Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

fetele eu n-am somn, bintui prin casa. am gatit, am si spalat cite ceva, nu mai stiu ce sa mai fac.

Fleur cu papusa ai fost haioasa . vezi ca am pus eu un filmuletz mai demult, brest is best, de pe youtube, arata cum sa pui si pruncul la sin. nu mai gasesc linkul acuma, vezi in urma daca vrei. gasesti pe youtube o multime de filmuletze, unele chiar f utile cu pozitii si tehnici de alaptat, de la la leche ligue si nu numai.





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza!

Haideti la cafea,ca m-am trezit de la 5!
V-am citit si cred ca ma bag iar la somn.

Am tot bantuit zilele astea dar am fost mereu cu fundul in sus.Nimic nu mi-a mers din ce vroiam sa fac...in fine aiurea rau.
Macar am mai facut ceva cumparaturi in Ikea,ieri am fost la piscina..aseara casa plina de barbati la meci.azi sper sa mai stau si eu in pat ca iar ma dor oasele.

Biribu,
Cred ca se apropie nasterea de esti asa harnica.Eu dinmpotriva,mor de lene...dar mai am timp 7 saptamani.

Bea,vad ca ti-a scris Biribu exact ce gandeam si eu.Aici nu se baga nimeni la pareri asa amanuntite dupa o ecografie la bb.
Stai calma ca nu are nimic bebelina,o sa vezi.

Fleur,mi-am amintit ca la cealalta odisee inainte sa nastem,erau fete care puneau pampers la caini,sa exerseze.

Roxypuy,am vazut pozele cu mamica manechin.Foarte frumoase!

Miha,imi place cum arati cu burtik.De data asta esti si tu"gravida",ca la Bianca trebuia sa caut cu atentie burta in poze.


Laura,Porumbita
,concediu placut!Sa aveti vreme frumoasa!

Ali,sanatate baiatului!
Eu trag cu al meu ca nush ce are de nu i se mai desfunda nasul de vreo 3 saptamani.Il banuiesc de alergie,dar inca nu e sigur.

Ada,mai pune poze cu Nectarel!

Mai aveam ceva de scris,dar am uitat si mi-e somn deja,hahha.

Duminica placuta sa aveti!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)



33+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!
Scuzati absenta,dar am avut 2 zile mai fara chef ,cu dureri de tot soiul,si desi stiam ca urmeaza perioada asta,m-a dat putin peste cap.Aseara am adormit foarte foarte greu,aveam 25,5 grade in casa,ma durea spatele,etc,etc.Culmea ca totusi dupa aceea am dormit destul de bine,nu m-am mai trezit nici pentru treaba mica,si m-am trezit foarte bine dispusa
Beau cafeaua cu voi si citesc din urma.
Am vazut ca Bea a primit ceva vesti nemultumitoare la eco...Bea,si eu zic sa mergi neaparat la un alt specialist.Nu are rost sa stai cu nervi si incertitudine.Eu zic ca totul o sa fie bine

_

Mamica mandra 31+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ali, sunt ok, multumesc - cu "activitatile" mele obisnuite de genul stat in pat, luat tratament si, mai nou, rontatit cate ceva toata ziua . noroc ca au aparut fructele de sezon si in felul asta ma mai feresc sa mananc tampenii.

zizou, stiu ca ai mai scris candva, dar am uitat: un nou nascut este primit in avion daca are minim 7 zile de la nastere?
mama primeste un loc mai bun (ca sa aibe mai mult loc unde sa se miste)? bb zboara gratis la o varsta asa mica? dar daca sunt 2? zboara gratis amandoi? exista in avion un loc special de schimbat bb-ii? (nu retin daca am vazut in toalete; retin doar ca mi se par f inguste ) multumesc!

aruba, cred ca ai scris mai in urma, dar mi-e greu sa caut: scaunul de masina ce l-ai comandat este asta: http://www.amazon.co.uk/Britax-First-Class-Group-Elena/dp/tech-data/B004716W28/ref=de_a_smtd ? daca da, exact de pe site-ul asta l-ai luat? are isofix? si cred ca ai scris si ca ti-a venit scaunul si ca esti f multumita? (deh, neuron gravid care uita ). merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Neatza fetele.
Azi sunt putin mai optimista vb lui Fleur daca chiar era ceva vedea si la 22 sapt. O sa vad sapt viitoare.
V-am pus pozici cu botoasa mea. daca va intrebati cu cine seamana asa frumoasa sa stiti ca cu maica-sa.
Ma apuc de scris ca maine trebuie predata licenta si mai am un cap.
Maria ai o fetita superba.
Roxy frumoasa manechina .
Revin dupa ce imi pierd avantul.

Beatrice 32 + cu minune mica Maya Elizabeta
AMR 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Balanta,in avion bebe are locul lui special,in primul rand,unde e mai spatios.Este un fel de patut mic,care sa lasa in jos.In baia aia minuscula este loc de schimbat bebeii.Am schimbat-o si eu o data pe Timi,dar am avut o experienta horror,Fix dupa ce am intrat avionul a inceput manevrele pentru aterizare,toata lumea trebuia sa fie la locul lui,eu cu pampers plin de caca in mana,mai sa ma dau de toti peretii cand vira avionul,la un moment dat cat pe ce sa cada copilu de pe scandura aia...vai de capu meu...am iesit leoarca de acolo..In conditii normale in schimb,cred ca te descurci fara probleme

Roxy,foarte frumoasa ai fost la prezentare
Fetelor,sa aveti distractie placuta pe la mare,sau pe unde mai umblati,asa m-as balaci si eu un pic,sa ma racoresc .Intre timp ma consolez cu un dus dezmortit,ca la strand nu am curaj sa ma duc.

