Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
bb_yasmi spune:
strumf...ce frumossss.....
andreea, ufo sunt foarte ok raport calitate -pret, dar, au piele doar in interior (bine asta pt mine nu este nici o problema!)
am dormit asa de bine.....
bb_yasmi spune:
alehiam ce frumosi copilasi aveti!!! am vazut ultimele poze puse!! sunt superbi!! hai mai intra si tu sa ne mai spui o vorba!
ailed_dota spune:
eu acum realizez ca mai avem 2 saptamani si plecam in concediu.... yupiii!
andreea ti-am raspuns pe mess... nu vedeam ca eram offline, am fost prin oras si ne-am plimbat pe jos de la 2.00 si acum la noi e 6.... e bine am stat de am baut o cafea, mancat o praji si eu am baut 1,5 l de apa minerala singura.... muream de sete...
strumph, am citit, ma bucur ca-ti place
cami, si eu i-am zis de nissa madutzei, si a zis ca si-a luat de zi ceva de acolo...
scrish, tu numai zici nimik?
yasmy, pupici!
va pup , ma duc sa fac ceva pt cina.... la micul dejun /pranz am mancat home made pizza....
ina.click spune:
Nici eu nu stiu de unde sa cumpar chilotei pt la mare.
Am inteles ca Huggies sunt ok.
Periuta am trecut la una normala pt copii dar nu reusesc nicicum sa il spal pe dinti, mi-o smulge si o baga el in gura...dar invers
ailed_dota spune:
ina, eu o sa-i iau de la Dm chiloti de piscina, ca acolo am vazut si nu ma complic.....
ina.click spune:
M-am uitat si eu prin cateva albume si cand vizionam mai cu drag mi-a restartat Alex calculatorul.
Cam asta am apucat sa vad:
Catank ai o fetita adorabila, are niste gropite superbe
Alexina, sunteti amandoua frumoase si ce rochite superbe i-ai luat....imi place poza cu ea la oglinda cel mai mult
Si Roxy e posesoare de fetita cu gropite, foarte feminina e Anastasia si delicata
Yvyana, wow ce pletute castanii are Lari...al meu abia avea un ciuf ici, un puf dincolo. Sper ca asta nu inseamna vreo chelie prematura pt Alex :)
...si cam atat am apucat :) ma intorc la rasfoit albume cand ma mai lasa Alex :)
bb_yasmi spune:
am ajuns si noi pe acasa de doar o jumatate de ora si de obiceo copilasii dorm de pe la 21 juniorul....dar a dormit azi 5 ore jumatate in 2 reprize....
am achizitionat 2 buc de slip pt lucas.....ii sta bestial in ei
aa si o forma de tarta maine dimi vreau sa o inaugurez
si azi pt prima oara dupa 2 ani mi-am facut curaj si am condus 1 km pe un drum de tara bineinteles
MaryM85 spune:
Neata, buna cafeaua ta Delia! ce mai faceti am intrat sa va citesc dar nu am scris nimic, Strumphy distractie placuta in vacanta, ma bucur ca iti place sa bei o cafea si pt mine la terasele alea frumoase.