Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

wooowww!!! ce imbulzeala la livrat piersicutze mai fetelor! nu-mi vine sa cred!
m-ati blocat efectiv...am si uitat ce vroiam sa scriu...
ce sa va zic - stati cumintzele in pat, pregatiti bagajelul si...cu Dumnezeu inainte

muraturici - la multi ani fericiti alaturi de sotz

maria - eu am luat 9 kg pana in sapt 33 insa nu ma panichez pt k sunt in grafic si de acum incolo nu cred k mai iau mai mult de 2-3 kg. oricum nu se vad si cel mai important e sa fie bebeii bine. de silueta avem noi timp dupa aia

eu am iesit cu fostii colegi de serv, m-am simtit f bine, bebelinei i-a placut maxim k s-a zbantzuit de mama-mama abia astept sa vad ce-mi zice si mie dr sapt viitoare la control k parca simt k s-au mai stramtat lucrurile pe jos pe akolo (imi pun din ce in ce mai greu utrogestanul).

n buna si sa auzim de bine

Roxy
32+ AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Miruna, Carmina,first, felicitari pentru bebeii dezvoltati cum trebuie, second, stati cimti in pat si asteptati frumos randul la nasteri ca nu este inca timpul. Avem cateva senioare care au intaietate.

Bea eu nu am facut vaccinul in nici una din sarcini nu ii vad nici sensul.

Iuli eu nu mai fac alta morfo, doar eco simple, dr.mea nu le recomanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna seara!

Am citit vestile bune, felicitari tuturor pt. rezultate. Multumesc si eu pt. incurajari, adevarul e ca mi-am revenit putin acum, nici nu mai bag in seama contractiile, nu-mi vine sa cred ca am ajuns in sapt. 38 dupa atatea probleme.

Miruna, eu am colul deschis de cateva saptamani si contractii la greu, plus antecedente de nasteri premature. Cu repaos si tratament, daca e cazul, vei mai sta 3-4 saptamani fara probleme. Colul nu ti s-a deschis mai mult de 1-2 cm, altfel te tinea in spital. Membranele se pot rupe, iar ca sa nasti ai nevoie de dilatatie 10, deci nu scapi de travaliu .

Carmina, mai tine piersicuta la caldura, cu cat mai mult cu atat mai bine.

Muraturica, Aruba, multi ani fericiti si de acum inainte!

Balanta, mult a fost putin a ramas . Mergi greu si datorita repausului la pat, muschii nu mai lucreaza, articulatiile se anchilozeaza, plus ca se destind acum spre final de sarcina. Curaj .

Kitul de anestezie epidurala (sau pt. rahi-peridurala) se cumpara de obicei, il gasiti la farmacia Tei sau la Municipal. Intrebati-va medicii inainte, unele spitale le au.
Daca faceti rahidiana simpla nu trebuie sa cumparati nimic.

Cadita - eu am avut una anatomica la Iulia, mi-a fost de folos doar cand a stat in fund si se balacea in ea, dar pt. scurt timp pt. ca am trecut la cada. Dupa aceea am dat-o si pe baieti i-am spalat la chiuveta f usor, e incapatoare si era ca si cum le-as face dus. Cu jucarii au inceput abia dupa ce stateau bine in fund si atunci i-am trecut si pe ei la cada mare, cu putina apa si covoras sub ei.
Acum nici ca mai cumpar, deja am experienta la simplificat viata .

Diana, 37+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Multumesc dragele mele pt incurajari,sfaturi si raspunsuri.....stiu ca prin repaus,tratament,dar mai ales dupa voia Domnului,multe fete au rezistat sapt bune.....mamici eroine le declar....va pup si sa auzim de bine.......Muraturica,La Multi Multi Ani cu sanatate si fericire!Bagajul e facut de luni....l-a apucat pe sot...zici ca presimtea ceva....i-am si zis ca a cobit prin prgatirea lui...stiu ca nu are nicio vina,dar trb sa ma leg de cineva....:D

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mai eu scot motatele dar vreau sa fie pt fetele trecute de 37 de sapt
asa ca mai tineti bbii la caldura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Chiar asa, fetelor, ce imbulzeala la nascut, mai asteptati un pic sa fie mai dulci piersicutele! As naste si eu, mai am fix 4 saptamani pana la data fixata, tare greu mai trec zilele...

Ieri m-a anuntat soacra-mea ca vine, ma bucur tare mult, Ca primele saptamani pana ne acomodam cu bebe sunt mai dificile, si e bine ca o sa fie ea aici sa iasa cu copiii mari sa faca activitati distractive...

Diana -- vreau sa iti trimit ceva hainute, de fetita, nu mai pastrez nimic, daca s-o intampla sa mai facem un bebe, luam totul de la zero... Crezi ca reusesti sa te intalnesti cu ai mei? Poate macar cand vin John si Jodie acolo, sa iesiti in parc...

