** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (77)
Raspunsuri - Pagina 12
Alice_Elena spune:
Ramona, super cadou, sa iti traiasca mama!
Si eu sunt in cautare de carucior pt mara. De fapt vreau sa il vand p-asta din 3 piese (desi e inca in stare foarte buna), si sa cumpar doua sport. Pt mara nu vreau neaparat sa se lase pe spate ca ea nu mai doarme in carut de cand a inceput sa stea in fund
Deci, cer si eu sfaturi pt caucioare. Si daca aveti nevoie de unul in 3 piese, spuneti :))
paula_m spune:
Neata!!
Ramo La multi ani mamei tale!!!
Din obisnuinta am scris sa creasca mare si sa fie sanatoasa, dar parca nu i se potriveste prima parte a urarii...deci, sa fie sanatoasa si sa se bucure de voi si de nepotelele ei!!
Ar tb sa incerc si eu sa-l pun in carucior pe Raul. Adevarul e ca, noi folosim tricicleta cu succes, banuiesc ca e acelasi lucru...Eu nu am ce carucior sa va recomand. Eu am luat unul anul trecut , cand am mers la mare, din ala ieftin, cu 150 lei, dar asa si merg rotile. Eu zic sa fiti atente la roti, sa fie un pic mai mari, daca se poate...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Ramona, super cadou, sa iti traiasca mama! Si eu sunt in cautare de carucior pt mara. De fapt vreau sa il vand p-asta din 3 piese (desi e inca in stare foarte buna), si sa cumpar doua sport. Pt mara nu vreau neaparat sa se lase pe spate ca ea nu mai doarme in carut de cand a inceput sa stea in fund Deci, cer si eu sfaturi pt caucioare. Si daca aveti nevoie de unul in 3 piese, spuneti :)) Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
AM CORECTAT!
eu am un bertoni simplu rosu se inchide umbrela si are vreo 3-4 kg sunt multumita de el!
acesta este:http://www.bertoni-eu.com/products/strollers/buggies%20%287-36%20months%29/451-light
ramonavlas spune:
Anca Vlad, cate trepte are? Raisa, de exemplu, in Antalya, mi-a dormit in carucior. De aceea as vrea sa aiba spatarul tare reglabil, ca ea e obisnuita cu dormitul in carucior.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
31+
anca_vlad spune:
nu e cu spatarul rabatabil, am avut cu spatarul reglabil de la douceur http://www.compari.ro/carucioare-c3919/douceur/b308-p42345084/galerie.html
anca_vlad spune:
Cristina, imi pare rau ca nu esti multumita de gradi, dar cred ca ceea ce nu iti este pe plac sa incerci sa discuti cu cei din gradi, cel mai important este ca Vlad sa se obisnuiasca si sa ii placa!
Si la vlad la cresa erau scari pe care le uracu cand mergeau la culcare si erau destul de inalte dar se va acomoda cu ele!
ooana spune:
Cristina e destul de nasoala situatia avand in vedere pretul si faptul ca e o gradinita privata
fata de ce povestesti tu cresa la care merge Raisa, si care e de stat, e lux! iar costurile sunt minime!
imi pare tare rau mai ales ca erai impacata si incantata de facilitati la inceput
Citat: |
citat din mesajul lui ramonavlas Azi e ziua lui mami, face 54 de ani. Ei (tati cu mami) sunt la Venetia de marti, asta a fost cadoul nostru. legat de carucior, eu cand am cautat nu am gasit carucior usor sport care sa se lase pe spate, cred ca rationamentul e ca aceste carucioare sunt folosite cand copiii nu mai dorm in ele carucioarele care se lasa pe spate sunt mai grele si mai scumpe acum trebuie sa te gandesti de cate ori are Raisa ocazia sa doarma acolo, poate raspunsul e doar in vacanta 1 data/an Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 31+ |
La Multi Ani, pentru mami a ta si buni a lui Raisa
cadoul este minunat!
