Bv Delia! Bun venit Laila! Piersicute '12 (40)
Raspunsuri - Pagina 10
r_ocsy spune:
Neata !
Eu nu am prea avut somn in dimineata asta, am bantuit prin casa, am mancat , acum stau la calculator si astept sa se trezeasca si restul trupei .
Am fost la TNS vineri si surpriza : aveam contractii destul de mari dar pe mine ma durea doar operatia si asta am pus-o pe seama vremii ca de cate ori e vremea nasoala pe mine ma doare burta; asa ca acum satu cuminte cel putin pana maine ca nu cred ca rezist mai mult, mi-a zis dr. sa ma potolesc ... usor de zis, greu de facut mai ales cu un prichindel acaparator, iar la cabinet mai am treaba cel putin 2 saptamani , ca am si intrebat-o daca mai sta bebe cuminte inca 2 saptamani ca eu am treaba !
Pe prima pagina se vorbea de pozitia bebelusului la somn , eu o culcam in prima luna o data pe dreapta, o dat pe stanga si tot asa, alternam, pe spate ajungea ea singura. Pe burta nu am culcat-o niciodata; cica e bine sa culci copilul si pe stanga si pe dreapta ca sa nu se deformeze oasele craniului, acum eu nu stiu daca o fi chiar asa .... asa mi-a zis soacra-mea !
Ma duc sa citesc din urma !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 35+ Maria Natalia ( AMR 27 de zile )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Kimmy spune:
Buna dimineata!Va servesc cu sau ceai.
Laura,da,e foarte foarte bine in concediu ,nu as fi crezut ca o sa ma relaxez asa.Ieri am fost la finutii nostrii.Stau la casa,asa ca ne-am plantat in gradina,am facut gratare,am baut socata proaspata,am mancat capsuni abia culesi,am raaaaas,mai ales ca Timi facea ce facea si era tot pe langa carari,mai ales pe castravetii finutului ,de care era tare mandru.
Pe azi inca nu avem program,poate ca o sa stam acasa,dar avand bateriile incarcate,nici asta nu m-ar deranja.
Citesc din urma si revin.
_
Mamica mandra 30+
Povestea noastra
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm r_ocsy, daca as avea un rezultat ca al tau la cultura de col, as repeta analiza la un alt laborator. |
Imi repet acum cultura de col la alt laborator si apoi ma duc urgent cu rezultatul la doctorita ca a zis ca trebuie sa tratam rapid daca imi iese si a doua oara acelasi rezultat, se gandeste serios la posibilitatea in care voi naste mai repede ... numai eu nu ....sunt faorte linistita si bagajul de spital si hainele bebelui sunt inca la faza de proiect , am zis ca poate ma apuc si eu de ele saptamana viitoare .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 35+ Maria Natalia ( AMR 24 de zile )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
roxypuy spune:
helooo burticoase! n-am disparut dar am fost f busy
vineri am avut ultima zi de serviciu am reusit sa finalizez ce aveam in lucru, trainuit colegi noi etc. de acuma gaaattttaaa!!!! am avut si un mic party de ramas bun cu colegii si am primit cadouri pt bebelina un cantar f meserias, o lampitza de veghe si o floare frumi pt mami
ieri am avut party pt ziua copilului la cafenea - o gramada de pitici, muzik, face painting, entertaineri, cadouri etc a fost f frumos. am primit o multime de cadouri pt bebelina si pt mine of course
prezentarea de moda la romexpo a fost super tare! n-am avut emotii, ne-am descurcat toate f bine, o gashk de burtici dragutze o sa pun cateva poze pe picasa facute de mama pana primesc si varianta profi
am bantuit si pe la targ - am luat caditza, termometru de baie, niste body-uri f fine din bbc organic, cadou pt finutzul meu (face 2 ani sapt viitoare). avand in vdr k ieri am avut un program asa incarcat, azi o sa ma odihnesc
ada - ma bucur k e bine Nectarel mai repede decat crezi o sa mergeti akasik
maria - vreau si eu in concediu as merge oriunde...
bea - bafta la licenta!
ioana - ti-am dat PM
carmen - ne vedem k acum e timp berechet, vad k se indreapta si vremea poate mai facem o ieseala si cu restul burticoaselor - ce ziceti fetelor?
OMG! nu-mi vine sa cred k se apropie termenul de go live pt urmatoarele piersicutze fuge timpul, fuge, fuge...
va poop si sa aveti o duminik minunata!
Roxy
32+ AMR 8 sapt!!!
Laura32 spune:
Buna burtici ,
Multumim de cafea Ali ....
Si pe mine ma chinuie niste arsuri groaznice ... in rest plictiseala ... ma pregatesc sa ma duc la gradina Zoologica
Pup toate fetele si un weekend placut ! Nu pleaca nimeni la mareeee ?
33+ Andrei
AMR 5 Weeks !!!
ioana3110 spune:
roxipuy, merci mult. ti-am raspuns la pm. De-abia astept sa ne mai vedem la o limonada la cafeneaua voastra faina. Eu pot oricand mai putin vinerea.
Pup
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
Daconst spune:
Maria,astea sunt manusile:
http://www.saling-institut.de/german/04infoph/03selbst.html
Biribu,am primit azi de la o prietena citeva manusi si m-am testat.
Eu ma speriasem ca cica daca e o fisura pe undeva si picura lichid,nu prea poti sa-ti dai seama.Si se poate infecta pe acolo,fara macar sa ai idee.
Nici la mine n-a mai umblat nimeni pe acolo,in afara de barbat.
Oricum cu manusa trebuie doar putin sa bagi degetul ala cu test pe el si se coloreaza urgent.Ai un tabel si vezi daca e infectie sau nu.
M-am linistit,oricum.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
32+ sapt
Delia21 spune:
Fetele...eu de la 5 dimineata sunt la spital caci la 9 seara ajunsei de la un party al unor buni prueteni ....am mancat cam mult,recunosc...si pe la 11 m-au luat asa niste dureri usoare...jos...si la 4 :20 dimineata am inceput sa sangerez putin de tor...asa ca am trezit puiutul...si veniram la spital;sa precizez ca sunt in Tampa...la 5 ore mers cu masina de casa;ajunsei la spital cu dilatatile de 2 cm...si ...sunt ...fara minte acum,socata e putin spus;Ma simt cam pierduta;doctorul zice ca sa ma pregatesc mental si pt o eventuala cezariana caci bebe care e primul s-a intors,de unde a stat pana saptamana trecuta cu capul in jos...acum...in fine;eu vrea cezariana oricum...dar sincer fiind bebeii asa micuti,29 de saptamani...parca nu ar fi fost rau sa fi incercat macar sa nasc vaginal...cu epidurala...;in fine,cu dunezeu inainte;nu mai stiu cand pot sa va scriu;fetele care puteti sa ma sunati ....tare v-as multumi;mandrul meu e plecat in Europa...pana marti seara...si telefonul in are inchis...sunt cu moralul la pamant...sper sa fie totul bine;chiar nu ma asteptam sa nasc acum,nu am casa pregatita,patut,nimic odata!!!Nu am voie sa plang caci Rudy mance-l mami e tot pe langa mine...si nici nu vrea sa auda sa mearga la casa prietenilor sa se joace cu copilasii lor;
Biribu,azi,maine...cand poti tu...please suna-ma;sunt panicata rau...numarul meu e 5162338170.
Fleurdelise spune:
...Ma pregateam sa scriu ceva de genul "nimic de raportat", cand am vazut mesajul Deliei.
Noi ne asteptam la Diana sau la Biribu...Off, Delia draga... Nu stiu cum le patesti tu pe toate. Si se intampla si departe de casa, of, of, of. Fetele care se pricep, daca e dilatata 2 cm, gata, trebuie declansata nasterea, trebuie scoase afara? Chiar daca nu a pierdut lichid?
Daca e asa, cred ca cezariana e mai securitara, in cazul asta. Ai incredere in medici, Delia, si in bunul Dumnezeu! Sunt si acolo medici buni sunt sigura. Nu te ingrijora ca nu ai pregatit nimic, sa decurga nasterea bine ca dupa aia se aranjeaza toate. Isi va deschide si barbatul tau telefonul, nu se poate. Scrie-i mesaje.
Nu te lasa coplesita de panica, intareste-te pentru bebelusele tale. Bine ca ai prietenii aproape, stau ei cu baietelul, nu? Aici la mine la spital, de exemplu, copii sub 14 ani nu sunt admisi deloc.
Poate si daca erai acasa se intmapla acelasi lucru, asa a fost sa fie.
Tin pumnii tare si sunt cu gandul la tine. Tine-ne la curent cand ai timp sa ne mai scrii cateva randuri. Curaj, Delia, NU esti singura!
35 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Dianami spune:
Salutare, fetelor!
Intrasem sa dau vesti, dar am citit ultimele noutati. Numai asta ii lipsea Deliei. Cu dilatatie de 2 se poate sta mult si bine, daca membranele sunt intacte. Eu am stat la Andrei vreo 5 saptamani si acum de vreo 3 sunt asa.
Problema este ca trebuie oprite musai contractiile si va trebui sa stea obligatoriu la pat, cu fundul mai sus pt. a nu pune presiune pe col, la ea sunt 2 bebelusi. Probabil ii vor face si injectiile de maturizare si sunt sigura ca ii vor lasa bebelusii in burtica atat timp cat vor fi in siguranta acolo.
Delia, poate citeste Biri si iti spune ea mai multe, fii optimista si ai incredere ca totul va fi asa cum trebuie, noi suntem alaturi de tine!
Diana, 37+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)