Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Neata! Merci de cafea.

Iar m-am trezit cu fata la cearceaf.

Mey nu va mai inghesuiti la nascut. Pe rand ca nu putem scrie prea multe nume in titlu

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

multumesc fetelor pt gandurile bune si pt limonada

fleur, azi e penultima ta zi de lucru?

diana, asa e, nu doar sarcina imi afecteaza capacitatea de a ma deplasa ci si statul asta in pat de 3 luni jumate.

pusi, mie o sa-mi scoata firul de cerclaj in ziua cezarienei. te inteleg ca te temi sa ti-l scoata din sapt 37, caci da, din momentul in care se scoate firul, nasterea se poate declansa oricand. oare n-ai putea negocia cu dr sa ti-l scoata in sapt 38?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata si mersi de cafea.
Fetelor, mai stati putin linistite.
Carmina, Miruna, vorbiti cu bebei sa mai stea.
Biribu, speram sa asculte piersicuta de tine si sa mai stea macar o spat cat vrei.
Balanta, la tine mult a fost, putin a ramas...sunt sigura ca veti fi bine.
Valy, daca bine am inteles mergi la control azi. Te asteptam cu vesti bune.
Fleur, tu parca numai sapt asta mai mergeai la lucru, nu? Ma bucur ca in sfarsit vei afla si tu cum nasti.
Va multumesc la toate de urari.
Am tot citit ce ati scris in legatura cu cumparaturile, dar nu am nimic de zis pe tema asta ca inca nu am cumparat nimic. Ma inspir de la voi.
Iuli, caruciorul tau e minunat. Din pacate iese cu mult din bugetul meu.
Am avut o noapte grea cu dureri de spate si articulatii. Nu mai pot sta in nici o pozitie. Eu care dormeam super bine pe spate acum parca ma sufoc. Sper totusi sa nu o tin tot asa pana nasc.
In rest, bantui pe acasa si visez la concediu....
Va pup.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1984 spune:

Neazta fetelor. Multam de cafea, tare buna.
Porumbita eu voi naste la Filantropia cu dl dr Haiduc. Diseara merg la un control si vreau sa vorbesc cu dansul despre nastere. Imi e putin teama sa nu fie in concediu cand o vrea bebe sa vina. Mai fetelor tineti bebeii grabiti in burtica pana le vine randul.

30+ Vlad Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele, nu va grabiti cu nasterile, ca e greu daca nu sunt la termen.Asa e, Biribu e tare singurel acolo in incubator. Dar, vreau sa va spun ca asistentele se comapara exemplar cu ei. Eu care ziceam ca o sa-l dau la soacra-mea, o sa-l iau cu mine peste tot in wrap. Chiar o sa vorbesc cu Delia pentru unul. Vreau si eu cand vin copii ei in tara.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

neatza burtici! raportez si eu o noapte cam nashpa pe langa nelipsitele dureri, m-am trezit la un mom dat cu niste arsuri maxime, de mai aveam nitzel si dadeam la boboci plus ceva crampe, usoare frisoane m-am si stricat la stomac da' nu inteleg de la ce k ieri n-am mancat nici fructe nici legume...bebelina mea a fost in club azi noapte, a fost o zbenguiala pe ea ce nu s-a vazut whatever, acum sunt mai ok, dar efectiv mi-e frica sa mananc am baut niste iaurt si incerc sa bag ceva in gura da' nu reusesc cred k sufar de psihoza arusurilor - mi-e k daca manac ceva ma apuca iar
tre sa ma pun pe picioare k akus vine carmen sa mergem la bebe tei
ada - ma bucur k e bine Nectarel si k se poarta frumos cu el fetele la spital. cu asa un erou nici nu avea cum sa fie altfel te cred k vei vrea sa-l tii numai cu tine, o sa fie o relatie mult mai stransa dupa cate ati tras. il pui in landou si il iei la cabinet pup si sa dea Dumnezeu sa auzim de bine
delia - mai da-ne un semn cand poti sa stim k sunteti bine
carmina, miruna, diana, biri - sper ca sunteti in pat da???

Roxy
32+ AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata

Delia felicitari!
Sa te intareasca Dumnezeu.

Nici eu nu am cumparat nimicutza nimicutza, dar am lista facuta gata.Azi ma gandeam sa o trec pe email sa o am gata de expediat catre sot.

Incercati sa bagati o pilota de ex sub saltea sa se incline un pic patul.Pe mine ma ajuta f mult pozitia inclinata.

Valy o stiu pe dr Gradinaru, a avut o pacienta la mine in salon.Succes

Eu am liber la nascut incepand cu 23 iunie cand incep sapt 37.Poate ajung la 42 de sapt cum a fost la baieti!La cel mic am asteptat o luna dupa ce mi-a scos cerclajul si tooot cu inducere a iesit!!!

pup y all

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Biri ajutor, sau celelalte fete care se pricep, am primit rez la analize si deja sunt inspaimantata rau am asa:
Hematii RBC - 4.02 val de referinta 4.2-5.4
Hemoglobina eritrocitara medie MCH 31.6 pg val de ref. 27-31
Neutrofile 71.8 val de ref 50-62
Limfocite 17.1 val ref 25-40
Monocite 8.60 val 4-8
E de rau? Off sunt data peste cap acum.
Macar am avut un mic succes astazi profa de licenta (care as pupa-o daca ar fi in fata mea) mi-a dat acceptul la licenta (nu la toata dar e ceva) si ma va primi la ea marti atunci decide daca ma primeste in licenta. Am emotii.

Beatrice 32 + cu minune mica Maya Elizabeta
AMR 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Fetelor felicitari pentru vestile bune de la eco, dar mai stati un pic pana se mai coc piersicutele

Ramo, sa ne dai datele tale sa te trecem pe prima pagina. Dr. s-a aratat ingrijorat de greutate? Oricum fetitele sunt micute, asa e si a mea oricum.

Fetele, voi cu cine ati semnat sau semnati pentru celule stem? La Bianca am recoltat cu CBC, dar acum cautam alta banca.

Freedelia - ce frumoase sunt wrapurile! Cat ajunge unul?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">31+ cu
AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Neatza... aveau dreptate aia care spuneau ca baia va deveni a doua mea casa...pipi din ora in ora :(((! Sunt chiauna!!

Roxy, pai pune-te pe picioare ca mi s-a decalat programarea la 11.30, si nu mai trec pe-acasa sa-mi iau masina, merg direct cu ea, so pe la 12 si ceva sunt la tine. :)

mai fetelor, ce-o fi cu Delia? Mai stiti ceva de ea?

Eu raportez 10.5 kg, vad ca stagnez de vreo 2 sapt, spre bucuria mea si a dr-ului :)

Ioana, eu ma inscriu la limonada/ ieseala cand vreti, dar mai repede :)) ca la mine amr scade...

36 sapt + Patrick Andrei
AMR 2 saptamani

Mergi la inceput