Copilasi iubiti de sept-oct (12)
Raspunsuri - Pagina 8
camisv spune:
salutam!
Ma bucra ca va place la noi in curte, asta ma face sa apreciez si mai mult ce am, nu numai sa ma plang ca nu-i totul pus la punct (la casa tot timpul este ceva de facut si noi avem si teren mult). Vad ca mai ales fetele care invata, tnajesc dupa iarba verde
Ana, noroc ca am vazut coditele Maiei, ca atfel ziceam ca ai baiat. Glumesc, dar vad ca-i tare poznasa. Pai eu zic sa inchizi bucataria, ca o sa invete sa-si duca singura scaunul langa masa ... asa ca Vladut
cred ca ma aude la calc. , caci de fiecare data se trezeste cand scriu eu!
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua.
Noi am fost azi la o mica petrecere data de o fosta colega de munca deoarece se pensioneaza. Scoala unde am fost are si doua sali de gradinita si Vlad s-a jucat foarte frumos pe acolo, nu a facut scandal.
Referitor la bucatarii, eu am apelat la chei, incui usile chiar de stau in casa pentru ca e suficient sa nu ma uit o clipa si dispare copilul, ba e in bucatarie, ba in baie, si tot asa: cocotat cat mai sus cu putinta.
Tot azi m-am ,,certat'' cu o tanti, Vlad fugea de mine si a coborat doua trepte in viteza (eram intre blocuri, asteptam sa vina autobuzul si ne refugiasem la umbra) iar cand l-am prins i-am spus: ,,papucii ma-tii de maimutel, fugi de mine, ai sa faci buf''...iar tanti era intrigata de faptul ca am injurat copilul...daca eu am injurat copilul, aia care scot doar ,,perle'' cand injura ce cearta ar merita? Apoi i-am spus sa se uite la copilul ei, ca mai avea putin si scotea ochii altor copii cu un arc si sageti de jucarie...
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mari-Mariuk Buna ziua. Noi am fost azi la o mica petrecere data de o fosta colega de munca deoarece se pensioneaza. Scoala unde am fost are si doua sali de gradinita si Vlad s-a jucat foarte frumos pe acolo, nu a facut scandal. Referitor la bucatarii, eu am apelat la chei, incui usile chiar de stau in casa pentru ca e suficient sa nu ma uit o clipa si dispare copilul, ba e in bucatarie, ba in baie, si tot asa: cocotat cat mai sus cu putinta. Tot azi m-am ,,certat'' cu o tanti, Vlad fugea de mine si a coborat doua trepte in viteza (eram intre blocuri, asteptam sa vina autobuzul si ne refugiasem la umbra) iar cand l-am prins i-am spus: ,,papucii ma-tii de maimutel, fugi de mine, ai sa faci buf''...iar tanti era intrigata de faptul ca am injurat copilul...daca eu am injurat copilul, aia care scot doar ,,perle'' cand injura ce cearta ar merita? Apoi i-am spus sa se uite la copilul ei, ca mai avea putin si scotea ochii altor copii cu un arc si sageti de jucarie... Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010) Poze Vlad |
foarte haioasa injuratura si intamplarea
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
ana_25 spune:
Eu nu pot inchide usa la bucatarie ca nu mai am am scos-o cand am renovat
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
mari_paun spune:
Morning, hai la cafeluta!
M-am trezit devreme ca nu am putut sa ma odihnesc de durerea de deget...m-a calcat Ema pe arataor dreapta cand o incaltam si cred ...de fapt e sigur ca am ceva rupt, ma seaca la inima si nu pot sa misc degetul, e umflat si dupa ce o duc la scoala ma reped pana la spital sa fac o radiografie[bangEma nu mai vrea sa faca nimik, aseara cand s-a urcat in pat s-a sprijinit cu pumnul de burta mea, am zis ca mi-a strivit uterul, e puternica si nu realizaza ce face
Eu incui si usa de la bucatarie, si dulapurilek, frigiderul si usa de la baie...la mine nu doar Pit umbla si scoate de prin dulapuri: farfurii, oale, capace, detergenti etc si Ema desface si mananca creme, sampon etc
Cam atat azi
ana_25 spune:
Neatza ,savuram si noi cafeluta
mari-paun
bianca nu ai mai scris de f mult ! ce mai face Maia?
Poze
Bazar umanitar
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Prezent si noi la cafea! Mai ales ca nu am dormit prea bine, s-a cam frichinit Vlad...cred ca ii mai ies maselute ca sta cam des cu mana pana la cot bagata in gurita....
Aseara l-am ,,chelit'' pe Vlad, ca prea era pleata in toate directiile si inca nu are par in zona tamplelor, tot puf e acolo si ii sta ciudat. Asa ca eu l-am tinut si tati a umblat cu masina de tuns in capul lui...e asa haios acum, dar nu mai pare atat de capatanos ca inainte
Acum ne pregatim de plecat in oras, ca inca e racoare...
alynta27 spune:
Buna!
Am avut 3 cu varsat de vant pana la urma! Mi-a iesit par alb cu ei in casa aproape 2 sapt..
Intre timp am fost si in comisia de voatare eu si sotul. O experienta inedita! Bogdan a aparut la stirile Pro Tv.
Nicoleta multi ani fericiti inainte!
Ana ce maimutica ai tu acolo!
Mari si mie imi mai scapa unele cuvinte...
Mari-Mariuk spune:
Caldura mare, mon cher... la 9 fara un sfert erau 30 grade, la 10 jumate erau 37...de maine dimineata incepem sa mergem la plaja noastra mica de langa lac, trebuie sa ne bronzam
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Buna! Am avut 3 cu varsat de vant pana la urma! Mi-a iesit par alb cu ei in casa aproape 2 sapt.. Intre timp am fost si in comisia de voatare eu si sotul. O experienta inedita! Bogdan a aparut la stirile Pro Tv. Nicoleta multi ani fericiti inainte! Ana ce maimutica ai tu acolo! Mari si mie imi mai scapa unele cuvinte... Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007) POZE Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra Maria bucuria |
Chiar am vrut sa te intreb daca a fost el ca am vazut stirile si a aparut intr-un cadru scurt
Poze
Bazar umanitar