** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

iuliana, ai fost cumva la Carrefour Chitila? ca era acolo un baietel la tuns care urla asa tare ca se auzea din parcare Rebeca sta la tuns atata timp cat nu apuca sa se plictiseasca.

cripro, probabil ca si dac ar fi fost conditii perfecte too ai fi gasit ceva... e normal sa gasesti bune, e altceva decat acasa. Si mai ames pentru tine care vrei ce e mai bun pentru copilul tau. Si e firesc asa! Acuma, de ce nu incerci sa il incadrezi la grupa mai mica, macar pana mai creste nitel? Cu somnul se va alinia in timp cu ceilalti copilasi, o sa intre in ritmul gradinitei. Cu papa, aici e o problema; chiar nu ii pot mari ratia de hrana? In ultima instanta, mai cauta si alte gradi, poate e mai bine in alta parte. In contract nu scrie in ce conditii primesti banii inapoi? - ar trebui sa ii poti recupera cumva daca nu mai vrei sa il duci. Si eu ii dau Rebecai cateodata cu furculita pentru adulti, nu te speria, nu pateste nimic.

paula, hahaha pot sa imi inchipui scena cu cei 3 transpirati

saddie, ai vazut? usor usor intra in ritm. Copilasii se apateaza asa usor doar sa le dai timp suficient.

bumble, cum mai iti ieste buba?

In alta ordine de idei, de la 1 iulie incep tratamentul de imunostimulare asa ca adio alaptat. Ma mai imbarbatez cu gandul ca o sa pot manca si bea ce ma taie capu' Si cica tot de atunci trebuie sa intru la dieta - ca pana acu' am gasit pretext alaptatul sa nu ma apuc de slabit.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

baby, acum faptul e consumat. eu te sfatuiesc alta data daca copilul face asa in orice alta imprejurare, te iei si pleci. acum va trebui sa treaca mult timp pana el sa uite cat i-a fost de groaza cum a fost el tuns.
eu pe S l-a tuns pana la 4 ani de vreo 3 ori ! in rest statea cu plete..ii tundeam bretonul sa nu ii intre in ochi. il tundeam o data pe an, vara, cu masina..si atat. acum cere el sa mearga la tuns.

Paula cu 2 nazdravani, M si S

Asa este ..ai dreptate Ideea este ca am vrut sa il iau sa plec dar...apucase sa ii bage masina de 2-3 ori si era ....oribil....
Sper sa nu ramana cu trauma la tuns...

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
30+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

iuliana, ai fost cumva la Carrefour Chitila? ca era acolo un baietel la tuns care urla asa tare ca se auzea din parcare Rebeca sta la tuns atata timp cat nu apuca sa se plictiseasca.

esti mortala....M-ai facut sa rad tare de s-a speriat copilul

Multa sanatate si sa fie cu rezultate extraordinare tratamentul

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
30+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristina, nu stiu ce sa zic despre cresa..oricum, faptul ca te lasa sa stai, sa vezi tot ce se intamapla, e un lucru bun. si eu am avut impresia cd la-m dus pe Stefan ca va muri de foame cu cat le dau acolo. dar lor le da si supliment. si el avea zile cd manca ff mult seara si eu concluzionam ca mananca putin la gradi si le ziceam sa ii dea in plus. acum il intreb, e mare si stie sa imi spuna daca le da sau nu supliment.
cu restul...si eu eram un pic necajita la Mihai ca tot asa aveam impresia ca nu se ocupa de toti, ca copiii cumintei, care nu plang sunt ignorati..

acum sa stii ca nu prea mai fac activitati organizate, pt ca e vacanta. si gradinitele au programa scolara. acum fac joc de voie. dar si lor le e mai usor sa faca jocuri organizate cu ei.

eu zic sa il lasi in grupa de 2 ani deocamdata, ca e spre progresul lui sa vada ca alti copii pot lucruri mai multe, iar daca ceilalti se descurca, va fi timp mai mult pt el. la grupa de 1/2 ani, toti ceilalti nu se descurca si educatoarea va fi mult mai ocupata.

si la noi e o singura educatoare pana la ora 10. apoi sunt 2 de la 10-13..apoi iarasi una de la 13 la 17.

daca nu esti deloc impacata, cauta bona si gata. il dai la 3 ani, cand va putea sa faca de toate. te pup.

fetelee...Cristina, Andreea..stiti cine e graviduta??? doctorita noastra! am vazut-o azi..m-am uitat asa stramb la burtica..zic..e ceea ce cred eu? ea ..da da..v-am luat exemplul! :):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mai fetele, cu manutele suntem tot rau...adica mai bine decat acum 2 zile ( se termina pielea), dar inca arata urat. Il dau in fiecare zi cu crema si asteptam. Nu am mai sunat pediatra, cred ca e satula de noi.... Nu cred ca o sa ramana patat, acum e roz, dar o sa se uniformizeze cred eu, dupa cum arata.

