** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (77)
Raspunsuri - Pagina 13
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonavlas Azi e ziua lui mami, face 54 de ani. Ei (tati cu mami) sunt la Venetia de marti, asta a fost cadoul nostru. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 31+ |
La multi ani! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea si ea de voi
PS Frumos cadou i-ati facut! Bravo!
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
30+ Mara Andreea
ramonavlas spune:
Gata, l-am comandat pe asta http://www.bertoni-mures.ro/detalii/SUN-2012-444/ , marti il am.
Mi-am mai comandat si un marsupiu.
Mai am de luat una alta de la farmacie si gata!
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
31+
puiutz_mic spune:
Anca, da, asa este, stagneaza alimentele in stomac si duoden. Dar oare de la asta sa fie si scaunele moi? Nu ar trebui sa fie constipat mai degraba?
Si nu prea inteleg de ce i-a dat Nexium, asta reduce cantitatea de suc gastric - pai atunci nu stagneaza si mai mult alimentele in stomac?
Desi am mai citit pe net ca se da Nexium la copii pentru staza gastrica, dar...as vrea sa-mi explice cineva, dr. era prea grabit pentru asta...
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui crispro La stat gradi se inchide acum in iunie. Am optat pt gradi in loc de bona pt activitati specifice varstei- pictat cu maini, muzica, colorat- azi n-a fost nimic... Totusi sper ca maine va fi mai bine. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Cris, scuza-ma ca intervin, dar nu cred ca asta trebuie sa conteze cand alegi intre bona si gradinita..
Andrei sta cu bona de la 9 luni jumate si ei coloreaza, merg in parc, ii canta intr-una, ii zice poezii, povesti, se joaca la nisip etc....singurul lucru de care imi pare rau este socializarea, dar incerc eu sa ii aduc copii acasa , plus ca acum a inceput sa se joace cu altii prin parc , si oricum, chiar si asa, nu cred ca o sa ramana copilul nesociabil pana la majorat :))
sper sa nu isc vreo discutie acum bona - cresa, dar voiam sa iti zic ca trebuie sa iei in calcul mai multe cand alegi intre bona si cresa mai ales ca la voi e sotul care lucreaza in aceeasi curte, e soacra, nu e copilul singur cu bona...
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui paula_m Mai fetele, cu manutele suntem tot rau...adica mai bine decat acum 2 zile ( se termina pielea), dar inca arata urat. Il dau in fiecare zi cu crema si asteptam. Nu am mai sunat pediatra, cred ca e satula de noi.... Nu cred ca o sa ramana patat, acum e roz, dar o sa se uniformizeze cred eu, dupa cum arata. Copii vostri mint? Nu in sensul ca vrea sa minta, dar nu ma pot baza pe ce imi spune Raul. Il intreb diverse si imi raspunde cum il taie capul...de ex ieri l-am intrebat daca l-a batut Ani ( bona), am si eu un fix...si mi-a zis ca DA, il intreb unde l-a batut si mi-a spus ca la burta. Dialog avut de fata cu Ani...care mi-a zis ca nu se atinge de el. La fel imi spune si daca il intreb daca l-a batut bunicul( exclus asa ceva) si imi spune ca l-a batut si imi indica diverse locatii( cap, picior, burta), Azi l-am intrebat daca s-a jucat cu Raisa in parc si mi-a zis ca s-au dat pe hinta, l-am intrebat pe Cosmin si a zis ca nu, doar s-au intalnit 2 minute, ca Raisa a plecat acasa...E adevarat ca daca il intreb daca ii e foame si imi zice da, mananca si daca zice nu, nu mananca, degeaba ii dau...dar vreau si eu sa pot dialoga cu Raul si sa-mi raspunda corect la intrebari... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! MI 2 |
si Andrei mai face asa uneori, dar il intreb, mami sigur e asa? si el incepe sa rada si zice ca nu apoi
dar cand e serios, adica atunci cand a fost bolnavior, imi arata ca il doare stamacelul, asa ca face sotii numai cand are chef de joaca
stai linistita, ca iti zice copilul daca ii e foame sau il doare ceva, si nu te minte sigur
(eu am o durere de spate de la AC ingrozitoare, m-a luat cu lesin, asa ca fac o pauza...)
anca_vlad spune:
e plin forumul de astfel de polemici, dar nu cred ca se va ajunge la un consesns, e ok si in colectivitate si cu bona, fiecare ia aceasta decizie si in functie de posibilitati!
ce nu imi place mie este jucatul in nisip il detest am reusit sa ii tin departe si pe copii de nisip!
adrianaBuc spune:
laurika, felicitari pentru putulica.
ramona, sa iti traisca mama pana la 100 ani!
paula, Rebe e bine, face dracii o gramada, de ma dispera. O iubeste tare pe Natalia, aseara m-a ajutat sa ii fac baita. Bine, de cele mai multe ori mai rau ma incurca, ca e stangace, dar intentia conteaza. Si vorbeste, frate, tot repera; de vreo saptamana e comica rau.
Eu am carucior de la Mothercare, luat din UK, l-am scos la 300 lei cu tot cu accesorii si transport pana in Ro. E robust, merge super. Doar ca nu se lasa pe spate, maxim e la 45 grade.
puiut, ce sa zic? te-a ajutat vizita asta la doctor?! ca eu cred ca ma repezeam in el, halal medici! de ce nu faci ceva cu hemoroizi aia?
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
puiutz_mic spune:
adriana inca nu stiu daca m-a ajutat vizita la acest doctor, o sa vedem dupa ce termin si tratamentul dat de el. o sa continui sa rediversific alimentatia si vom vedea cu ce fel de kk ne vom confrunta. cu hemoroizii... in afara de unguent nu prea sunt solutii deocmdata pentru mine. operatia e f. scumpa si nu imi permit si in afara de asta se pot reface am inteles si dupa operatie . mai e si legarea cu o banda elastica dar nici asta nu e chiar ieftin. asa ca deocamdata folosesc unguent si incerc sa fac tot posibilul sa evit constipatia. bravo lui Rebe ca isi iubeste surioara si ca e vorbareata!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
baby78 spune:
Cristina (Crispro) cum a fost azi la cresa?????
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
30+ Mara Andreea
Alice_Elena spune:
Seara buna!
Radu in loc sa doarma sau sa manance imi zice poezii.. S-a trezit pe la 7 din somn si acu are chef de vorba.
Marei i-a iesit si al doilea canin. Azi a spart gingia.
Eu am avut musafiri toata ziua :)
Apropo de gradi. Mi-am amintit ca am o cunostinta educatoare la bambi, dar cand am intrebat-o cat e taxa m1am linistit
Vreau sa merg la puiutul pufos sa vad cum e. A fost cineva?? Am citit numai de bine pe net