Bv Delia! Bun venit Laila! Piersicute '12 (40)
Raspunsuri - Pagina 12
Kimmy spune:
Delia,Doamne ajuta sa fie totul bine!
Ma bocesc si eu cu voi,mi se pare incredibil
_
Mamica mandra 30+
Povestea noastra
ARUBA spune:
Delia, ma rog pt tine si fetitele tale! Dumnezeu sa te ajute sa treci usor prin asta!
31+
Biribu spune:
Diana vor incerca natural se pare. asteptam sa vedem ce si cum. Delia e o curajoasa, ma incuraja ea pe mine
buna idee cu titlul cine se pricepe, haideti sa-l schimbam!
va tin la curent daca aud ceva
ioana3110 spune:
DElia, . Doamne ajuta! Nu conteaza ca nu ai lururi. Acum pe bune. Alea le poti lua oricand. Sper sa mai poti tine BB-ii cu tine, dar daca nu, nu te panica! E important sa fii tare acum. Pentru ei!
Doamne ajuta!
Maria, merci de info
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
maria0408 spune:
Biribu multumim de vesti, asteptam cu nerabdare vesti despre Delia.
Fetelor o rugaciune speciala pt.ingerasul cu probleme al Deliei, Domnul sa-l aiba in paza.
adarev spune:
Of, Delia !Esti in rugaciunile mele.La 29 de sapt. au sanse mari fetitele. Important este sa nu fie traumatizate la nastere. Dar, probabil tu stii mai bine. Ne rugam pentru tine si iti tinem pumnii.Tu esti o luptatoare.
Ada
b_1403 spune:
Off oare mai e vreundeva ca la odiseea noastra?
Delia sunt langa tine si ma rog pentru voi sa de-a domnul sa fie bine sa speram totusi ca micutele mai stau putin. Hai ca o sa fie bine, stim toate cat de tare si barbatoasa e Delia.
Va citesc maine dimineata. Biri sa ne zici ce mai afli.
Va pop
Beatrice 32 + cu minune mica Maya Elizabeta
AMR 7
Carmen_80 spune:
Omg fetelor, lipsesc o zi si cand apar, ce sa vad :(. Delia Doamne ajuta sa fiti bine ! Ne rugam pentru voi. Nici nu stiu ce mai pot sa spun.
Ioana, la curs ne-au spus ca bebe se inregistreaza la oficiul starii civile din sectorul in care nasti. De ex, pt fetele care nasc la medlife, de fapt sect 1, locatia este langa arcul de triumf, in incinta leaganului de copii. Legat de actele necesare pt indemnizatia pe cic, daca nu gasesti pe site, zi-mi si iti dau extras din lege. Eu am auzit ca dureaza 2-3 luni pana se primeste indemnizatia, indif de modalitatea de plata.
Eu nu prea mai sunt in stare de nimic :(, am fost pana la tara la 50 km de buc si ma termina drumul. E si o portiune mai proasta, care intotdeauna se termina cu contractii , iar bebe deja e destul de mare si apasa pe col, de la fiecare contractie am senzatia ca scapa...
35 sapt + Patrick Andrei
AMR 3 saptamani
Laura32 spune:
Delia , mult succes si iti tin pumnii sa fie totul bine cu bebelusele , lasa pregatirile ca nu sunt importante in acest moment , cred ca fetitele vor sta la incubator , tu sa fii foarte curajoasa si sa te gandesti ca toate suntem alaturi de tine .
Maria, am contractii nedureroase dar destul de regulate , acum nu stiu ce sa zic eu nu am avut probleme pana acum cu contractiile cine stie cand cate una , bine nici locului nu stau ... azi am plecat de la 11.00 de acasa si am ajuns acum .... plimbare la greu ... eu tot ma gandesc ca sunt normale si ca se pregateste organismul de nastere , nu ma gandesc ca si pot naste asa de devreme . Multumesc de intrebare
Weekendul viitor vreau la mare , deci nu am timp de nascut , de la 1 iulie in colo este asteptat
Va pe toate !
33+ Andrei
AMR 5 Weeks !!!