Copilasi iubiti de sept-oct (12)
Raspunsuri - Pagina 10
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina raportam 8 dintisori, 4 maselute, 3 canini. cineva in vizita. trebuie sa stie strumf de bau,bau. strumf nu reactioneaza deloc la niciun stimul de infricosare spus de dna binevoitoare. uite, bau bau in dulap. strumf se baga in dulap si deschide usa ritmic si pune:bau. apoi o inchide.iar o deschide cu bau si il bufneste rasul. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Si la noi ,,bau bau'' e motiv de distractie, il cautam, ridicam din umeri si spunem ,,nu-iii'' apoi ,,ai ai ai'' si tot asa se repeta de zici ca e banda sarita
cameluska spune:
citat din mesajul lui camisv Hello, un pahar de cola mai merge? de luni gata cu rasfatul, putina cura asa pentru moral, sa nu zic ca n-am facut nimic inaite de mare Cameluska, bravo Ioanei, merita un cadou ca-i scuteste pe parinti de o cheltuiala (stiu ca sunteti cu casa in constructii, deci orice economie e buna ... spun din experienta). Poate ne intalnim odata in parc, asa ca-i la mijloc si vara o fi mai racoare, dar cum ai spus si tu, mare dezamagire. Cat despre gradinita, daca nu vrei sa o lasi sa doarma nu vad de ce sa n-o primeasca (de obicei paturile sunt problema). O sa faci acelasi lucru la servici? Mie mi-au spus ca s-ar putea sa ma puna pe alt proiect, deci nu-mi foloseste la nimic ce am stiut pana acum Camelia,mami de Tudor (10/9/10) |
Deci avem termen pana la 1 August sa organizam o intalnire, mi-ar face mare placere, si musai intr-un parc, ca altfel se plictisesc piticii.
Chiar e o economie cu scutecii, foloseste 1 pe zi, adica noaptea, nici la somnul de pranz cu face pipi in scutec. Avem un stoc de 3 bax-uri cine stie cand le va termina.
Am fost la gradi si directoarea o tot dadea ca nu ia decat cu o luna inainte sa faca 2 ani, dar se vedea pe ea o femeie rea, iar curtea nu avea iarba, erau multe piettricele si niste dale rotunde usor iesite de la sol, Ioana s-a impiedicat de 2 ori de ele. Deci in curte nimic safe. Mai cautam.
La servici in mod sigur voi fi pe alt proiect, dar acelasi limbaj de programare-Java. Tu pe ce limbaj ai fost?
Cand plecati la mare? si rezolvat ceva cu silueta e pe ultima suta de metri?
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
1 An si 8 Luni
cameluska spune:
Buna fetelor,
ana, imi dau seama ce emotii ai avut asteptand sa ramana o singura liniuta pe test. Bine ca s-a terminat cu bine. Faptul ca ati luat olita e un inceput bun, sa vezi ca in curand se va acomoda cu ea, acum e mai mare, intelege mai multe, problema e ca noi ne asteptam ca ei sa faca din prima zi. Bravooooo Maia, la olita nu in pampi.
Ce frumoasa e Maia, si ce codite faine i-ai facut.
just_me, felicitari pt primul pipi la olita al d-soarei D.
nicopic, multumim de aprecieri. Cartea zice ca de la 18 luni constientizeaza ce si cum e cu pipi/caca, deci nu ati pierdut prea mult timp, si uite ca din picioare face, mai trebe sa se acomodeze cu olita si gata.
histamina, e mai bine strumf?
camisv, ce scump e Tudor, da saracii cand e ata de cald ce bine la prinde.
andreea88, ups, Elenys vrea sa arunce tot? la wc? La wc Ioana are treba doar cu trasul apei, si face asta dupa ce il pune pe Winnie, pe iepuras si pe catelus sa faca pipi/caca, apoi trage apa dupa fiecare.
alynta, ce fain, ai 3 copilasi cu imunitate la varicela.
Ioana a inceput sa lege 2-3 cuvinte:sant mare, nu mi-e sete, vecinu nu-i....si multe altele dar nmu le mai tin minte. Azi a fost tare dulce, vorbeam cu ea, adica purtam un dialog ca si ea imi raspundea, la un mom. dat nu-mi mai raspunde, si o intreb ca de ce ma ignira, iar ea imi zice: "cant", apoi s-a ridicat oin picioare a inceput sa cante cu nanana si sa dea din fundulet. Ma min unez de ea in fiecare zi.
Eu ma simt cam prost cand merg in spatii publice si trebe sa o pun la pipi, ma gandesc sa nu primesc vreo amenda, cred ca e ca si cu alaptatul in spatiu public, simt un disconfort, dar nici nu am cum sa ma pun sa caut wc public sau sa intru in ceva local.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
1 An si 8 Luni
ana_25 spune:
Neatzaa cafeluta mai doreste cineva?
cameluska multumim
Si eu zic sa ne intalnim ,mie una mi-ar place in parc la D-vita,cred ca si Cami ar fi de acord mi se pare ca acolo pot sta cu ochii pe ea mai bine...aici cam toate parcurile sunt supra aglomerate. Dar....cum vreti voi
Am gasit body-uri fainute,de bumbac,la mall cu 6.99 lei si cu 9.99
Initial m-am dus sa-i iau tenesi,dar nu am mai gasit....sunt super comozi si faini..18 lei numai buni pt Duracell,la cat alearga...
Am zis ca ies mai repede afara pana nu se incalzeste,dar cum fac si cum ma invart to ma apuca ora 10 in casa acu tre sa astept sa fiarba ciorba,si dupa aia iesim....iar pe caldura
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua.
ANA, multumim de cafea. Eu am vrut sa va ofer de la 7 jumate, am scris mesajul, intre timp s-a cocotat V pe camion si a apasat pe nu stiu ce tasta si mi-a sters tot, apoi nu m-a mai lasat sa umblu singura la pc si am renuntat.
Noi am fost la plimbare de la 8 jumate la 10. Acum fac mancare si apoi ne bagam la somn.
De la caldura piticul meu are nasucul plin de bubite, si i se fac si la ceafa dar alea trec repede.
Avand in vedere ca mai e putin pana va merge V la cresa, am inceput un ,,tratament'' de deparazitare intestinala (preventiv si naturist), mai ales ca dupa ce in iarna am stat cele 3 luni la sat si acolo am banuit eu ca ceva nu e ok cu nepotul care se tot scarpina la fundulet (nu ca taica-meu nu ar face la fel si apoi nu se spala nici unul pe maini) si nu a trecut mult pana imi facuse V crizele alea de voma si diaree (iar luna trecuta au constatat si ai mei ca e mai bine sa-i dea tratament nepotului si a eliminat oxiuri)
alynta27 spune:
Buna!
Am scapat de varicela. Am iesit si afara. Ceva mai bine- au facut casa varza!
Nike istet baiat! Copii au mai multa minte ca adultii deseori!
nicopic spune:
citat din mesajul lui alynta27 Nicopic eu nu eram in reportaj. Am fost la sectii de votare diferite! Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007) POZE Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra Maria bucuria |
Alina, mi s-a parut ca semeni cu dna care apare la 1 min si 5 sec; e imbracata intr-o bluza alb cu negru; scuze pt confuzie
Nico, mami Larisa 15/09/10
nicopic spune:
Cameluska, cu facutul in locuri publice si mie o sa mi se para f ciudat la inceput am inceput sa iau seama cum procedeaza bunicile/parintii ce au copii putin mai mari; de amenzi..n-am auzit, dar ar fi chiar culmea...
Ana, ne-ai facut pofta ieri de praji cu visine, si uite-asa m-am mobilizat si am prestat si eu una
de iesit din casa si noi iesim f greu, ne prinde pranzul; tre sa fac ceva sa ma trezesc mai devreme, atat eu, cat si L ca nu se mai poate cu caldura asta...
Felicitari Mari, esti si matinala si harnica
lui Vladut ce-i dai pt paraziti?
Nico, mami Larisa 15/09/10
Mari-Mariuk spune:
NICOPIC, de la plafar am luat Helmiflores, ii dau cateva (7-8) picaturi de doua ori pe zi, nu ii dau doza maxima recomandata. Si cum e recomandat ca intr-o ,,cura'' de genul asta sa fie implicati toti membrii familiei, noi cei mari bem ceai antihelmintic si luam si noi cate o lingurita de siropel de ala (doza cica e de 5-6/zi la adulti)... nu stiu daca avem ceva de ,,tratat'' insa am considerat eu ca nu strica, mai ales ca in jurul blocului curatenia este lipsa, pisici si ce ingroapa ele din plin, noi iesim afara, calcam pe nu stim ce, intram in casa, etc...
ana_25 spune:
Neatza mai avem cafeluta pt cine mai pofteste!!
Azi e zi de smotruiala
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar