Bv Delia! Bun venit Laila! Piersicute '12 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

Tocmai ce am vazut ca va fi luna plina...acum imi e clar de ce atata lume nelinistita.
Se zice ca si multe nasteri se declanseaza la luna plina...deci stati calme fetelor.

32+ sapt

Aha , inseamna ca asta este motivul pentru care de ieri stau in niste contractii .... multumesc Dana ca mai luminat

33+ Andrei

AMR 5 Weeks !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele, va salutam si noi. Acum am venit de la Nectarel . E bine. Dar ne mai scade, cate ceva, mai tragem cate o sperietura, dar, in mare suntem bine. S-a facut si el mai frumusel.Luni facem trei saptamani. Uneori ma gandesc, cand il vad cu branulele cu gavajul, ma gandesc cat de mult se chinuie. Dar, ce sa facem?Asa a fost sa fie. Unii vor sa vina mai repede.Iar al meu a fost un grabit. Va pup pe toate. pana nasteti voi, poate plecam si noi acasa.Oricum, eu vreau sa stea acolo pana la 3 kg.Ca imi este frica cu el acasa.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Bravo Ada, sa cresti mare Nectarel.

Daconst despre ce manusi vorbesti?

Laura stai calma , nu ne face vreo surpriza.

Zizou mult Zeeeeen, cea mai mare bucurie e bebe din burtik.

Bea spor la lucrare, sa aiba bb mami cu licenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Fetele, va salutam si noi. Acum am venit de la Nectarel . E bine. Dar ne mai scade, cate ceva, mai tragem cate o sperietura, dar, in mare suntem bine. S-a facut si el mai frumusel.Luni facem trei saptamani. Uneori ma gandesc, cand il vad cu branulele cu gavajul, ma gandesc cat de mult se chinuie. Dar, ce sa facem?Asa a fost sa fie. Unii vor sa vina mai repede.Iar al meu a fost un grabit. Va pup pe toate. pana nasteti voi, poate plecam si noi acasa.Oricum, eu vreau sa stea acolo pana la 3 kg.Ca imi este frica cu el acasa.

Ada

Ada ma bucur ca sunteti bine,sora mea a nascut fetita la 1,8 kg iar la 4 luni recuperase deja greutatea .Dumnezeu este mare si o sa aiba grija si de grabitul tau

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Frumoaselor stati linistite ca n-am nascut N-am timp sa nasc, parol, mai am multe de facut. i-am zis si lui bebe sa stea cuminte inca vreo saptamina. tre sa termin cu serviciul cit de cit sa nu las lucrurile incurcate, apoi avem serbari peste serbari la scoala/gradi de sfirsit de an, deci n-am timp de nascut

asa, din ce-mi amintesc: Dana nu stiu ce manusi is alea, dar imi inchipui cam ce zici. ei bine, eu zic ca dai in paranoia sa iti tot masori ph-ul pe acolo si la ce te ajuta in fond? daca se rupe apa, o sa o stii. cu infectia e clar neconcludenta proba. nu stiu, mie pe acolo nu mi-a mai umblat nimeni de vroe 5 luni asa, de cind cu placenta joasa si nici nu am chef acuma sa umble careva, dr mea e de acord si ea

Kimmy m-ai distrat cu arsurile, asa-s acum la mine, nu mai trec cu nimica hai ca mai e putin

Delia mutat?? acuma? off, nasol tare duamna, cine va impacheteaza despacheteaza? eu de-abia am apucat asa tiris sa pun lucrurile de bebe in comoda lui, spalate etc.

Maria ce fain de voi la Tusnad, mi-ai facut pofta. sa va fie de bine concediul!

Bea spor la invatat, bravos!

Fleur
la voi mai ploua? sau mi-ai trimis-o mie ? asa as dormi pe vremea asta mohorita, si nu am cind. poate la anul, ca dupa ce nasc n-am eu norocul. nici unul nu mi-a dormit pina pe la 6-7 luni ca lumea, nu vad de ce asta sa fie diferit.

Ada te pup tare, in rest stii tu, ma gindesc la voi si ma rog pt Nectarel

va pup, mai intru sa nu ma dati disparuta iar, si nu puneti galerie inca ca nu am timp acuma

AMR 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Biri, pe bune daca nu am dat refresh si in timp ce se incarca am zis ca scriu ca sigur ai nascut. Tebrog pana la sf saptamanii sa oblige, ca altfel ma fac de ras, ca am prezis o piersicuta proaspata pana atunci. Asa ca ori tu ori Diana please!

Nu ne mutam acum, in August cat sunt copiii mari in Romania, deci intre 10 si 25, cam asa. Dar vrem pana atunci sa shortlist un compound sau maxim doua si sa vedem cat mai multe apartamente ca sa stim exact ce vrem. Stim exact zona, la maxim 10 minute de mers pe jos de o anumita statie de metrou (Coleman o sa mai ia metroul sa mearga la serviciu, care este exact in partea opusa a orasului, pe bune, o ora si ceva cu metroul si inca vreun sfert de ora cu taxiul, noroc ca nu o va face de mai mult de 2 ori pe saptamana in medie). Sunt vreo 5 compounduri in zona respectiva, unul este nou nout si nu vrem acolo pentru a in urmatorii doi ai toata lumea va face renovari si e un zgomot cumplit. Altul nu ne place pentru ca e prea inghesuit, nu are spatii verzi ample. Deci mai sunt 3. Asta am facut ieri, acum data viitoare o sa mergem sa vedem cat mai multe apartamente in aceste 3 compounduri. Cu impachetatul nu stiu, o sa chemam niste movers, dar io sunt cam obsesive compulsive la aranjat, asa ca la despachetat cel putin nu cred ca o sa ii las pe ei sa faca mai mult decat asamblat mobila la loc...

In fine...

Zizou -- asa e cand esti acasa, ai prea mult timp sa te gamdesti la prostii, sa le intorci pe toate partile si sa iti faci griji... O sa fie bine, mai e putin si vine bebe...

Ada -- incet incet creste micutul. Nu cred ca o sa il tina pana la 3 kg, nici nu ar avea rost, sunt copii nascuti la termen de 2.5 kg si nu au nici o problema. Oricum, rabdare multa...

Va pup, noi plecam la biserica in curand.

Delia, 32+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Delia clar de Diana e vorba ca eu nu pot inca.
si nici nu am cu cine sa las copiii mari, de-abia duminica viitoare vine soacra-mea. acum daca ma apuca suntem in pom rau de tot. am inteles eu ca nu va mutati imediat, dar oricum mi se pare complicat, sa ai calm iti doresc. cu bebe mic si cu Jane, puse toate prin dulapuri noi ne-am mutat de aproape doi ani si tot mai am cutii prin beci nedesfacute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi burticele draguletele
eu va pregatesc cafeaua dar nu va poftesc inca la ea.mai bine mai dormiti putin

biribu ne ai dat cateva emotii ca nu ai mai intrat.

fetele m am mai linistit cand vad ca nu sunt doar eu depresiva.nu ma bucur de raul altuia sa nu ma intelegeti gresit dar imi dau seama ca nu am eu o problema in mod deosibit ci inseamna ca e tot o stare nasoala provocata de hormonii gravizi

ada ma bucur ca sunteti bine.stai linistica nu o sa trebuiasca sa stai pana la 3 kg.cred ca 2000-2500 sunt ok ca sa poti pleca acasa.apropo acum cat are?

fredelia spor la cautat.ma gandesc ca nu iti va fi usor dar nici mie nu mi ar placea sa imi umble cineva prin lucruri.parca ma enerveaza si soacra mea cand se baga sa ma ajute la curatenie sau alte cele cu toate ca ea e bine intentionata.dar nimeni nu face la fel de bine ca mine

bobolicu meu cred ca vrea cu nerabdare sa iasa afara ca ma tot apasa pe col sau ce o mai fi pe acolo.cand umblu simt cum ma apasa in jos.si cand ma asez pe scaun simt asa o presiune-durere si ma asez cu grija sa nu il turtesc.sincer cu toate ca nu este inca timpul cred ca m as bucura daca ar veni deja.

va pup si va doresc o duminica cat mai placuta

34+ amr 5 sapt+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

mneata fetele!

Freedelia, esti plina de energie! Cum reusesti? Iti dau copii nu-i asa?

Ada - mai trimite-mi poze cu Nectarel cand mai ai. Cat are acum in greutate? Nu te stresa ca nu conteaza ca merge incet. Conteaza ca merge bine!

Fetelor, voi stiti cumva cum se inscrie copilul dupa nastere si pe unde si ce dosar cu ce acte trebuie facute pentru indemnizatia copilului?

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Buna dimineata fetelor!ALI,m-a trezit mirosul imbietor de cafea.Multumim!

Va rog sa ne treceti si pe noi cu nasterea la Medlife,dr. Mihaela Ivanov.Tot acolo s-a nascut si Tudor,asa ca locul are pt mine o mare incarcatura emotionala.
Despre somnic bebe:indicatiile pt Tudor au fost atunci sa-i schimb tot timpul pozitia-si pt a se forma capsorul .Prin urmare l-am culcat si pe stanga si pe dreapta,si pe burtica.Dar,intr-adevar mai putin pe spate de teama innecatului in caz de regurgitare.
Arsurile si pe mine ma termina.Iau deja cate 3-4 Rennie pe zi,alfel,calitatea vietii e semnificativ redusa.
ARUBA-la multi ani!Si eu am ezitat o perioada pt varianta 3 in 1,doar ca mi-am dorit neaparat landou,iar cele 2 in 1 au doar varianta sport.Eu sunt f incantata de achizitia Inglesina de la targ.Cu Tudor n-am avut carnet de sofat asa ca nu am avut nevoie de scoica,dar acum,de cand sunt soferita ma gandesc ce practic va fi atunci cand merg la cumparaturi ,la mall sau sa-l iau pe baietel de la gradi sa folosesc doar scoica atasata de sasiu fara sa car landoul dupa mine.
FREEDELIA-succes la gasit casa cea mai potrivita pt voi!
ZIZOU-

29+

Mergi la inceput