Bv Delia! Bun venit Laila! Piersicute '12 (40)
Raspunsuri - Pagina 13
ali24 spune:
fetelor stateam asa si ma gandeam la tot ce se intampla cu noi si realizam cat este de minunat ca ne avem una pe alta si putem sa ne spunem toate offfurile si sa fim si intelese.si sa ne ajutam reciproc chiar si doar cu o vorba buna.in aceasta perioada ptr mine ati fost cele mai bune prietene.doar voua vi am spus tot ce ma doare si am simtit ca sunt sustinuta si inteleasa.si mi se pare minunat cum ne adunam toate rugaciunile si gandurile bune cand cineva are o problema.si sunt sigura ca la toate vine asta din toata inima.cum a fost si in cazul adei si acum si al deliei.
eu stau tot cu gandul la delia si dau tot timpul refresh sa vad daca nu mai sunt ceva vesti si asta m a facut sa realizez cat de apropiate am ajuns.
va pup si va multumesc ca sunteti aici
34+ amr 5 sapt+
rafael albert(25.05.2007)
Biribu spune:
fetele nu mai am vesti, a ramas ca ma suna Delia, nu vreau sa o deranjez ca nu stiu daca a intrat in operatie sau poate e in travaliu. sper din suflet sa fie bine, e pe miini bune din cite stiu
va pup
Laura32 spune:
Doamne Ajuta ! Sa fie totul bine si sa fie puternice si ea si bebelusele , offff ... asteptam vesti din astea de la alte fete , dar se pare ca surprizele se tin lant
34+ Andrei
AMR 4 Weeks !
Daconst spune:
Doamne,am crezut ca am gresit capitolul!!!
Delia,ma gandesc la tine si ma rog sa fie bine...imi lipsesc toate cuvintele,of.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
32+ sapt
Delia21 spune:
VA MULTUMESC ENORM<ENORM<ENORM!!!! Pe mama nu am sunat-o;trebuie neapart sa incerc sa nasc pe bebe 1 vaginal caci zic doctorii ca exista sansa sa se poata intarzia nasterea bebelui sanatos cu macar o zi ca sa avem timp sa mai punem steroids pt maturarea plamanilor bebitei;deocamdata avem dilatatie 6cm...deci incetiniram...Va multumesc enorm pentru super si rugaciuni,avem nevoie de ele!!!!Va rog sa ma iertati pentru emotiile date!!!!
Biribu,nu am cuvinte sa-ti multumesc indeajuns!!!!!!!!!!!
IIuli spune:
Delia, sa iti dea Dumnezeu putere sa treci cu bine peste momentele astea. Gandeste-te acum numai la ce e mai bine pentru voi si la sanatate!
29+ Mihai
freedelia spune:
Delia -- nu stiu ce sa spun, nici nu imimpot inchipui cat iti este de greu, singura, departe de casa, cu copilul cel mare, fara sa poti lua legatura cu sotul tau si cu teama de ce va urma. Ma rog sa fie bine, ieri a fost o zi sfanta (inca mai e la tine), sa va ajute Dumnezeu sa fiti bine. Incerc si eu sa te sun, doar ca imi trebuie o cartela, ca sotul meu e plecat (si el tot in Europa) si telefonul lui are planuri pentru strainatate al meu nu. Am sa iti dau un sms pana una alta. Doamne-ajuta!
Noapte buna pentru restul fetelor!
Delia, 32+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
freedelia spune:
Am vorbit cu Delia. Acum este ora 10 seara la ei. Are dilatatie 8, are epidurala. Injectiile cu steroizi pentru plamani le-a facut la 9 dimineata, deci deja de 13 ore, sa speram ca mai dureaza cateva ore pana nastea ca sa apuce sa isi faca efectul.
Rudy e cu ea la spital, cu sotul ei tot nu a reusit sa vorbeasca.
Sa ne rugam ca macar bebita sanatoasa sa mai stea in burtica un picut. Va tin la curent daca mai aflu ceva de la ea.
Delia, 32+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
Biribu spune:
Delia bine ca ai scris tu, intrasem si eu sa aduc noutati.
Fetelor haideti cu mesaje de incurajare, va rog, sa ne rugam pentru ei ca au mare nevoie, sa dea Domnul sa mai stea bebelusele macar noaptea asta in burtica.
m-a impresionat fata asta pina la lacrimi, e puternica si optimista cum nu multi ar putea fi in situatia ei