Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Buna fetele

Avem undeva poze cu wrapurile de la Delia? ca eu am ramas in urma cu acest subiect si vreau sa vad si eu.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Balanta,
Bine-nteles ca ma gandesc la o negoiere cu dr., sa scoatem firul de cerclaj cat mai tarziu posibil.Pana acum, sarcina mea cu colul cerclat a decurs fff. bine, fara repaus la pat, cu o viata absolut normala: plimbari, stat in piscioare, lucru, job, etc.. (mai putin contact sexual).

Roxy,
Si eu ma confrunt zilnic cu niste arsuri de toata frumusetea. Insa cate nu rabda mama pt. bebelina ei...si vorba sotului meu "numai sa nu asculte micuta...)".

Fetelor,
Eu nici nu aduc in discutie kg-ele, ca la mine sunt multeeee...Insa, cum stati cu circumferinta burticii. Eu mi-o vad mica la 32 de sapt, adica 110 cm.

32+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

O, doamnelor, ce de vesti! eu am avut niste zile tare grele. Dureri mari de burtica... Cerclajul a devenit insuportabil... plus ceva contractii... Bebe e activ in continuare: il urmaresc ca un uliu!!!
Miruna mamica de gemenasi musai rabdatori sa mai creasca un picutz... La fel pentru toata lumea desigur.
Eu sunt trista si pentru ca saptamana asta am avut doua programari la doi dr. care mi-au fost amanate si asta m-a cam "daramat".

mamici cu burtici si astept doar vesti bune

34 + Gabriel AMR 4 SAPTAMANI

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Fetelor felicitari pentru vestile bune de la eco, dar mai stati un pic pana se mai coc piersicutele

Ramo, sa ne dai datele tale sa te trecem pe prima pagina. Dr. s-a aratat ingrijorat de greutate? Oricum fetitele sunt micute, asa e si a mea oricum.

Fetele, voi cu cine ati semnat sau semnati pentru celule stem? La Bianca am recoltat cu CBC, dar acum cautam alta banca.

Freedelia - ce frumoase sunt wrapurile! Cat ajunge unul?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">31+ cu
AMR 8+

Doctorul a zis si el ca e cam micuta insa nu e ingrijorator. Pe mine mai mult ma ingrijoreaza dubla circulara. Raisa s-a nascut cu 3.200.

La Raisa am semnat contractul cu CBC, iar acum cu Stem Sure.

Datele noastre: DPN 24 iulie 2012, UM 14.10.2011, Raisa 01.08.2010.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Da, azi e penultima zi de lucru, mersi, Balanta . E si cazul, ca sunt tot mai umflata, vad ca acuma dimineata m-am trezit cu picioarele umflate, pana acum nu erau asa dimineata, doar seara.
In semn de ramas bun, seful mi-a dat un proiect de finalizat, noroc ca aveam toata documentatia pregatita si il termin azi. In rest, maine imi strang catrafusele de pe acolo si gata...see you next year.

Biribu, m-a pus pe ganduri ce mi-ai spus cu plamanii la 38 saptamani. Eu nu vreau sa grabesc nimic, doar sa stiu si eu planul nasterii, ca vad ca fetele de la maximum 30 de saptamani cam stiu cum vor naste. Oricum fac o ultima ecografie inainte sa se pronunte doctorita. Mi-a mai zis ca ma poate induce oricand daca tensiunea imi creste brusc si sa o iau in fiecare zi.

Va inteleg cu noptile grele, ale mele tot asa, si mers la baie din ora in ora zici ca am ceas in vezica.

De abia astept sa stau acasa pe canapea cu picioarele inaltate, o sa mai fac cate o trebusoara casnica, asa, dar catinel si sezand (asa am facut aseara mancare, noroc ca a spalat al meu vasele, a devenit si el mai cooperant in ultimul timp...).

Imi mai trebuie o masuta de schimbat/infasat cu salteluta eventual, un termometru special de bebe (am unul obisnuit cu mercur, oare merge?)si ceva cosmetice gen crema de fundulet, tot nu am cu ce ma imbraca la spital...cam asta. Ma gandesc ca o sa am cel putin o saptamana de prenatal sa termin cumparaturile.

Apropo de infasat, am auzit si eu ca asta ii linisteste, dar, ma gandesc ca vara e mai complicat, am vazut scutece de infasat dar grosute, daca gasesc iau unul din ala de vara.

Intrebare: voi unde veti face baita bb-ului? In baie, sau...? Am cadita dar, ma gandesc, unde o pun?

Oare ce-o mai face Delia, cred ca e in febra amenajarii casei & cumparaturi pt. bebita. Sper sa ne dea un semn curand.

Va pup, revin mai tarziu.

36 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

am adaugat eu pozele cu wrap-urile Deliei acum pe picasa, erau trimise pe mailul comun, Multumim Delia. Eu cred ca il voi lua pe cel maro cu imprimeu albastru, cred ca am nevoie de 5 m, sunt si inalta si cu multe kg :D
te rog sa-mi spui despre pret si plata, si cum pot intra in posesia lui, avand in vedere ca nu sunt din Bucuresti.

eu am luat pana acum 8 kg dar nu sunt putine avand in vedere ca aveam foarte multe inainte de sarcina, medicul deocamdata se arata multumit.

