Clasa a II-a * 2012-2013 *
Raspunsuri - Pagina 12
antoemma spune:
Se pare ca la noi festivitatea de incepere a anului scolar va avea loc luni de la ora 10. Alta invoire de la munca... Sau poate va merge doar cu sotul.
szivarvany spune:
Eu am vorbit azi cu doamna noastra cea draguta si a spus sa revin joi cand e sigur 100% ca e luni :-)
O nebunie, ce sa mai...
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
LoraG76 spune:
Si eu am vorbit cu d-na si incepem luni, la ora 9.00.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Naty spune:
La noi festivitatea e luni la 8,30. Mor de invidie ca la voi e mai tarziu.
Lista cu rechizitele am primit-o pe mail dar nu am cumparat nimic, am o perioada cu multe, tare multe pe cap si nu am avut vreme.
Ne-a spus sa luam pentru abilitati si pictura la fel ca anul trecut, 2 caiete tip 2, 2 dictando, 2 de mate, etichete, coperti.
eveline spune:
Uraaa, si la noi e luni la ora 9 festivitatea, nicidecum sambata.
Caiete am luat si eu mai multe de matematica deoarece alea sigur trebuie, 2 bucati tip II ca am inteles ca vor trece oricum pe dictando, stilou, carioci si culori noi. In rest, astept si eu lista. Dar oricum cred ca vor fi la fel pretentiile pentru guase, insa-s curioasa ce fel de caiet va trebui anul asta la cunoasterea mediului; poate va trebui sa iau dintr-ala de biologie ce are si pagini dictando si simple, cine stie...anul trecut a avut doar cu simple.
roxanaz spune:
noi am primit necesarul de rechizite si intr-adevar au nevoie de caiete de biologie pentru Cunoasterea mediului.
avem deschiderea oficiala luni la ora 8.30 si cursurile incep de marti de la 7.45.
Naty spune:
Aoleu rox la 7,45? Asa au inceput si anul trecut sau e din cauza clasei 0?
La noi vor fi tot de la 8 cursurile, clasele 0 vor functiona in cadrul altei scoli pentru a nu invata in 3 schimburi.
nelicuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz noi am primit necesarul de rechizite si intr-adevar au nevoie de caiete de biologie pentru Cunoasterea mediului. |
Nu inteleg de ce unele d-ne invatatoare cer copiilor caiet de biologie, in clasa a II-a. Acel caiet are liniatura tip III, ce se va folosi doar din clasa a III-a. In clasa a II-a, copilasii scriu pe liniatura de tip 2.