Gradinite de stat deschise pe perioada verii 2012
Buna mamici!
Stie cineva ce gradinite de stat sunt deschise pe perioada acestei veri in Bucuresti?Eu una sunt din sectorul 3 dar poate mai sunt si alte mamici care vor sa afle si din celelalte sectoare.
Sau macar daca gasesc pe undeva pe un site, ca tot caut si nu gasesc nimic,ma gandeam ca poate nu caut unde trebuie si m-am gandit la voi!
Sanatate!
Raspunsuri
xxxwoman spune:
Anul trecut pe la sfarsitul lui iunie se anuntasera gradinitele care sunt deschise pe perioada verii.... Stiu ca pe Basarabia 256 era gradinita 284 de care stiam ca fusese deschisa luna iulie integral... Dar asta e de anul trecut.
Probabil o situatie clara o poate da inspectoratul. Eventual intrebat la gradinita la care e piticul acum, poate au ei ceva date.
Urmaresc si eu subiectul sa vad ce date mai apar :)
boticelina spune:
in fiecare vara, Inspectoratul scolar, in baza unor liste desemneaza cateva gradinita in fiecare oras/sector care sunt deschise in perioada verii. Trebuie sa te interesezi la Inspectorat si sa va inscrieti la gradinita cea mai convenabila pt voi. Masa se plateste in avans (cel putin asa e la noi).
monicabo spune:
In sectorul 1 va fi deschisa pe perioada verii (iulie-august) gradinita 206, de pe str. Ctin Disescu (zona garii)
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Lalya spune:
In sectorul 3 gradinita 231 (zona Auchan -Titan) este deschisa in perioada 01 - 20 iulie.
Lalya.
iuliadan spune:
Am sunat la inspectorat,unde mi s-a spus ca NU este deschisa pe perioada venii nici o gradinita din sectorul 3.
Lalya spune:
Iuliadan, eu am fetita la gradinita 231 din sectorul 3 si au pus la avizier afis mare cu programul in perioada 01 iulie-20 iulie.
Lalya.
iuliadan spune:
Scuze,nu am vrut sa spun ca nu ai dreptate,Doamne fereste!!!Numai ca..eu am sunat in speranta ca voi afla mai multe locatii si asta mi s-a raspuns,nu stiu daca din rea vointa sau pur si simplu ca nu stiu de capul lor.Si in plus,la noi la gradi a aparut un mare afis azi in care spuneau acelasi lucru:ca pe perioada vacantei nici o gradi din sect 3 nu va fi deschisa.