Va pupez!

Delia, 34+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Mei Porumbita n-a fost vorba ca fara motzate deocamdata
eu inca nu nasc. nu ca fac pe nebuna acuma, zau, dar nu e inca momentul, mai am citeva proiecte de pus la punct, am muncit prea mult la ele un an intreg sa se piarda acuma. de miercurea viitoare poate sa vina, fie...

insa stati asa ca nu e graba, abia am facut 38 de saptamini, pe ceilalti i-am dus pina la 40. nu vreau sa-l grabesc daca nu e cazul, daca el nu e pregatit inca sa iasa.

Fleur da ce atita graba si la voi, sincer acuma? 38 de saptamini? eu stiu ca la bebeii din mamici cu diabet plaminii se pot matura ceva mai incet, atentie! nu sa te sperii spun asta, tu stii, doar ca ai grija, daca nu e musai, lasati baiatul in pace pina o fi si el pregatit.

Carmina eu zic sa stai linistita ca nu nasti inca, colul moale poate sa fie mult si bine. al meu era deschis de 2 cm la sarcinile precedente de la 36 de saptamini, si eram si superactiva si degeaba, nu s-a intimplat nimic

Viaro eu am luat un swaddle, ma rog arata putin altfel, dar la ai mei le-a placut sa fie facuti sarmalutze cit au fost mici mici, se linisteau mult mai bine. asta e de vara, cu plasa ca sa nu se incalzeasca bebe prea tare, sa vedem cum i-o place.

cu kilogramele, ma amuz si eu cum se vaita slabaturile ca au pus ceva carnitza
M-am cintarit acuma de curiozitate, am luat fix 13. asta e, nu ca e mult dar mai erau destule si dinainte. ma bag la regim dupa, clar.

Ada mingiie-l cit de mult si de des poti, imi rupe inima cind ma gindesc la el singurel in incubatorul ala. las ca acusi se face flacau mare si o sa-l porti cu tine peste tot. la cit esti tu de activa, te vad cu el in vreun wrap cutreierind orasul

Dana stii de ce mi-ai facut acuma pofta? de spuma de capsuni, imi place de mor dar mi-a frica sa fac ca e cu albusuri crude. cum a fost la cules? ai reusit sa te apleci ?

Delia
pesemne ca ai o soacra tare misto de te bucuri tu asa pe mine ma cam doare capul deja si inca nu a ajuns, dar asta e, n-am pe cine altcineva sa chem

va pup ca la voi acusi e dimineata si eu merg la nani

AMR 1+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!Vin cu o cafeluta strong...ca am dormit foarte foarte rau.Mi s-a intarit burta de multe ori,si m-a durut foarte tare spatele in orice pozitie .Plus ca m-a mai trezit Timi ca a avut ceva cosmar,am luat-o langa noi sa se linisteasca.Saracuta toata tremura.
Sper sa n-am prea multe nopti din astea de acuma
Sa aveti o zi frumoasa,azi pare senin si la mine.M-am saturat de ploi.

_

Mamica mandra 30+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Chiar asa, fetelor, ce imbulzeala la nascut, mai asteptati un pic sa fie mai dulci piersicutele! As naste si eu, mai am fix 4 saptamani pana la data fixata, tare greu mai trec zilele...

Ieri m-a anuntat soacra-mea ca vine, ma bucur tare mult, Ca primele saptamani pana ne acomodam cu bebe sunt mai dificile, si e bine ca o sa fie ea aici sa iasa cu copiii mari sa faca activitati distractive...

Diana -- vreau sa iti trimit ceva hainute, de fetita, nu mai pastrez nimic, daca s-o intampla sa mai facem un bebe, luam totul de la zero... Crezi ca reusesti sa te intalnesti cu ai mei? Poate macar cand vin John si Jodie acolo, sa iesiti in parc...

Va pupez!

Delia, 34+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Neata buna fetelor,
Kimmy, multumim de cafea, eu tocmai o savurez.

Am terminat in mare cu renovarile in casa, asa ca de acum inainte am tot timpul doar pt. mine si bebelina.

Cu 2 seri in urma am tras o sperietura zdravana,dupa o zi de hoinarit prin oras, magazine, seara m-au luat niste contractii de toata frumusetea. Suntem sapt. 32, si trebuie ca bebelina sa mai stea in burtica cateva saptamani.

M-a imopresionat povestea Deliei, sunt convinsa ca Doamne Doamne va avea grija de ea si de copilasii ei.
Multa sanatate si la Nectarel, care vad ca face progrese zi de zi.

Balanta,
Cand iti scoate cerclajul? Mie in sapt. 37, insa tare mi-e tema ca nu cumva sa se si declanseze nastgerea in acel moment. As vrea sa ajung cat mai aproape de termen.

32+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput