Delfinasi jucausi de iulie-august (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Anca gand in gand.
O zi frumoasa si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

da da asa e gand la gand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Anca multumim de cafea si de urari! O zi frumoasa si tie si un week-end si mai frumos!

Krys , Raducu e cam la fel cu burtica...uneori papa mai bine, alteori nu...depinde si daca ii place ce ii dau, mai face si mofturele chiar daca e buna mancarea... asta e! luni mergem la un gastroenterolog la Iasi si vedem ce ne mai spune si el. Pupici la copilasii tai!

Fete, iarasi ma doare capul...eu incep sa cred ca e de la anticonceptionalele pe care le iau de o luna. Nu mai pot sa iau intruna pastile de dureri de cap, ca si asa am probleme cu stomacul... of!

Ma duc sa-i fac papa ui Radu si apoi bagajele, ca pe la pranz plecam la Barlad, la bunici.

Va doresc si eu un week-end minunat in caz ca nu mai am timp sa vin pe aici

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Cristina Serban, . Noi suntem pe cale de vindecare. Bubitele mari s-au spart, iar cele mici, fara lichid s-au inegrit. Are niste maini horror, dar macar am scapat de mancarime si dureri. Mainile au fost cele mai afectate. Pe picioruse si la gura e aproape vindecat. Dar inca nu mergem intre copii. Nu stiu cat sa-l mai tin departe, pediatra mi-a zis ca pana se usuca bubitele, minim 7 zile, sunt uscate, dar se vad urat.
Paula, , noi suportam mai usor virozele astea nenorocite. Dar, sa te faci repede bine si tu.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Ce tare e strumful tau Nicole cum isi ia jucariile sa plece la bunici

tind sa cred ca are dreptate Dana cu ce spunea pe FB ca parca e un complot al companiilor farmaceutice,ca prea multi copii se imbolnavesc !

Sanatate tuturor.
noi mergem peste 9 zile,dar la noi la mare. Acum a trecut Carla de viroza,s-ar putea sa faca si Mateo,dar plecam si asa,ca stiu ca e nasol dar trece in 3 zile si totusi suntem la noi in tara,farmacii tot gasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna ziua, mamici!

Brrr, ce-i cu virozele astea, mai rau ca iarna. Multa sanatate la toti bolnaviorii, mari si mici.

Paula, ma bucur ca ati trecut greul.

Oana, voi cum sunteti?

Crispro, cum e Vladut? Saracutul de el, atatea amigdalite... Poate e bine sa va faca o antibiograma, sa vezi clar la ce antibiotic e sensibil microbul din gat. Daca tot revine asa des amigdalita, poate nu e tratata corect si doar e inhibat microbul pt ceva timp, dupa care revine.

Puiut, drum bun! Poate primit de la Iasi o veste buna de la gastro.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Pentru ca maine vom fi plecati de-acasa vreau sa urez de pe acum primului sarbatorit din delfinariu:

La multi, multi anisori, Andrei Ioan!!! Iti doresc tot binele din lume!!!

Racusor, sa va traiasca delfinasul, sa va aduca numai bucurii si multa sanatate va doresc!!!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Salut, fete! V e mai bine, cu chef de viata. Nu mai are febra de ieri, dupa 5 zile de febra si deja 2 zile de antibiotic. Sunt eu cu febra acum... Cris, sa stii ca poate bine zici, ca nu trece de tot amigdalita. Acum imi dau seama ca de o luna de zile V are tot 37.8 in fundic, indiferent ca e dimineata sau seara. Eu credeam ca e mai cald de la caldura de afara, ca am prins vreme calda o perioada, apoi la turci iar cald, asa ca nu m-am foarte panicat vazand 37.8 zilnic. Dar acum ca e fara febra, vad ca are 36.8. Cred ca asta ar fi temperatura normala. Si poate el inca avea ceva prin gat, poate i-a ramas o sensibilitate, asa incat la cel mai mic contact cu o persoana bolnava, l-a prins si pe el.

Asa e de figura V, toata ziua zice bobo -ii plac orice de la Boiron-oscilo, stodal, coryzalia, homeovox-mereu urla dupa ele cand le vede. Oricine il intreaba ce vrei, ce sa iti dau, ce sa iti aduc- el zice bobo. Apoi, la turci, la spectacolul de copii era o piesa numita chocolate, www.youtube.com/watch?v=XbaRFShF_D0" target="_blank">asta - i-am tot cantat-o si eu, am gasit-o acum pe net, si i-am mai pus-o in timp ce ii faceam aerosoli. Acum toata ziua urla cio-co-la-te. Cine il aude cu bobo si ciocolate zice ca mananca toate ziua dulciuri. Ioi, da cu mancarea e jale, mai mult de 400 grame total in 24 de ore nu mananca. Are 11.5 imbracat si cu papuci!!! Slabanogul meu...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Puiutz, drum bun! Si sa ne dai de stire, asteptam vesti, sa vedem ce zice si dr de la Iasi!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Cris multumesc mult , te pup!! si un mare de tot de la Andrei pentru printesa ta!!

drum bun !!

Oana cum mai sunteti? pana la urma e varicela sau virusul pe care l-a avut si Raul? banuiesc ca nu mai puteti merge in concediu....offf, imi pare tare rau

Paula ma bucur ca e mai bine Raul

Cris si eu cred ca ar trebui facute niste analize, e destul de sensibil Vladut. am si eu un coleg cu un baietel de 2 ani, la fel, racea foarte des, dar facea si forme urate, asa ca acum au inceput cura de imunitate, mers la salina, mers la mare muuult (o sa stea acolo cu bunica) si deja nu a mai racit de ceva vreme....

ma intorc la ale mele, maine avem si nunta, si petrecere in familie

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput