Delfinasi jucausi de iulie-august (76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Paula bine ca ati trecut de greu de acum. Poate nu raman semne si in curand Raul isi va relua vizitele si plimbarile. Cris ma bucur ca si Vladut e mai bine. De tine n-ai mai zis nic.

Nici Riana mea nu mai mananca deloc cum manca inainte. Face mofturi, mananca doar ce ii place si nici cantitativ nu mai e la fel. S-au
redus destul de mult portiile. Dar asta e..incerc sa nu ma stresses…

Puiutz , drum bun la Barlad. Sa va relaxati! Poate o sa ii priasca aerul lui Radu si ii va reveni si pofta de mancare usor- usor. Sa ne
dai de stire ce va zis medical din Iasi.

Racusor, e plina ziua de maine evenimente frumoase. Sa va distrati fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Puiutz bafta la control

Raul si Paula

Crispro te pupam sa iti treaca febra si raceala rapid.

Baby merci Carla e ok acum,muci din cand in cand ca si cum nu ar fi.

Mergi la inceput

fete eu am alta problema. Daca acum ceva timp ma plangeam ca puii nu iau in greutate,acum ma plang ca Mateo a luat prea mult,s-a ingrasat si are burtica maaare. Plus ca mananca mult. Avem 4 mese,la 9-10,la 14,la 17-18 si seara la 9 e cina,dupa care vrea lapte si de multe ori cere 2 sticle....incerc sa ii distrag atentia sa nu ii mai dau inca una ca isi mareste stomacul si nu e ok. Plus ca se trezeste noaptea ca vrea lapte ,pe la 4 si iarasi cere 2 portii.Nu stiu ce poate avea,dar ar manca intruna. Paine nu le dau decat o felie la 2 zile.Si facuta de mine cu tarate si seminte de in.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

denisa,poate e doar intr-o perioada de crestere.
cate kg la ce inaltime are?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

denisa,poate e doar intr-o perioada de crestere.
cate kg la ce inaltime are?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

are 12,300 la 87cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Denisa asa eram si noi acum vreo 2 saptamani, Andrei tot cerea lapte, se ingrasase...apoi i-am explicat ca bem un singurel laptic seara, ca altfel face burtica mare i-a aratat bona un nene graaas in parc care facea exercitii si se pare ca i-a atras atentia copilului

la bibe de noapte a renuntat, i-am explicat ca noaptea se bea doar apa, si a inteles....rar se mai trezeste, dar nu ma las convinsa, ca tot intrebai saptamana trecuta de ce l-am dus la bucatarie sa pape lapticul cand a cerut noaptea

dar nici nu ma mai stresez, pentru ca atunci cand a fost bolnavior a fost bine ca avea ceva rezerve....la cate zile nu a papat micutul si ai tai mananca sanatos, e normal sa aibe momente cand par mai grasuti , ca apoi sa se lungeasca si sa nu mai ai aceeasi impresie...daca sunt pe curba de crestere, nu te stresa

hai ca m-am intins

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Denisa asa eram si noi acum vreo 2 saptamani, Andrei tot cerea lapte, se ingrasase...apoi i-am explicat ca bem un singurel laptic seara, ca altfel face burtica mare i-a aratat bona un nene graaas in parc care facea exercitii si se pare ca i-a atras atentia copilului

la bibe de noapte a renuntat, i-am explicat ca noaptea se bea doar apa, si a inteles....rar se mai trezeste, dar nu ma las convinsa, ca tot intrebai saptamana trecuta de ce l-am dus la bucatarie sa pape lapticul cand a cerut noaptea

dar nici nu ma mai stresez, pentru ca atunci cand a fost bolnavior a fost bine ca avea ceva rezerve....la cate zile nu a papat micutul si ai tai mananca sanatos, e normal sa aibe momente cand par mai grasuti , ca apoi sa se lungeasca si sa nu mai ai aceeasi impresie...daca sunt pe curba de crestere, nu te stresa

hai ca m-am intins

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

si dupa faza cu dusul la bucatarie a renuntat la a bea noaptea lapte?
inca ceva,noi bem lapte de soia,care nu e deloc consistent,asta nu are cum sa ingrase,doar mareste stomacul,fiind volum de lichid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

racusor, maine nu voi intra pe net.

La multi ani delfinasului sef!
sa fie iubit, norocos si sanatos!

noi avem tot 8,700 kg si vreo 82-83 de cm.
i-am reintrodus monogenul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salut si eu gashca de mamici dragi...:)

intru sa va servesc cu un pahar de sampanie si o felie de tort...:) azi avem si noi 9 ani de casatorie...:) nu stiu cum au trecut asa repede,efectiv...

oricum, cele mai mari realizari ale mele, ale noastre, sunt puiutii nostri scumpi...restul e...praf in vant...

va pup! weekedn fain sa aveti!

maine ne asteapta o nunta, duminica mergem la expozitie de caini...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII 2012...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

2PRICHINDEI-MAGAZIN ONLINE...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
intru sa va servesc cu un pahar de sampanie si o felie de tort...:) azi avem si noi 9 ani de casatorie...:) nu stiu cum au trecut asa repede,efectiv...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII 2012...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

2PRICHINDEI-MAGAZIN ONLINE...

La multi ani frumosi, plini de dragoste si intelegere

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
29+

Mergi la inceput