Copilasi iubiti de sept-oct (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am sperat ca datorita plimbarii de dimineata si a faptului ca e foarte cald afara, Vlad sa adoarma mai repedde, ca mi-era si mie somn de nu mai puteam...mie mi-a trecut, el tocmai a adormit...si nu am chef de nimic altceva, ca mi-e lene...asa ca ma voi juca putin pe net, si poate-poate vine iar mos Ene pe la gene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

Am pus pe prima pagina povestile nasterilor Cine le mai are scrise ,sa-mi dea link-ul sa le punem in listuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ana la ora 19 au dat putin, dimineata a fost tot reportajul!
http://stirileprotv.ro/alegeri-locale-2012/alegeri-locale-2012-exit-poll-rezultatele-de-la-iasi.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna

Justme, este o dulce domisoara Dara
Anca, spor la invatat; ai fost la orl? Ionut s-a acomodat la bunici?
Ana, ce haioasa e Maia cu coditele ei i-as face si eu lui L codite, dar n-am din ce; n-am tuns-o pana acum, decat bretonul..
Cataratul asta e chiar periculos; L se urca pe borduri, pe garduri..
pt linistea mea, am apelat la chei pt bucatarie si baie..
Mari, tare faza cu asa zisa tanti
Mari_paun, multa sanatate
Alynta, te-am zarit si pe tine in reportaj

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata. Cafeaua e servita (la noi de la ora 6, ca de la 5 jumate copilul meu e treaz)
Am terminat de calcat rufele, am spalat vasele de aseara si acum lenevesc deoarece afara nu putem iesi...tuna, picura, e urat...asa ca amanam iesirea la plaja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

mai adaug si eu o cafeluta pentru cine mai doreste.
Cat este acasa, Ionut sta fara scutec si azi a facut numai la olita( de vreo 3 ori). Seara doarme tot fara scutec. Azi noapte a inceput sa planga, l-am pus pe olita, a facut pisu apoi a adormit imediat .
Abia pe 22 am programare la medicul de familie si apoi la orl. Acum ma incearca si o masea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Nicopic eu nu eram in reportaj. Am fost la sectii de votare diferite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Neatza,buna cafeluta!!
Bravo Ionut!!
poftiti la praji cu visine!!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

deci Ana ai gasit pe cineva sa-ti culeaga visine! Sambata vreau sa fac si eu, ca astazi mananc de la tine

Bravo Ionut, are mama cu ce sa se laude la mama soacra. Hai ca daca va citesc pe voi poate ma mobilizez si eu, ca recunosc ca nu-s consecventa.
Alynta, deci ai scapat cu varicela! Ti-a fost greu, dar macar acum sunt imunizati. Deci ai sot vedeta
Mari, asa vrednic este Vladut! i-a fost frica sa nu-l prinda caldura in pat.
Nico, ai scapat de o trauma cu tunsul ... sau cel putin la noi cam asa este. Eu ii mai povestesc ca-l va tunde tata cu masina (sa se obisnuisaca cu idea), dar cred ca el face legatura cu masina de tuns iarba si zice ca nu vrea.

Astazi in parc, Tudor era singurul copil care se balacea in balta (de la ploaie si stropitorile de iarba se face balta la leagane), iar cand l-am scos de acolo s-a pus pe urlat. O tanti "binevoitoare" s-a apucat sa-l sperie ca in balta sunt broaste si ca-l mananca. Urasc cand cineva vrea sa-mi calmeze copilul cu "bau-bau", "te papa cutu", "vine politia", mai ales ca lui ii trece destul de repede (eu ii explic si apoi il ignor si se calmeaza).

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

raportam
8 dintisori, 4 maselute, 3 canini.

cineva in vizita.
trebuie sa stie strumf de bau,bau.
strumf nu reactioneaza deloc la niciun stimul de infricosare spus de dna binevoitoare.
uite, bau bau in dulap.
strumf se baga in dulap si deschide usa ritmic si pune:bau.
apoi o inchide.iar o deschide cu bau si il bufneste rasul.

Mergi la inceput