Clasa a II-a * 2012-2013 *
Raspunsuri - Pagina 10
szivarvany spune:
da, pe 17
asta dupa ce am programat ultimele zile de concediu sa mi rezolv multe probleme si sa si merg la scoala primele 3 zile de dragul fie`mi.
s-o ia naiba de tara
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
antoemma spune:
Acum am citit si eu. Doamne, cat imi doresc sa plece copiii mei din tara asta! Nu mai are scapare...
Roxana_G spune:
Si eu care credeam ca va bucurati ca mai aveti vacanta. Pentru noi azi a fost ultima zi, maine avem insa deschiderea pe seara. Saptamana asta am facut ceva recapitulari cu Alexandra, la mate si romana. Vad ca se descurca binisor. Cu engleza a fost cam lenesa, dar cred ca e timp sa recapitulam vreo 2-3 saptamani in care se acomodeaza. Pentru Alex nu imi fac deloc griji, am vazut la voi cam ce presupune clasa a2a si am scos de pe net programa. Cred ca ne descurcam, mai putin cu lenea de citit.
Am emotii mai mari pentru Andrei, caruia i am schimbat gradi. Mi s a parut o idee buna sa mearga la gradi ce tine de scoala, mai ales ca nu se stie la anul cum ralane cu pregatitoarea. Insa e o schimbare mare pentru el, colegi, educatoare, locatie si sistem. Sper sa fie ok.
Pana incepeti voi scoala, noi avem deja sedinta cu parintii. Asa ca va tin la curent. Vacanta placuta in continuare!
szivarvany spune:
Cica asa arata anul scolar:
Semestrul I
•17 septembrie 2012 (luni) - 21 decembrie 2012 (vineri) - > cursuri;
•27 octombrie (sambata) - 4 noiembrie 2012 (duminica) - > vacanta pentru clasele din invatamantul primar si grupele din invatamantul prescolar; ceilalti copii continua cursurile;
•22 decembrie 2012 (sambata) -13 ianuarie 2013 (duminica) - > Vacanta de iarna.
Semestrul al II-lea
•14 ianuarie 2013 (luni) - 5 aprilie 2013 (vineri) - > Cursuri;
•1 (luni) - 5 aprilie (vineri) - > Saptamana "Scoala Altfel";
•6 aprilie 2013 (sambata) - 13 aprilie 2013 (duminica) - > Vacanta de primavara;
•14 aprilie 2013 (luni) - 21 iunie 2013 (vineri) – Cursuri.
•Cursurile claselor terminale din invatamantul liceal se incheie in data de 31 mai 2013.
•Cursurile claselor a VIII-a se incheie in data de 14 iunie 2013.
Vacanta de vara
22 iunie 2013 (sambata) - 8 septembrie 2013 (duminica).
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
_
lbelciug spune:
Aha, deci le-au luat o saptamana din vacanta de primavara in contul acestei saptamani in plus din septembrie. Proasta alegere.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Anka74 spune:
La cat de lung e semestrul II era necesara acea vacanta de 2 saptamani. Vor mai avea liber pe 1 si 6 mai....si cam atat. Ceva trebuie facut, e prea mare diferenta dintre cele doua semestre.
roxanaz spune:
mda, tare urata treaba cu vacanta de primavara. daca tot fac modificari, mai bine ar fi revenit la semestrul I care tine pana la inceputul lui februarie... sa fie ceva mai lung.
szivarvany spune:
tare aiurea.
_
carolinah spune:
Aiurea rau de tot! E asa de luuuuung semestrul 2!!!
Eu nici nu le-am zis fetelor de chestia asta. Am zis sa se bucure de 1 sapt de vacanta in plus si gata.
Stiti daca festivitatea de deschidere va fi pe 15?