Delfinasi jucausi de iulie-august (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

va salut si eu in graba...peste 3 ore plecam si inca mai am multe de facut, nu ca le-as f lasat pe ultima suta de metri dar asa se intampla mereu, se tot aduna de parca nu a facut nimic

urez si eu LA MULTI ANI !!! delfnasului Andrei!! iti doresc tot ce e ma bun pe lumea asta, sa ai o copilarie minunata si sa iti faci parintii mandri de tine

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mycya, drum bun, scumpa! Sa ai o vacanta frumoasa, frumoasa, sa te rasfeti acasa. Si sa intri sa ne zici cum sunteti, ca data trecuta cand ai fost in ro tare greu ne-ai scris.

Eladea, multi ani fericiti impreuna, sa va iubiti in fiecare zi tot mai mult!

Fetele care mergeti in vacanta- drum bun, vreme excelenta, copii cuminti, sa va simtiti minunati si sa faceti muuulte poze. Care sunt fetele care pleaca acum: Oana, Ochidut, Michelle, Ilinca si parca Roxana, nu?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Am avut azi intalnire cu bona pentru luna iulie. A fost SUPER! Intre timp, a venit si Raisa de la cresa si s-a dus direct la ea....m-a intrebat mami, cand i-am povestit, daca nu m-am simtit ciudat. M-am simtit f bine, ma bucur ca e asa atasata de Luci.
Mi-a dat de inteles ca i-ar conveni sa aiba grija de 2 copii decat de 20, la acelasi salar, care la cresa e mizer.
Am inceput sa o intreb daca e de-acord sa mai spele un vas, sa stearga un praf....nu m-a lasat sa continui si a zis ca nici nu trebuie sa ii spun astea, spala haine, vase, geamuri, aspira, spala pe jos, ca la ea acasa, face si de mancare daca vrem.
I-am zis ca ii asigur transportul si mi-a spus ca nu e nevoie, au abonament gratuit de la primarie, putea sa nu zica si sa ii mai vina niste banuti. I-am oferit 700 ron.
Program: pana nasc 9-14, dupa ce nasc 8-15.

Eu sunt foarte incantata si linistita. Inca nu i-am propus nimic pe mai departe, sa vad cum e cu cineva nou in casa, dara daca imi convine, o iau!!!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Salutare!

Nela, nu te uitam, mamica scumpa!

Krys, , sa treaca pasa mai aiurea..

Denisa, poate nu i se pare suficient de satios? zic si eu...

Deci delfinasii se simt mai bine, ma bucur sa vad ca se insanatosesc.

V e mucios, dar cam atat, ii dau extract de coacaz negru, remediul lui, Sulphur si Sambucus.

La multi ani, cu sanatate si multa iubire in familie, Eladea!

Fug, ma duc la miscare. Incerc niste tae-bo, dar sa vad cum fac fata, ca deh, dupa 2 operatii si 3 ani de pauza cred ca in 5 minute voi fi knock-out.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Concediu placut tuturor care pleaca zilele astea!!!

Paula inca n-am inceput munca, de pe 18 iunie incep.

Medeea a capitulat de la 7 fara 5 deci cred ca azi a sarit somnul de pranz sau eventual n-a dormit decat f. putin. Asta dupa ce ma bucurasem ca ieri a dormit 1h jumate acolo. De mancat iar n-a mancat nimic, numai ce i-am dus eu niste fructe uscate si biscuitei de la Organix.

Incep sa-mi pun serios problema daca sa ma apuc de cautat bona. Tarziu, stiu dar simt ca innebunesc ca stiu ca sta nemancata toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Denisa noi renuntasem de mai demult la lapticul de noapte, ala a fost un caz izolat si nu am vrut sa o luam de la capat....dar poate ii este foame? eu atunci l-am intrebat pe Andrei daca ii este foame si a zis da si de asta l-am dus la bucatarie...

dar sa stii ca la noi renuntatul a fost de la sine, inainte nu voia nicicum sa renunte...dar am avut alea 2 saptamani cu schimbat bibe cu canuta, si cum nu reusea sa bea bine din cana, de lene a preferat sa nu mai bea deloc...pana am gasit eu tetina perfecta , el renuntase deja

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Saddie e cam din scurt, dar poate totusi te uiti si la o bona, macar sa stai cu sufletul impacat, poate e prea mica pentru cresa, nu toti copiii se adapteaza asa de mici...ai cu cine sa o lasi in perioada asta , in cazul un care nu gasesti?

Ramona bravo, pai poate va intelegeti! si atunci, daca ar accepta, nu o mai duci pe Raisa la cresa si o tii acasa cu bona? si nu vrea contract de munca?

multumim pentru urari Nicoleta, Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Racusor, nu din pacate n-are cine sa stea cu ea daca nu o duc la cresa. Asa ca daca ma apuc sa caut bona, pana gasesc tot la cresa va merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

saddie, si eu am incercat prin februarie sa il las pe Mihai si refuza complet sa intre in grupa si atunci am amanat. in cazul vostru..ce sa zic..nu poate veni o bunica o luna doua, pana vreunul din voi-banuiesc sotul-ar intra in concediu? poate din toamna va fi mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Saddie e cam din scurt, dar poate totusi te uiti si la o bona, macar sa stai cu sufletul impacat, poate e prea mica pentru cresa, nu toti copiii se adapteaza asa de mici...ai cu cine sa o lasi in perioada asta , in cazul un care nu gasesti?

Ramona bravo, pai poate va intelegeti! si atunci, daca ar accepta, nu o mai duci pe Raisa la cresa si o tii acasa cu bona? si nu vrea contract de munca?

multumim pentru urari Nicoleta, Bianca

Pot sa o si angajez cu carte de munca, nu ar fi nici o problema.
Chiar despre cresa discutam cu sotul in seara asta. Parca nu as retrage-o. Ne mai gandim cum facem.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

31+

Mergi la inceput