1an + 08.07.2010
Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
anca_vlad spune:
oana aceeasi senzatie am avut-o si eu cand am trecut cu vlad de la cresa de stat in brasov la gradi particulara in bucuresti!
puiutz_mic spune:
salutare fetele!
ne-am repatriat si noi de marti seara, dar nu am prea putut sa stau pe scaun prea mult pana acum din pricina de hemoroizi azi sunt mai bine, dar serile trecute nu puteam adormi de durere...
am fost la Iasi, cu maaare efort, a trebuit sa ne trezim la 5 dimineata ca sa fim siguri ca ajungem la 9 la usa doctorului. am ajuns, dar desigur ca am mai asteptat vreo ora si ceva, deci ne-am grabit degeaba.
dr. era intr-adevar Burlea Marin, era f. expeditiv cu toata lumea, telefonul ii suna intruna (cred ca a candidat la consilieri sau ceva de genul ca era felicitat in continuu). l-a consultat pe Raducu la burtica, a zis ca burta arata bine, nu are gaze, ficatul e ok, apoi a zis sa ramanem pentru ecografie. nu am apucat sa-i povestesc prea multe despre istoricul bolii, ca era extrem de grabit
am mai asteptat inca aproape o ora pentru ecografie...unde imi spune ca are staza gastrica si duodenala, fara alte explicatii, suntem expediati si ni se spune sa asteptam pentru reteta. deja se facuse pranzul, Raducu nu mai avea stare, ii era si somn. am asteptat inca aproape o ora, ca la final sa vad ca trebuia sa plece urgent cu nu stiu cine si sa-l mai astept cine stie cat... m-a primit, cu mari insistente din partea mea si cu tot felul de comentarii din partea lui de genul ca toata lumea asteapta, de ce nu as astepta si eu... i-am spus ca nu suntem din oras si ca trebuie sa plecam, el ma intreaba cam in zeflemea daca sunt de la tara. ce sa mai zic, nu mi-a placut deloc atitudinea si nici prestatia lui... o fi medic bun, nu zic nu, desi eu nu as putea aprecia asta pentru ca nu am primit explicatiile pe care le vroiam.
mi-a spus sa-i dau de mancare orice - asta intr-un fel m-a bucurat, dar nu stiu daca chiar ii pot da orice... indiferent cum face kk. mi-a zis sa nu mai dau atata atentie la fundul copilului, exact asa s-a exprimat. in fine... ne-a dat si tratament - o parte din ele le-a mai luat Debridat si Kreon, in plus i-a dat si Nexium. O sa-i dau si Nexium, o sa-i mai dau si Kreonul, dar Debridat nu-i mai dau ca a fost apa de ploaie cand i-am dat acum vreo 2 luni.
cam asta a fost, pe scurt...
Sorina mii de scuze ca nu am raspuns, al meu fecior mi-a ascuns telefonul si desteapta de mine il lasasem si pe silentios, asa ca l-am gasit abia duminica dupa-amiaza...sub un fotoliu
aaa..am fost si la nunta sambata seara. nu am putut dansa deloc ... stiti din ce minunata cauza...abia stateam si pe scaun. asa ca nu m-am distrat cine stie ce, de fapt parca nici nu mai sunt in stare sa ma relaxez si sa ma bucur de distractia din jurul meu macar. cred ca m-am cam "salbaticit" dupa aproape 2 ani de stat mai mult acasa cu bebe
Michelle imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem! sotul a terminat munca pe la 7 aseara, nici nu mancasem de pranz macar... Raducu mi-a urlat toata ziua fara motiv, se enerveaza din orice si mai nou a inceput cu trantitul pe jos si dat din picioare...
Spre dimineata nu stiu ce a avut, poate a visat urat si s-a speriat ca a mai dat o reprezentatie de urlete si tranteala pe jos de nu-l mai puteam potoli...am stat treaza vreo ora, se facuse ziua
hai ca m-am intins o gramada...revin mai tarziu daca oi mai avea timp.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
anca_vlad spune:
STAZA se refera la faptul ca bolul alimentar stagneaza in stomac sau duoden!
Daca va aduceti aminte in aprilie anul trecut am fost internata cu Maria in spital pt analize si una din probleme a fost staza!
ne-a dat debridat sau orice pentru motilitate!