Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Mama, ce-ati mai scris.

Eu am venit de la spital. Toate in grafic, TNS-ul ca de obicei: bb somnoros - buzz-uri - bb trezit, miscator - the end. Aruba, la voi nu are buzzer din ala sa o trezeasca (arata ca o mica lanterna)? Ca de fapt e si test de reactivitate fetala, sa vada cum reactioneaza la stimuli.
Apoi la doctorita, mi-a facut ca si la Carmina recoltare pt streptococ B si primul control vaginal de la inceputul sarcinii, un pic dureros dar ok. I-a simtit capul jos si a zis ca am colul cat se poate de inchis, deci bb nu se grabeste deloc.
Planul de nastere il facem peste exact o saptamana...speram acum, bun si atunci. Dupa ultima ecografie, martea viitoare, miercuri merg la ea si o sa stiu si eu odata CUM o sa nasc si CAND.
Oricum mi-a zis ca ziua cea mare va fi, probabil, la 38 de saptamani, deci de la 17 iunie incolo...oricand... Carmina, Diana, cred ca nastem la date f. apropiate...o sa aiba treaba fetele cu majoretele.
A, mi-a zis ca sunt f umflata la picioare (stiam si eu...) si sa stau cat mai mult intinsa si nu sezand.

La capitolul kg raportez si eu in jur de + 8 in 36 de saptamani, este normal pt kg. mele initiale, din cate am inteles la cele plinute se recomanda sa nu ia mai mult de 9 kg toata sarcina, asa ca in 2 saptamani cred ca ma incadrez.

Miruna, bafta si tinem pumnii, bine ca bb-ii sunt dezvoltati!

Balanta, daca TNS-ul nu e obligatoriu, stai linistita acasa si tine cat de mult baietii la caldurica.

M-ati innebunit cu prajiturile...Iuli nu treci si pe la mine? . Dupa nastere, ca acum n-am voie.

Sunt de acord cu propunerea lui Daconst pentru lista, sa o modificam doar cand trecem la topicul bebelusi, atunci cele care nu au mai scris se vor elimina usor, ca lipsesc de la apel cu bb-ii...dar poate pana atunci mai dau de veste, sa nu se simta excluse.

Doamne, fetelor, am intrat nu putine din noi pe ultima suta de metri...parca nu-mi vine sa cred...in curand va ploua cu piersicute coapte!

36 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

oauuuu fetelor ma apuca iar emotiile cand vad cat de multe ne apropiem de nastere

carmina iti pun ptr sustinere asa cum vrei tu

care era fata cu pronosticurile (scuze ca nu mai stiu exact cine parca freedelia sau dana?sau nu am nimerito nici asa?)sa ne spuna ea cine crede ca e prima ca ati vazut ce talentata e
sau facem un pariu ceva?

balanta stiu ca e greu dar trebuie sa te gandesti ca ce a fost mai greu a trecut totusi.mai ai putin si scapi tu de pat.cu 2 bobolici cred ca iti va fi dor de el

felicitari tuturor ptr vestile bune de la dr.carmina bun venit in clubul grasuneilor

34+ amr 5 sapt+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Felicitari fetelor care se apropie repejor de termen , ma tin si eu dupa voi , a inceput numaratoarea inversa si la mine .... deja astept sa scot motatele pentru viitoarele mamici

34+ Andrei

AMR 4 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Fleur,multumesc pt urari. Balanta,nu mi-a dat tratament avand in vedere ca e inaintata sarcina...m-a intrb daca am contractii....i-am zis ca nu....si la mine,baietelul apasa pe col,e primul care se va naste si cand se suceste,ca bietii nu mai au loc,simt cum el apasa pe col...i-am zis de multe ori ca daca continua asa,o sa se deschida....dar ii cred,mititeii ca nu mai au spatiu....dr mi-a zis ca oricum,sa nu-mi fac griji ca nu vor avea probl la nastere...nu mai e riscul asa mare....cum vrea Dumnezeu.Pupici

33+

Mergi la inceput

Carmen,daca inainte mai faceam o mancare,mai intindeam o rufa....apoi azi am stat numai in pat,cu exceptia dusului la toaleta si sa mananc....ma rog tot in pat....fac orice,numai sa-i aduc,sper eu,la 37 de sapt..

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Miruna, stai linistita in pat si fiecare zi care trece va fi un avantaj pentru voi 3 .... iti urez multa RABDARE

34+ Andrei

AMR 4 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Buna seara! Nu am mai intrat cam de mult pe aici, am fost in concediu si apoi direct la munca.
Ieri am fost la control, avem 32 saptamani si doar 1,890 grame, cam micuta. Cica are picioare lungi. Dar, are dubla circulara, sper sa nu avem probleme.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Multumim fetelor pt fac bine la psihic.
presupun ca maine o sa treaca socul, dar pana maine....toate majoretele sus!!!!

35 + Miruna

Mergi la inceput

Deci,cred ca e a 5 oara cand ma chinui sa postez si nu reusesc....Laura,merci pt incurajari,de regula sunt o fire rabdatoare,sper ca si micutii sa-mi semene.Am niste intrb sper eu nu bizare.....acum,cu colul deschis,cum se manifesta declansarea nasterii....se mai rupe apa,o sa stiu cand e momentul?Am citit pe net ca nu mai exista travaliu,caci copilul ar avea terenul pregatit.....trb sa-l intreb pe dl dr,dar de soc,nu mi-a mai trecut nimic prin cap....cu Dumnezeu inainte!Pupici

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Miruna, nu sunt cunoscatoare, dar cred ca ti se poate rupe apa, colul deschis nu inseamna ca ai membranele fisurate sau rupte. Vezi ca sunt fete aici care stau cu colul usor deschis de saptamani daca nu luni, si, cu repaus si atentie, sunt ok.
Despre travaliu, sincer nu stiu, dar mi se pare putin probabil sa nu mai ai travaliu deloc, pai colul la momentul oportun trebuie sa se dilate complet, nu? cum? prin contractii, travaliu.
Nu stiu, zic si eu ce mi se pare logic.
Fetele mai experimentate deja mamici iti pot raspunde mai bine.

Eu sunt franta,e si cald la birou, ma duc acasa unde imi propun sa zac pe canapea pana la culcare...nu stiu daca o sa si reusesc.

36 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput