Delfinasi jucausi de iulie-august (76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ochidut, si mie mi-a recomandat la fel. Sa il fac pe cel cu trei valente.
Iulianaaaa, poate nasti pe 20 august in aceeasi zi cu Mara si Medeea cand ai termen de fapt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Ochidut, si mie mi-a recomandat la fel. Sa il fac pe cel cu trei valente.
Iulianaaaa, poate nasti pe 20 august in aceeasi zi cu Mara si Medeea cand ai termen de fapt?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

21 august
Ce tare ar fii mai ales ca eu vreau sa o cheme Mara Andreea

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Michelle, te sun!

ooana cum e, aveti vesti de la medicul de la ora 16?

Azi am avut o zi plina, tati a fost plecat la Bucuresti sa ia masina (am uitat sa va zic ca am reusit sa cedam leasingul la masina care ne costa o avere si sa luam una second hand, dar tot in leasing). Platim de aproape 4 ori mai putin la masina asta!

A trebuit sa ma duc pe jos cu Raducu pana la Real (nu e departe, dar egroaznic cu traversatul, e un trafic nebun in zona). M-am cocosat impingand la carucior cu Raducu in el

Am intarziat si cu mesele, si cu somnul... asta e! In schimb in lipsa lui tati Raducu a fost foarte cuminte. Nu tipete, nu mataiala, nu urlete, nu proteste. Cum a venit tati acasa, au inceput crizutele.

Sa fie din cauza ca tati il alinta mai mult? Eu una nu prea il mai pupacesc toata ziua, ca prea si-a luat nasucul la purtare. Gresesc oare?

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mersi fete dragi! O sa treaca cumva si raceala asta... Mi-e mila de v saracul:(

Puiutz, si v e foarte marait, mofturos cand e sotul. Se miorlaie, nimic nu ii convine, mai arunca lucruri. Ca de multe ori ii zic sotului sa mearga la birou la o cafea, sa se linisteasca v . Cu mine ( si doar cand suntem singuri) e f linistit, cuminte.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si eu racita, de la Mihai, bineinteles :):)
imi curge nasul, lipsita de energie sunt..of of..
pe el parca l-am mai pus pe picioare cu oscillo. eu am luat coryzalia doar, fara efecte notorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Ufff citesc numai de bolnaviori. Sanatata tuturor!!!

Victo ce mamica buna esti tu. Cum ai luat raceala de la Mihai, acum el se va face bine... sanatate si tie!

Ooana, ce ti-a zis medicul azi?

Crispro voi cum mai sunteti? Paula, Raul???

Puiutz, rau sa pleci la cumparaturi fara masina... Cum mai e Raducu cu burtica?? Papa mai bine acum??

Rody, spor si multa putere iti doresc, sa prinzi super puteri sa rezolvi treburile rapid ca sa mai ai timp de povesti frumoase pe aici, asa cum stii tu sa le spui.

Am culcat bebelasii mei si imi trag nitel sufletul pe aici inainte sa ma bag in pat. Azi parca am innebunit. Am petrecut mai toata ziua facand vreo trei feluri de mancare, de zici ca de maine e foamete nu alta. Cred ca mi-am adancit amarul in bucatareala. Am o stare cam proasta de cateva zile.

Va pup de noapte buna. Bye-bye...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Fetelor va rog sa nu ne uitati. Nu intru prea des dar nici prea rar. Citesc cateodata dar nu mai am vlaga sa scriu. Alex e marisor de acum isi impune punctul de vedere, ca deh e barbat. Eu ii dau cu lucrul, bucatarit, shopping, copil rasfatat, plimbari prin parc de minim 2 ori pe zi si tot ce mai vreti voi.
Imi pare rau de cei bolnaviori si pentru mamicile lor care sufera mai mult ca ei. Va pupam cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

neata,
muci, tuse toata noaptea.

strumf e cumintenia personalizata cat sta cu tata.cand vin eu si sotul acasa, incep maraielile, mofturile ,plansetele.tata nu-l mai recunoaste.
am intrebat si eu de ce face asa. raspunsul a fost ca e modul strumfului de a-si pedepsi parintii ca nu stau cu el,e modului lui de a protesta fata de lipsa lor.
cand ii spun ca nu are voie sa faca ceva, isi ia jucariile si pleaca la bunici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata. Dau cafeaua

Nela, eu te inteleg foarte bine. Sunt in aceeasi situatie. Cand mai poti mai povesteste de puiutul Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Neata si poftiti ca o cafeluta!

sa aveti o zi frumu' si un wee insorit!

Mergi la inceput