Ada,pup bulanele lui Nectarel.
De Delia nu stiti nimic?Parca ieri trebuia sa fie si ea cu Laila.
Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat,ca ma tot cheama si Timi sa o imbrac....
Va pup,sa aveti o duminica frumoasa!

_

Mamica mandra 31+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

mersi de cafea.acum o savurez

35+ amr 4 sapt+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

pup toate burticoasele mele dragi si va multumesc de laude experienta de la prezentarea de moda a fost super tare si chiar m-am simtit f natural, n-am avut emotii deloc e o amintire super si imi pare bine k am facut-o
am uitat sa va spun ieri k de 2 zile m-am pricopsit cu un fel de alergie pe fata sunt k niste brobonitze fff mici, mai mult se simte pielea asa ingrosata nu ma mananca, insa mi se inrosesc portiunile respective. nu m-am mai dat cu crema, m-am spalat doar cu apa rece pe fatza si folosesc doar spray cu apa termala si crema de galbenele. aveti idee de la ce ar putea fi? aruba parca tu ai patit mai pe la jumatatea sarcinii ceva asemanator?
bea - eu zic sa stai lini si sa nu te stresezi aiurea pt k daca era ceva in neregula s-ar fi observat la morfo 2, nu avea cum sa se dezvolte ceva grav intre timp. pt linistea ta, te incurajez si eu k si fetele sa mai cauti o a doua opinie, eventual la un specialist cardio k sa fii impacata. bafta cu lucrarea
fleur - ai fost super super funny cu exersatul pe papusha oricum stai lini k oricat ai exersa, cand te vezi fata in fata cu BB e incomparabil
ada - ma bucur f tare k e bine Nectarel Dragonel mai fa-i si tu poze pls
delia n-o avea acces la net sau ce se intampla de nu da nici un semn? Doamne ajuta s aprimim vesti bune despre Laila

ma duc sa-mi dau un shut in fund si sa calc ceva de imbracat pt party-ul finutzului, apoi sa-mi fac baie, epilat etc n-am nici un cheeefffff!!!

Roxy
33+ AMR 7 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Balanta -- te bate gandul sa nasti la Viena? Io nu stiu cum oi merge tu pana acolo ca io si in pat abia mai stau, nu mai pot sa gasesc nici o pozitie comoda, in masina ce sa mai zic...

Deci, bebelusii pana in 2 ani platesc 10% din bilet si au acces la acest pret un bebe pt fiecare adult. Deci daca ar fi sa mergi tu singura cu cei doi bebei, unul dintre ei ar trebui sa aiba bilet de copil, care e cam 70-80 % din biletul de adult.

Teoretic, subliniez TEORETIC ai acces la primul rand de dupa unul din peretii despartitori, in care se poate fixa bazinetul in care ei pot sta. Acum toata treaba asta e teoretica, pt ca bulk head-ul (asa se numeste randul ala) nu se rezerva dinainte, ci doar la check-in si de obicei indiferent cat de devreme vii, e foarte greu sa prinzi loc acolo, d-apai doua locuri.

Inca o chestie este ca la decolare, aterizare si turbulente nu ai voie sa tii copiii in bazinet, asa ca este o mare pain in the butt si iesi mult mai bine cu bebelusii in port bebe tot drumul, decat sa ii tot iei si pui in bazinet, mai ales ca drumul e scurt.

Despre schimbat scutecul, in baia aia e naspa rau ca sa ma exprim plastic. Este foarte stramt, masa nu are centuri, este unghiul foarte nasol. Eu de obicei schimb inainte de imbarcare si apoi din nou la sosire, ca sa evit baia din avion. La un zbor de 2-3 ore nu ai nevoie sa schimbi si la un bebe asa mic, poti sa il schumbi mai usor pe genunchi daa e neaparata nevoie. Nici nu miroase urat la nou nascuti...

Cam asta ar fi experienta mea cu bebe in avion... Sper sa te ajute. Cate saptamani ai acum? Pune si tu semnatura ca ai ajuns deja in zona safe... La cate saptamani iti face ceza?

Delia, 34+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

kimmy, freedelia, multumesc de raspunsuri.

freedelia, am 32 de sapt fara 2 zile (deci sunt mai mica decat tine cu aprox 2 sapt).
asa este, am inceput sa luam in calcul si varianta de a naste la viena. daca ne hotaram asa, vreau sa o chem pe mama sa ma ajute la drumul de intors (in cazul in care ma intorc cu avionul, iar sotul cu masina)- nu ma vad capabila sa zbor singura cu 2 nou-nascuti, chiar daca zborul dureaza doar o ora.
oricum, din ce ai scris tu, nu e deloc funny sa zbori cu nou nascuti, mai ales in cazul in care nu ai experienta cu bebeusii. insa nici cu masina, 6 ore de mers cu niste bb-i de o sapt nu mi se pare fezabil.
eu si dr am vrea sa nasc la 37 sapt, dar spune ca ar trebui sa fiu acolo din sapt 35 - nu ca sa ma tina in spital, ci ca sa fiu "in zona" in caz de ceva.
deocamdata ma descurc cu mersul cu masina pe bancheta din spate - cand merg la dr n-am nici o problema (probabil am experienta dupa atata stat in pat )

Mergi la inceput