Bv Delia! Bun venit Laila! Piersicute '12 (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Delia mult curaj si putere, trimit numai ganduri bune!! Nu pot sa imi imaginez prin ce treci dar sper din tot sufletul sa ai putere sa faci fata pentru Rudy si pentru fetitele tale! Curaj! Hugs!

Biribu si Freedelia multumim mult pentru stiri, transmiteti toate gandurile si urarile noastre de bine cand mai vorbiti cu ea va rog, nu-i mult dar macar sa stie ca suntem cu gandul alaturi de ea.

Cami - mami de cirese de mai
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

delia, multa putere si un strop de noroc, sa o mai poti tine cateva ore pe bebelusa sanatoasa. Doamne ajuta!

multumim fetelor pt update.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

'neata fetelor!
Delia, multa sanatate tie si piersicutelor grabite
Multumim biribu si deliei pt update uri

34+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Delia esti in gandurile si rugaciunile mele!Sa-ti dea Dumnezezu puterea necesara sa treci cu bine peste aceasta noua incercare.

Am pregatit o cafea super strong pentru doritoare,dar am si ceai sau socata

Fetelor,multumim ca ne tineti la curent cu tot ce se intampla!

_

Mamica mandra 30+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata burtici ,

Delia esti in gandul meu mereu, ma sa fie totul bine si toate 3 sa fiti triumfatoare

Kimmy multumesc de cafea ,ce bine ca esti acasa ca sa ne servesti mereu

In rest nimic de raportat , o noapte fara arsuri a fost un pic mai bine dar m-au luat acum de dimineata tot nu am scapat de ele . Azi vrem sa mergem si noi un pic la si sa profitam de vremea frumoasa .

Delia ne pentru tine si si iti tinem pumnii cu

34+ Andrei

AMR 4 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Delia, ma gandesc la tine, sper ca totul sa fie ok pt tine si fetite! Doamne ajuta, nici nu vreau sa ma gandesc ce o fi in sufletul tau!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

delia.doamne ajuta sa fie totul bine.

34+ amr 5 sapt+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Fetelor era sa nu mai nimneresc subiectul. Delia ne rugam pentru tine, Doamne Doamne te vegheaza si te ajuta cu siguranta.

31+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Buna dimineata.
Delia o sa fie bine sunt sigura. Ma gandesc la tine mereu azi noapte m-am trezit de multe ori si numai cu ganduri aiurea.
Balanta ma ajuti putin te rog cu un link unde sa gasesc un microsoft word. Nu am instalat decat viewer si imi trebuie pentru a imi mai bate capul cu scrisul licentei.
Sa ne auzim cu bine. Astept vesti.

Beatrice 32 + cu minune mica Maya Elizabeta
AMR 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

[b
Eu scoica o consider indispensabila.La cumparaturi daca mergi iei copilul il pui pe cosul din magazin si n-ai treaba.Scaunul de masina il iei de la 7 luni sau depinde de copil.
In plus daca mergeam la sala,coafor sau dr,luam scoica in mana si aveam copilul breloc cu mine.

confirm, la fel am facut si noi

Mergi la inceput