Copii vostri mint? Nu in sensul ca vrea sa minta, dar nu ma pot baza pe ce imi spune Raul. Il intreb diverse si imi raspunde cum il taie capul...de ex ieri l-am intrebat daca l-a batut Ani ( bona), am si eu un fix...si mi-a zis ca DA, il intreb unde l-a batut si mi-a spus ca la burta. Dialog avut de fata cu Ani...care mi-a zis ca nu se atinge de el. La fel imi spune si daca il intreb daca l-a batut bunicul( exclus asa ceva) si imi spune ca l-a batut si imi indica diverse locatii( cap, picior, burta), Azi l-am intrebat daca s-a jucat cu Raisa in parc si mi-a zis ca s-au dat pe hinta, l-am intrebat pe Cosmin si a zis ca nu, doar s-au intalnit 2 minute, ca Raisa a plecat acasa...E adevarat ca daca il intreb daca ii e foame si imi zice da, mananca si daca zice nu, nu mananca, degeaba ii dau...dar vreau si eu sa pot dialoga cu Raul si sa-mi raspunda corect la intrebari...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Hello fetele!!

Paula, si al meu raspunde cu balarii, dar cred ca e doar o faza.
Iuliana, pupam tunsuliciul.noi il tundem in baie, eu pewccu copilu in brate,ta-su il face cu masinuta.mai cu ojucarie, mai cu ogluma, oricum se lasa cu urlete sisuspine.
in alta ordine de idei se pare ca o sa avem - uite unde se ascund baietei, Alice.acum asteptam norfofetala de confirmare:)

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Asaaa... am fost sa pap si eu ceva si acu revin la povesti. Deh cupilu' doarme, taica-su e la munci inca

baby saracul Tudor, cine stie ce i s-a parut lui de a facut asa. Imi pare rau ca l-a ciupit, cred ca te-a terminat de tot cand ai mai vazut si sange.
Eh, seara (si dimineata) are niste fixatii pe care sper sa le depasim in curand. De ex. inca nu ma lasa sa o schimb la cresa asa ca plecam direct de acasa si catre casa de acolo cu aceleasi haine si papuci. Daca incerc, se lasa cu urlete. In seara asta n-a vrut la baie pentru ca trebuia s-o dezbrac si n-a fost chip. Acum doarme in hainele de cresa . La fel, a facut o fixatie pt. sticla cu apa, doarme cu ea. Si in somn daca vreau sa i-o iau plange. Alfel e ok, se joaca, danseaza, canta dar sa nu treci peste fixatiile astea ca nu te mai intelegi cu ea, face niste crize de-ti vine sa fugi de-acasa.

bumble cum mai e buba? V ce mai face?

Victo asa si eu cu Medeea numai bretonul i-am operat pana acum ca mi-a fost frica de reactii, noroc ca acum a crescut suficient (parul) cat sa-i pot face codite.

adriana asa-i cu copiii, adevaru-i ca ma cam panicasem sapt. trecuta.
Imi pare rau ca trebuie sa opresti alaptatul dar pana la urma sanatatea ta e pe primul plan. Fetele a nevoie de o mami sanatoasa care sa poata avea grija de ele. Oricum, cinci luni nu-i de colo.

Paula lasa-ma sa-ti exemplific un dialog intre Medeea si taica-su (M e acum in faza "da", pana acum totul era "nu, nu, nu!!!"

Tati: Ai fost azi la gradi?
M: DA!
T: si ti-a placut?
T: ai facut scandal?
T: ce scandal? ai batut copiii?
T: Pe toti???
M: DA! DA!

intervin eu: Medeea asa-i ca tati vorbeste aiurea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Si mara e mincinoasa :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Deocamdata mai mergem asa, vedem ce/a fi. Ca nu pot trage concluziile dupa o prima zi. La aia mici era o doamna ce urla mult la ei, si nu mi/a placut. Era un copil ce a plans de cand a venit, la masa urla tot asa, iar doamna asta il tinea fortat sa ii bage mancare in gura. Copilul nici nu vroia sa vada asa ceva. Ioi, imi venea sa o plesnesc pe femeie. Si inca o chestie- stand afara, am observat ca aproape toti copiii erau cu muci. Vreo 5 ( din 30) am vazut fara muci. Dar din aia verzi, muuulti, la unii uscati pe obrazi. Ioi! Oricum, daca nu e ok, o sa imi iau o bona si gata.

Victooo, deci e gravida Rotarita? Aia da! Deci nu facem alti prunci pana nu se intoarce din cic ( nu ca am fi doritoare vreuna).

Paula, am ras cu hohote, esti mortala! Si vlad mai raspunde aiurea la unele intrebari, cum ii vine.

Va multumesc de incurajari! Ce bine ca va am pe voi!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui saddie
Paula lasa-ma sa-ti exemplific un dialog intre Medeea si taica-su (M e acum in faza "da", pana acum totul era "nu, nu, nu!!!"

Tati: Ai fost azi la gradi?
T: si ti-a placut?
T: ai facut scandal?
T: ce scandal? ai batut copiii?
T: Pe toti???
M: DA! DA!

intervin eu: Medeea asa-i ca tati vorbeste aiurea?

Mergi la inceput