Gradinite de stat deschise pe perioada verii 2012

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_seby spune:

Lalya eu ma gandesc ca gradinita 231 din sec 3 va fi deschisa doar pentru voi care sunteti inscrisi acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klaudia_bm spune:

buna
asa este anul tercut au fost
anul acest de la inspectorat ni s-a spus ca nici una

offf

cred ca totusi multe gradi isi fac regulile lor; nu stiu daca sunt obligati sa anunte la inspectorat ca sunt deschisi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinanic spune:

Buna ziua,
Noi locuim in sectorul 3 si avem fetita inscrisa la gradinita 191. Si noua ni s-a spus ca nu o sa fie deschisa nici o gradinita pe perioada verii.
Stiind ca anul trecut a fost deschisa pana la sfarsitul lunii iulie gradinita 231, am sunat la secretariatul lor si am intrebat ce program au anul acesta. Mi-au spus ca gradinita este deschisa pana pe 20 iulie si primesc si copii de la alte gradinite. Noi deja am inscris-o pe fetita noastra. Acte necesare pentru inscriere:copie certificat de nastere copil,copii carti identitate parinti, cerere inscriere(de la secretariatul gradinitei). La inscriere ni s-a sugerat ca ar fi bine sa platim si masa ca sa fim siguri de loc. Masa este 12 ron pe zi. In plus, in fiecare saptamana au activitati pe o anumita tema, care au costat 40 ron in total.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

In sectorul 1 va fi deschisa pe perioada verii (iulie-august) gradinita 206, de pe str. Ctin Disescu (zona garii)

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Esti sigura?
Am sunat azi ( si sun de la inceputul lunii in fiecare zi), inca nu au inceput inscrierile, pentru ca nu au aprobare de la minister.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

In sectorul 1 va fi deschisa pe perioada verii (iulie-august) gradinita 206, de pe str. Ctin Disescu (zona garii)

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Esti sigura?
Am sunat azi ( si sun de la inceputul lunii in fiecare zi), inca nu au inceput inscrierile, pentru ca nu au aprobare de la minister.....

Teodora-Ana, de Mihail Vladimir (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mai, eu asa stiu... nu bag mana in foc, pentru ca noi nu mergem la alta gradi pe vara. Anul trecut sigur a fost deschisa aceasta gradinita, iar anul acesta faceau demersurile pentru a primi acea aprobare, si se parea ca va fi ok, era chestiune de zile la vremea respectiva. Cunosc personal parinti de copii de la noi din gradinita care urmau sa depuna cereri de inscriere la noua gradi. De luni ar trebui sa inceapa acolo, caci gradintia noastra a mai fost deschisa doar pana azi (sfarsit de iunie), pe iulie/august va fi inchisa

Mergi la inceput

L-am inscris, cu greu, miercuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Gradinita 206 mai are un sediu in Baneasa, l-am dus pe baietelul meu de dimineata. Erau putini copii, max 2 grupe, si culmea e ca a nimerit educatoarea pe care a avut-o vara trecuta la sediul de la gara. O fata tanara si draguta

Mergi la inceput

Pentru noi era fffff greu sa ajungem in Baneasa... iar dupa masa sa-l luam practic imposibil...
Dupa prima zi, juniorull a fost foarte incantat, si anul trecut toate educatoarele pe care le-a avut au fost super ok!

Mergi la inceput