Clasa a II-a * 2012-2013 *

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

De festivitate in 15 am auzit si eu vorbind, daca va fi, noi o ratam.
Cu testarea, mare branza Ori sa se faca anual, ori s-o lase balta, parerea mea.

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

De testare stiu ca se vorbea inca de anul trecut ca se va introduce la clasa a II-a si astia ai nostri sunt prima generatie care o prind.
De festivitate sambata nu pot zice decat ca e o mare tampenie, mi-e tarsa sa nu ma duc da asa nu m-as duce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Eu am intrebat la scoala si mi-au spus ca festivitatea de deschidere va fi luni, de la ora 9. Intrebati si la voi, eu cred ca toate scolile vor proceda asa, nu vad rostul sa se tina pe 15.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,

Alintta, cred ca copii din State schimba anual invatatorii. Noi din clasa a doua vom aveam aceasi invatatoare, dar mate vor face cu altcineva. Ei aveam si anul trecut o profa native de engleza, care din pacate am inteles ca se pensioneaza. Chiar daca pare “traumatizat ” incearca sa nu pui accentual prea mult pe situatie. Asta e. copii trec usor peste schimbarile astea daca adultul nu se “crezeaza “prea mult.

Noi incepem scoala pe 10.09 regulamentar dupa 6 saptamani de vacanta. Am avut o vacanta superba cu cortul de doua ori (DE + RO) tabara de vara, multa plaja la siret, muls vaci si plimbat cu carutza, hranit iepuri, mers la film in AFI #61514; drumeti pe munte la Rucar si facut baie in paru de munte. A jucat cu verisorii sah de dimineatza pana seara a citit vreo 300 de pagini (am luat cu noi doar 1 carte de germana) si am bifat si noi prima carte in romana din recomandarile dupa DC: Jurnalul unui pusti. Prinde copii de clasa 1 si a haioasa rau.
Noi nu aveam teme de vacanta.

Din punctual meu de vedere festivitatea de inceput la noi in prima clasa a fost sambata, in clasa a doua nu exista, dar cum clasa a doua le face primirea copiilor de clasa 1 si fiecare va avea in prima luna in bobocel in subordine..sa ii arate de ex unde-I toaleta vom merge si in 15 la scoala. Vor avea o mica piesa de teatru. Si la anul vom merge iar in prima sambata pt ca vom avea alt bobocel in familie si apoi iar ca nah e clasa a doua. Asa ca timp de 4 ani vom merge sambata la scoala si sincer prefer sambata ca altfel as fi avut stress si luat CO, si asta nu mi-ar fi convenit,,,asa ca imi da cu virgule ce de nu vreti sa mergeti sambata la scoala, e frumos o revedere linistita cu parintzii si copii. Noi duceam prajituri care vor fi vandute si banii merg in contu clasei pt urmatoarele lor excursii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

DidiAlex, multumesc pt raspuns.
Pt copil nu este o problema ca va avea o alta invatatoare; voiam doar sa aflu daca si la alte scoli se practica schimbatul invatatorilor an dupa an.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Mie mi-ar conveni sa fie sambata. Ce poate fi mai fain decat sa incepi scoala astfel: mergi la festivitate dimineata la 9 (cu parinti relaxati, ca doar e sambata), apoi pe la 11 la piscina, dupa piscina la restaurant, ca mami n-a avut timp sa gateasca si dupa aia pana seara tarziu cu copiii pe strada cu rolele, bicla etc etc. Si a doua zi e duminica.

Daaa, sa inceapa scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelicuta spune:

Bine v-am gasit!:)

Ati primit lista cu rechizite de la d-nele invatatoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelicuta

Bine v-am gasit!:)

Ati primit lista cu rechizite de la d-nele invatatoare?

Nu inca. In prima zi de scoala sau la prima sedinta cu parintii(care va fi in primele zilede scoala).
Bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana
si probleme mai complicate (de exemplu cele a caror rezolvare necesita 2 sau 3 operatii) plus "sisteme de ecuatii" de gen a+b+c = si a+b = , cat este c.

Pe astea le-au facut in clasa intai aici, unde invata baiatul meu. Rezumate inca n-au facut, mi-e groaza. Om vedea ce-o fi in clasa a doua.

Am uitat sa ma prezint: Anitta, mama de baietel in clasa a doua, fara chef de scoala, in special de scris, cu mintea ascutita la matematica.

Mergi la inceput