Delfinasi jucausi de iulie-august (76)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981
Sambata noapte plecam spre Mamaia, acolo vom fi cazati pana pe 15 iunie.
Mi-am gasit costum de baie ieftin (35 lei) de care sunt ff incantata, e de la bonprix, un model vechi, l-am gasit intr-un magazin de cartier, nou cu eticheta. Acolo sunt ff multe hainute din colectii vechi la preturi mici. I-am luat si Biancai niste pantaloni 3/4 maro cu bulinute colorate la 10 lei, f draguti.

Puiutz - voi cand plecati la Barlad si la Iasi? Oricum pastram legatura dupa 12 si poate ne organizam sa ne vedem intr-o dupa dupa amiaza sau seara.
Sper sa avem vreme buna si mai ales, sa se incalzeasca apa un pic.

Rody - bine ca ai dat un semn, eram toate ingrijorate, nu ai mai intrat de we celalalt

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">31+ cu
AMR 8+

Drum bun si va asteptam cu drag. Daca stabiliti ceva sa ma anunte si pe mine Puiutz si venim . O sun si pe Rubia si poate ne vedem cu totii

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Sanatate bolnaviorilor

Ramona, cum esti? Cum merge sarcina? Ai emotii ? Pana la urma te-ai hotarat sa apelezi la o bona?

29+

Suntem bine, mai avem ceva contractii false sau doar se intinde uterul,dubla crculara, insa in rest, bine.
Am fost la cotrol, mai merg pe 2 iulie pentru internarea de o zi, atunci voi discuta cu neonatolog, anestezist, etc.

Cu bona.....hm, nu e chiar bona, e o educatoare (ingrijitoare) de la Raisa de la cresa, care in luna iulie are concediu, Raisa la fel, asa ca va veni sa stea cu noi, mai ales ca atunci va trebui sa nasc.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

31+

Bravo ca e totul bine
Iar cu bona e super....Mai ales daca e o persoana cu care Raisa este obisnuita! Bravo pentru idee...mai ales ca in iulie e cresa inchisa. Si la noi cresa va fi inchisa in august dar sper sa nasc cat mai aproape de 21 august si va fi mai usor 1 saptamana cu amandoi copii si cu sotul meu acasa plus ajutor de la mama daca am nevoie iar apoi din 1 septembrie Tudor revine la cresa

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Salut fetele!

Azi suntem mai bine. Ieri a fost o leguma, a dormit 3 ture de cate 2 ore, nu a mancat decat 2 linguri de piure si 2 bibe mici de lp. Azi e muuult mai bine, e vioi, e poznas. Ochii ii sunt mai bine, febra nu mai are (pana acum). Doar ca nu mananca, inca tuseste, ii mai curge nasul.

Am platit inscrierea la cresa (ca e ultimul loc si nu as vrea sa il pierd)- sunt 10 copii la 2 educatoare si o ingrijitoare si ii mai ajuta doamna de la bucatarie.

Oana, ati fost la dr?

Acum iau si eu raceala, ma doare gatul de numa, ma arde. Asa facem de fiecare data, racim unul de la altul.

Va pup, sanatate tuturor! Sper sa fie ok fetele cu plecarea in concediu. Si vreme faina pt Michelle!

Saddie, sunt cu ochii pe tine, cu cresa. Sper din tot sufletul sa se acomodeze bine de tot. Asa emotii am, ca urmam noi.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salut!!!
Odeta, tu ai inceput munca?
Cristina, ma bucur ca sunteti mai bine. La noi, bona ia toate racelile de la Raul. Ar tb sa vezi si tu un pic, sa-ti faci niste analize, pt ca daca la copii e normal sa aiba sistemul imunitar mai slabit, la adulti nu e chiar ok.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

pentru imnunitate se face o analiza putin cam scumpa,dar extrem de buna:
IgM,IgG, IgA, IgE.
toate.
costa cam 300 de lei.le-as face ori la Institutul Victor Babes ori la Institutul Cantacuzino.

e o radiografie a imunitatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

fetele buna!dau si eu buzna dupa un secol
laurika, am vazut ca ai zis ceva de cresele din sector 6, noi ne-am orientat la neghinita, am depus dosarul de anul trecut din vara, vroiam sa-l dam mai devreme de 2 ani dar nu s-a putut ca nu sunt locuri, asa ca tudor pana in sept o sa stea la bunici la campulung. tu cum ai procedat???
crispro sanatate muuulta lui vladut, imi pare atat de rau ca aud ca delfinasii nostrii sunt bolnaviori.
Cris2010 felicitari sa fii sanatoasa, sa ai un bebe sanatos, la termen si papacios!
merg sa mai recuperez din urma, va pup

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Noi amdepus si pt Neghinita sipentru Compozitorilor.in mai ne-a trimis raspuns ca sa mai asteptam canu-s locuri.azi a fo9st socra-miu sa intrebe de Antante la Protectia Copilului( nu au auzit de asaceva) si i-a zis ca in aug se definitiveaza listele pentru crese

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Sanatate multa delfinasilor bolnaviori! Crispro sanatate si tie mami!

As vrea sa stiu si eu,pentru cine ma poate ajuta, mai multe despre cresele ANTANTE. Am intrat la ei pe site, am sunat si mi-au spus sa revin cu un tel in 30 minute sa vb cu cineva care se ocupa de partea asta. Oare sunt locuri? Eu am una in spatele blocului si habar nu aveam si fain e ca sunt doar 10 locuri dar oare avem sanse sa ne primeasca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Baby, DA am facut ROR-ul

acum a vorbit Marius cu un prieten care e director la Spitalul privat din oras rugandu-l sa ne recomande pe cineva la infectioase...ne-a zis ca pe cine ne-ar recomanda e in concediu de maternitate si daca vrem sa mergem ne rezolva sa ne primeasca cineva dar el ne recomanda un pediatru...no' am zis hai sa mergem ca nu avem nimic de pierdut, la ora 16

maine dimineata ma asteapta cineva la infectioase, asa ca va fi si a 3a parere

1an + 08.07.2010

Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Oana, f bine ca va duceti la mai multi, macar sa fiti siguri.

ROR cu 3 valente este impotriva rujeola, oreion, rubeola. Era unul seeparat cu 4 valente pt varicela, dar mie toti doctorii mi-au zis sa nu il fac pe ala.
Plus finuta mea a facut varilixul la vremea lui si la 3 ani a facut o forma f urata de varicela, oribila...nici nu vreau sa imi aduc aminte.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

laurika, asa ne-au zis si noua, ca in august se inchide cresa pt vacanta si atunci se vor face si evidentele la locuri, iar noi o sa mergem din sept, mai devreme nu s-a putut ca nu erau locuri, iar cresa asta e cea mai aproape de casa la 5 min!
michelle, concediu placut si vreme cat mai calduroasa
crispro, sa speram sa nu te pocneasca vre-o raceala, sanatate oricum!

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput