Bv Delia! Bun venit Laila! Piersicute '12 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Prezent! Nu m-a doborat calcatul, ne-am trezit si noi pe la 9 dimineata.

Daconst< freedelia are dreptate eu vorbeam de o "pernuta" (impropriu zis) care e de fapt un plan inclinat dintr-un burete mai grosut. O voi folosi daca e necesar, cineva a zis ca e mai bine sub saltea, sa nu regurgiteze bb. Stiam si eu ca perna clasica e contraindicata la bebelusi.

Apropo de saltea, sunt nemultumita de cea de la patut, mi se pare tare subtirica si nu suficient de ferma (buret). Problema e ca patutul/leagan e mic, ne-standard (45/90 cm), asa ca...de unde sa scot acuma saltea potrivita? off.

Aruba, felicitari pentru prima aniversare a casatoriei, multi ani fericiti impreuna!

Luminita, 2.2kg la 32 saptamani e ok (vezi-ne pe noi cele din clubul grasuneilor), cum s-a mai spus partile corpului cresc in ritm diferit, daca dr. nu a spus explicit de vreo problema nu te ingrijora. Dar te inteleg...al meu are abdomenul cam mare (din cauza diabetului meu, se pare) si ma ingrijorez un pic...asta e.

Freedelia, sper ca aveti ajutoare serioase la mutat. Mi se pare un cosmar mutatul...

Biribu, cum esti? Sper ca nu ne faci vreo surpriza...

35 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Balanta am un pui de depresie. Faptul ca stau acasa si unele probleme financiare ma fac sa alunec si mai mult in butoiul cu melancolie.
Bubu incearca si e cat se poate de dragalas dar nu a reusit decat sa ma faca sa nu mai plang, starea de lehamite inca exista. Parca nu gasesc nicio bucurie in viata. Foarte nasol!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Zizou
am pus un link cu doua pagini mai devreme, cu un filmuletz. Cred ca acum e un moment bun sa il vizionezi. L-am pus tocmai pentrru ca m-a ajutat si pe mine sa imi revin din starea proasta care a durat o luna.
Tot cu probleme de toate felurile. Chiar cred ca te-ar ajuta.

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ZIZOU

Balanta am un pui de depresie. Faptul ca stau acasa si unele probleme financiare ma fac sa alunec si mai mult in butoiul cu melancolie.
Bubu incearca si e cat se poate de dragalas dar nu a reusit decat sa ma faca sa nu mai plang, starea de lehamite inca exista. Parca nu gasesc nicio bucurie in viata. Foarte nasol!

27+

Zizou , hai sa vedem partea plina a paharului ... o sa avem un bebe , te inteleg perfect si eu de cand sunt acasa m-am lovit de aceasta problema financiara , nici nu se compara daca as fi mers la serviciu , dar candva demult am zis ca pt un copil pot suporta orice , iar asta ma intareste sa merg mai departe chiar daca financiar este ft greu , ma uit la burtica si "uit". Hai ca iti dau eu zennnnnnnnnnn mult de tot si o floricica ... ba nu mai multe floricele ... ai zambit ????

33+ Andrei

AMR 5 Weeks !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Ioana, Laura merci!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Fleur,cred ca stiu la ce te referi,la planul ala inclinat,am mai vazut parca.Tu i-ai spus perna de alaptat si ma gandeam la colacul ala mare,dar mai scurt cumva.

Zizou,e ceva in aer,ca eu cu cine vorbesc parca fiecare are un motiv sa fie trist.Noi macar stim ca sunt hormonii.
Dar trece cu siguranta in 2 luni cind o sa fim cu minunile in brate.

Luminita,daca pina acum a fost in grafic bb,n-ai de ce sa te nelinistesti.Sigur isi revine pina la urma.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

32+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Roxypuy, te sunasem dar cred ca nu am prins momentul bun. Scuze daca am deranjat. am vrut doar sa zic ca daca poti sa ma ajuti cu fiola aia de Celestone ar fi minunat. Merci anticipat

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Salutare la burtici.
Ma tin de cateva zile sa mai scriu si eu noroc ca cu cititul sunt la zi.
Andreea si Aruba felicitari pentru casnicii :)
Fetelor asa ce va impartasesc toate sentimentele : depresie, teama, suparare etc, la fel si durerile.
Eu astazi am incercat sa ma odihnesc pentru ca urmeaza o saptamana turbata : mers la analize mers la masuratori, de finalizat licenta la care mai am de lucru o gramada ( am gata doar vreo 15 pag - o sa fiu ucisa de a mea mama daca nu o termin), de invatat pentru un examen, sa vad cum fac cu concediul prenatal poate reusesc sa nu mai merg la servici si bineinteles al meu ff important servici. Nici macar luni nu am liber. Clar toate mi se intampla numai mie...de fapt mie si voua
Fug la scris ca nu e de stat degeaba.
Va pop si luati o portie de zennn ca eu asa ce am o calmitate astazi (probabil pentru ca dimineata abia trezita am tras o tura de plans buna pentru ca am ramas fara ate pentru aparatul dentar ca mi le-a aruncat mama din greseala- serios motiv). Mi-am promis ca dimineata de acum nu ma mai apuc sa caut nimic.
Va pop

Beatrice 31 + cu Maya Elizabeta AMR 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Biribu, Diana, ati nascut? Ne dati emotii ca sunteti cap de lista.

Fleur, maine implinesti 36 sapt... Cat de putin mai ai si tu.

Zizou, fetelor, capul sus, in curand o sa va tineti puii in brate. Se stie ca hormonii isi fac de cap in sarcina. Nu-i lasati! Dupa ce vom naste, nu vom mai avea timp de ganduri negre.

35 sapt + Patrick Andrei
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Tocmai ce am vazut ca va fi luna plina...acum imi e clar de ce atata lume nelinistita.
Se zice ca si multe nasteri se declanseaza la luna plina...deci stati calme fetelor.

Biribu,daca citesti si nu ai nascut inca
vroiam sa te intreb ce parere ai de manusile alea cu care-ti testezi ph-ul din vagin???
Ajuta,sunt relevante`?vorbeam cu o graviduta ca ea se testeaza singura acasa sa vada daca nu pierde lichid sau nu are infectie.Ce zici sa imi iau si eu,o fi ceva de capul lor?

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

32+ sapt

Mergi la inceput