr-adevar lasa de dorit, adica nu le da mai mult decat zice cantarul? nasol, aici cred ca trebuie intervenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Cristina imi pare rau ca nu decurge totul bine la cresa....Nu imi vine sa cred ca dai atatia bani pentru niste conditii mai rele decat la cresele de stat. Pai ce povestesti tu nu se incadreaza deloc la o cresa privata unde ar trebui sa mearga totul snur si copii sa fie prioritate....iar parintii sa fie linistiti ca isi lasa copii acolo...
Oare cei care au aceasta afacere sunt la curent cu nemultumirile parintilor sau sunt multumiti ca le merge afacerea?

Si apropo de alimentatie ...mie nu mi se pare ok meniul. Hai ca la stat au un normativ in care trebuie sa se incadreze dar aici unde dai o gramada de bani mancarea este sub nivelul acceptabil....La stat este o suma de 7 lei pe zi alocata mancarii , suma ce se poate mari cu acordul parintilor dar la cresa privata alimentatia trebuia sa fie mult mai bogata si variata

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
30+ Mara Andreea

Mergi la inceput