Fleur eu in primele luni i-am facut baita Irinei in camera, apoi ne-am mutat in baie.

am fost si noi ieri la eco, toate bune, avem 2200 kg si medicul a spus ca este dezvoltata bine bebelina, nu a fost deloc afectata cresterea ei de tensiunea mea oscilanta. preventiv totusi mi-a spus sa incep sa iau jumatate de pastiluta de Dopegyt pe zi.
am vorbit si despre nastere si am fost incantata ca mi-a spus ca ma lasa in travaliu si vedem la fata locului daca este nevoie de cezariana in functie de evolutia tensiunii la momentul respectiv, sa dea Dumnezeu sa nu fie nevoie.
in schimb mi-a dat sa mai fac un set de analize preoperator si mi-a spus sa ma intalnesc si cu anestezistul inainte sa vada rezultatele si sa-mi spuna mai multe despre tipurile de anestezie.

Mami de printesa si www.pregnancy-duedate.com/tickers/9xlrjurzqtkpvwvr.png" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Eu constat ca ma misc din ce in ce mai greu de vreo cateva zile si asta ma panicheaza maxim. Nu am dureri sau contractii, doar unele zile in care simt presiune jos si atunci stau mai mult in pat.
Pana acum am luat 10 kg, dar nu ma plang, pt ca toata lumea imi spune ca arat bine, ca nu par deloc umflata (si asta face ft bine la moralul unei gravidute). Ca circumferinta am 99 cm, deci burtica nu e ft mare. Pe mine ma socheaza ca acum lumea crede ca sunt in 6-7 luni, dar cand aveam 5 luni toti se mirau ce burta mare am!! Ma uimeste schimbarea asta de pareri. Eu sunt multumita per ansamblu, sper sa nu explodez pe final. Si sper sa pot sa raman activa, ca altfel innebunesc pana nasc, mi se pare ca mai e asa muuuult.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

nici eu nu m-am decis cu celulele stem - oricum am stat mult si m-am gandit daca sa recoltam sau nu. o sa recoltam, dar astept sa mai raspundeti voi sa vad cum v-ati decis

29+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Fleur -- pentru infasat vara se folosesc swaddlers din muselina. Si acum cateva zile mi-a zis o mama ca cel mai mult i-au placut cele din bambus, adica materialul din care fac eu wrapurile. Vezi daca se gasesc pe acolo, daca nu alte mamici au zis ca vara cu muselina a fost perfect.

Baita -- eu lui John, pe care l-am nascut in Romania, ii faceam la ai mei in dormitor, pe o lada din aceea in care se tin asternuturile. Aduceam cadita din baie si acolo ii faceam. Lui Jodie ii faceam la noi in dormitor, pe un set de sertare care era la inaltimea perfecta. Lui Jane ii faceam pe unde apucam, cand direct cu noi in dus, cand la noi pe pat, uneori veneau prietene ale lui Jodie si atunci ii faceam pe masa din sufragerie, adica ii faceau ele baie, eu doar supravegheam, dar asta dupa 3 luni cand nu mai urla la baie, copiilor mei nu le-a placut niciodata sa faca baie cat erau nou mascuti, abia dupa 3-4 luni a inceput sa le placa.

Biri -- da, soacra mea e super salon, nu ma ajuta fizic asa cum ma ajuta ai mei, care stiui rutinele casei si ale copiilor, dar nu se baga sa ma critice si sa isi arate ingrijorarea, ceea ce ma dispera la ai mei, ai ales la maica-mea. De ce plange, de ce tine capul asa, de ce doarme asa mult, etc. Mama a avut un singur copil, si ala acum 30 de ani, si e panicoasa din fire, ma scoate din minti. Eu si acum cand ma supar ii zic ca pe John nu am reusit sa il alaptez pentru ca m-a innebunit ea la cap si de la stres am ramas fara lapte, plus ca i-am dat supliment tot pt ca ea si doctorita lu peste insistau a nu se satura ca nu am destul, ceea ce e cea mai mare porcarie. In fine, soacra-mea e relaxata si nu se baga, e o americanca tipica care isi vede de treaba ei si ajuta cand i se cere ajutorul si isi da cu parerea cand e intrebata...

Asa, acum cu wrapurile...

Am facut conversiile, am sa va ofer si un discount, asa ca 160 de lei.

Maine ma duc la baby store-ul care imi vinde wrapurile sa vad ce mai au ei si sa fac poze sa le pun si pe acelea. De asemenea trebuie sa va spun care sunt de 4 si care de 5 m. Pe cele de 5 le pot face de 4 fara probleme, dar invers nu :)

Ancadragoman -- daca imi trimiti adresa ta de email oe pm, iti trimit si tie pozele.

Gata, fug sa culc copiii, va pup!

Delia, 34+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Aruba,
Si la mine la fel cu burtica..cand spun ca sunt in luna a 8-a (ca multi nu sunt familiari cu sarcina pe saptamani, ci pe luni) se mira, si-mi zic ca nu e mare deloc burtica. Doctora de familie spune ca datorita faptului ca sunt inalta (1.76), nu pare burtica mare, ca la o persoana scunda...o fi avand dreptate.

Beblina nu mai stiu cat are, ca de 1 luna nu am mai fost la control. Mi-am sunat doctora ieri, pt. o noua programare saptamana aceasta, si mi-a zis ca pana in 18 iunie nu e in clinica. E mult sa astept pana in 18, deoarece sunt curioasa si cat a luat bebita in greutate,asa ca m-am programat pe marti,la alt doctor.
Si eu ma misc din ce in ce mai greu.

Fetelor,
Eu mai am o grija: pana acum 4-5 zile nu am avut probleme cu picioarele; acum insa sunt fff.umflate, nu doar in timpul zilei si seara, ci si dimineata cand ma trezesc. Stiu ca dimineata ar trebui sa fie desumflate, la mine nu sunt. Oare ce-o fi?

Ahhh...si inca ceva:voi inca sofati? ca eu toata ziua sunt cu masina, oare pana cand mai putem conduce?

32+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput