** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (77)
Raspunsuri - Pagina 11

crispro spune:
Laurika, bravo pt baietel! Hehe, ce partener dr joaca va avea Cristi!
Adriana, e foarte bine ca ai reusit pana acum cu alaptarea! Bravo, mami!
Hai ca ma duc la nani, noapte buna!
Sa-l ajutam pe Alex

paula_m spune:
Odeta, ce dialoguri constructive aveti si voi . Nu stiu ce e in capul copiilor nostri, dar tot e bine ca ati scapat de NU.
Adriana, in tot raul e si un bine. iti faci de cap... Ai alaptat 6 luni, e bine. Natalia bea si din sticluta, nu? Rebe ce face? Mergeti in concediu?
Laura, sa vezi ce bine s-or intelege flacaii tai!!! Mai faci si o fata?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2

laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Odeta, ce dialoguri constructive aveti si voi ![]() Adriana, in tot raul e si un bine. iti faci de cap... ![]() Laura, sa vezi ce bine s-or intelege flacaii tai!!! Mai faci si o fata? Paula, mamica ![]() Am implinit un anisor!!! MI 2 |
Inchid productia dupa asta:)).asa zic acum, dar cine stie

Laura

baby78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laurika1982
Inchid productia dupa asta:)).asa zic acum, dar cine stie ![]() Laura ![]() ![]() ![]() |
Nu, nu...trebuie neaparat o fata sa fie arbitru la meciuri sau sa aplaneze conflicte...

Iuliana mami fericita de nazdravan

rodyka spune:
citat din mesajul lui paula_m Cristina, o sa fie bine ![]() ![]() |
vezi tu, cristina, fiecare dintre noi cele care am trecut prin asta (chiar daca la mine a fost pentru a doua oara...) am simtit la fel, ca nimeni nu stie/poate avea grija de puiutii nostri asa ca noi -si asa si e!! mai devreme m-am certat cu Florin pe chestia asta pana mi-au dat lacrimile, m-am enervat ca nu-mi mai ajunge timpul pentru nimic si m-am pus pe reprosat lui cate si mai cate, ca nici cu fetele nu sta destul, ca nici un pampers n-ar sti schimba, nici o mancare sa le faca

rodyka spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc cripro, probabil ca si dac ar fi fost conditii perfecte too ai fi gasit ceva... e normal sa gasesti bune, e altceva decat acasa. Si mai ames pentru tine care vrei ce e mai bun pentru copilul tau. Si e firesc asa! ![]() |
a, da, cris! Isa mananca DOAR cu tacamuri de adulti, ale ei le foloseste in joaca pentru papusi, nu le mai vrea... la noi nu se dau banii inapoi orice-ar fi

laurika1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
a, da, cris! Isa mananca DOAR cu tacamuri de adulti, ale ei le foloseste in joaca pentru papusi, nu le mai vrea... la noi nu se dau banii inapoi orice-ar fi ![]() ![]() ![]() |
Neata fetele!!HAi lao cafeluta!1
SI Cristi mananca cu tacamuri de adulti, de a innebunit soacra-mea cand a vazut..si el vrea singur

Laura

laurika1982 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui baby78
Nu, nu...trebuie neaparat o fata sa fie arbitru la meciuri sau sa aplaneze conflicte... ![]() Iuliana mami fericita de nazdravan ![]() ![]() ![]() |
Ce nume frumoase ai ales la fata..si noi mamfi vrut Andreea pentru fata...asa deocamdata e Andrei
Laura

ramonavlas spune:
Buna dimineata!
Si Raisa mananca cu tacamuri de adulti.
Cu minciuna....nu pot sa zic ca chiar minte, adica ii pun o intrebarare la care eu stiu raspunsul, imi raspunde la fel. Insa daca face o prostie, o intreb "E voie?", la asta tot timpul raspunsul e DA.
Maine e prima zi in care vine bona, i-am zis sa vina la 9.30 (Raisa se trezeste pe la 8.30-9 daca nu o trezim pentru cresa), luam micul dejun impreuna, ii spun una alta pe aici si noi plecam in cautare de canapea si carucior tip umbrela. Apropo de carucior, aveti vreo recomandare? Imi trebuie sa se lase pe spate bine, sa poate dormi in el, sa se plieze tip umbrela si nu rosu! Nu credeam ca la 2 ani ii voi lua carucior, insa vad ca sta in el si atunci musai....poate il foloseste si Riana.
Azi e ziua lui mami, face 54 de ani. Ei (tati cu mami) sunt la Venetia de marti, asta a fost cadoul nostru.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 31+