Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Buna ziua si d la noi!
Maduta a dat roade,s- a mai trezit,dar am reusit sa il adorm doar cu tzitzi.Sarut mana de sfat! Imi aduc Aminte si eu cand mi- am cautat rochia de nasa,doamne ce preturi si mai nimic nu imi placea ca erau impopotanate si am si eu o chestie sa fie simpla.
Cami,mami iti dau pm cu nr meu de tel ca poate reusim sa ne vedem,tare mi- ar placea.Da la noi in Buc sunt niste preturi de lesini si unele sunt chiar nasoale
Delia intru acum sa vad ce mi- ai scris.Sper sa reusesc de pe tel sotului
Lavi, hahahha ce haioasa esti!Eu o sa fiu alba ca branza ca nu am unde sa ma bronzez.Azi noapte asta ii spuneam si eu sotului ca vreau sa ma vad cu mamicile si vom reusi,abia astept.Multa sanatate puiutilor.Si al meu e racit,dar nu ne curg mucii si acum incerc un tratament homeppat sa vedem ce rezultate va da.
Catank, am grija mami,doar ca am ceva probleme cu somnul si da a dorm la pranz nu mai dorm seara
Acum ma duc sa caut ceva haine pentru fratele unei vecine care e tare amarat si ierimpe caldurile astea era cu o bluzq groasa rau ca nu avea altceva.Sunt amarati si mie mi se rupe sufletul cand ii vad.Nu dau eu pe afara, dar cu ce ii pot ajuta incerc.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Delia,eu ti- am to scris pe mess, vazut ca imi dai buzz dar se pare ca nu vezi ce am scris eu.offf ce nasol

Nasterea miracolului meu

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mada iti mai dau un sfat
desi eu cred ca la cocor gaseai de ;a nasa in jur de 10 mil sigur ceva
la NIISSA
SUNT ROCHII SUPERBE
DE 7-9 MIL
se merita zic eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

e adevarat ca nu sunt neaparat de seara
sunt f elegante
din voal sau matase
si acu am vazut ca mai au si reduceri pe site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada sunteti minunati amandoi!!!! ce cavaler mare are mama!! sigur cristi e la gradi de stat?? moaamaa da' ce bine arata acolo!! cum ami este cristi dupa ce i ati scos polipii?? si noi trebuie sa mergem cu iasmi... cristi are sandalute ufo in picioare??

andreea 100% ne vedem daca vrei si tu. mai ales ca neptun e la colt de jupiter sau invers

merg la nani!

Mergi la inceput

Lavi de la Ufo i- am luat si eu lui Rares ieri cu 50 ron.Stiu ca am mai zis dar imi plac la nebunie

Nasterea miracolului meu

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Am vazut poze
Maduta, Doamne ce barbatel frumos e Cristi.Imi place sa ma uit la voi, ma imaginez pe mine in viitor, stiu ca ti- am mai zis.Cata e adorabila cu ciresele si are la dinti
Lavi, sunt tare frumosi puiutii tai
Yvy ai mai slabit mami,sunteti 2 frumoase
Iony e delicioasa Sara
Catank m- ai zapacit ca lasi doar o poza, dar e frumoasa foc Ioana
Si cam atat

Nasterea miracolului meu

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Delia ai pm

Nasterea miracolului meu

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

roxy- ce faci?esti iar la gratar cu buricu in soare? Cum o mai pacalesti pe anastasia cu lapticu?eu nu reusesc, ii dau sa guste macar...nimic! Am incercat si indulcit si neindulcit, si cu cereale si cu fulgi...nu vrea si pace....nici din bibe, nici pahar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna fetele cucuietele!

Va scriu de pe telefon din camera hotelului, am pus piscoata la nani si eu ma dau pe net Am ajuns bine si piscoata s-a comportat exemplar, nemaipomenit de bine! S-a trezit la ora 3 si noi aveam setate alarmele pentru ora 3 jumate, i-am dat sa suga si nu a mai adormit deloc dupa, era toata o cchicoteala, la 3 dimineata, stia cred fata ca plecam in vacanta si la naiba cu somnul

Eu eram dimineata ca batuta cu parul, foarte obosita...3 ore am apucat sa dorm, mai mult nu am putut si in plus a plans toata noaptea si bebelusul de 2 zile a vecinei de la dreapta si in cateva zile naste si vecina de la stanga, deci off viata mea cand ma intorc acasa...acum ma simt mai bine, de cum am ajuns la hotel am uitat si de oboseala si dd tot, am fost deja la o tura de oras....superbbbbbb!!! ...si tine si vremea cu noi pana in prezent, soare si cald. Foarte multi turisti, te xalci pe picioare dar atat de frumos ...ahh ce bine e in vacanta!!!

Dupa ce se trezeste piscoata iesim iar la o plimbare ..abia astept. am ochit si niste terase frumoase unde sa mergem sa papam...am mancat deja covrigi, strudel cu mere si kurtos kolac sau cum i-o spune exact nu mai stiu, buneeeeeeeimi era dor ca la Londra nu gasesti.

Hotelul nostru e intr-o zona absolut superba, nici 1 min de mers pe jos langa Charles bridge, chiar dupa colt de cum iesi din hotel...abia astept seara si luminile aprinse...e o piateta in fata si o biserica si multe terase...ce frumos!!! Deja m-am indragostit...de tot!!!! ....nu mai spun de cristale, bijuteriile si papusile lor

Ma duc sa fac un dus si apoi sa pun ceva make up pentru cand iesim diseara. Va pup si ne mai auzim. Nici acum nu ati scapat de mine

Mergi la inceput