Copilasi iubiti de sept-oct (12)
Raspunsuri - Pagina 11
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua.
M-am enervat mai devreme deoarece dormeam atat de bine langa Vlad dar au batut unii la usa ca cica aduna fonduri pentru nu stiu ce bolnavi...e a nu stiu cata oara cand vin si m-am luat de ei ca nu si-au gasit orele potrivite, ca lumea se mai si odihneste la pranz...somnul mi l-au stricat, ma doare capul, de invatat inca nu am chef sa ma apuc...asa ca bantui pe aici in cea mai mare liniste sa nu trezesc copilul. Dupa ora 5 plecam la o aniversare, si sper sa se simta V bine deoarece vom sta intr-o curte mare si va mai fi un copil de varsta lui acolo.
Mari-Mariuk spune:
Voiam sa mai spun ceva: copilul meu mananca ceapa din salata de rosii si castraveti de parca ar manca cine stie ce delicatesa, o alege cu degetelele lui si pana nu o termina nu mananca decat din intamplare ce mai e prin castronel. E inebunit dupa painea cu unt si snitele de orice fel (carne, dovlecel, vinete)
andreea88 spune:
buna seara fete
Noi suntem bine, suntem pe drumul cel bun cu olita :)...ziua stam doar la chilotel
Elenys la fel e innebunit dupa ceapa si usturoi :)
Doina la multi ani sotului tau am vazut pe fb !!!
Maine vine tatal meu acasa ( el lucreaza afara) nu l-am vazut din octombrie :(; Ely ii zice tataia titi :)
Va doresc o noapte linistita!
Va pup
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana
camisv spune:
Buna dimineata,
cappuccino, cafea (astea sunt deja facute) si eu mai visez la un frappe, asa ca sunt in negocieri cu baietii sa iesim la o terasa.
Noi suntem in plina actiune de pregatire de concediu, cumparaturi, liste, planuri ... sper sa incapem in masina. Se aduna f. multe, caci eu vreau sa gatesc si trebuie sa-mi duc de acasa una-alta, sa nu am surpriza ca nu gasesc acolo.
Ana, mi-ar placea sa veneti aici in parc, mai ales ca au mai aparut ceva banci ... cu ocazia alegerilor, mai greu este cu sincronizarea acum inainte de concediu, caci ne-au ramas multe de facut pe ultima suta.
Cameluska, eu am lucrat in C si LDS, dar la noi nu-i problema limbajul cat softul de telefonie care-i destul de complicat. Daca trec pe alt bloc, trebuie sa o iau de la capat cu studiatul blocului, de la protocoale pana la partea de telefonie.
Mari si noi am luat ceva homeopat pentru paraziti, tot preventiv (i-am facut analizele de mai multe ori)
Andreea, deci sunteti pe drumul cel bun cu olita, bravo! Vine bunicul, sa vezi distractie pe Elenys!
Pianna, ce mai faceti? ai dus-o pe Rebeca la gradinita?
toate fetele si pe toti copilasii
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
ancamak spune:
eu va ofer o cafeluta cu multa lamaie( cica un remediu pentru energie), deoarece azi noapte am avut un majorat zid in zid cu mine. Pana la urma l-am sunat pe vecin la ora 5:30 si s-a dus distractia.
o zi superba va doresc
just_me31 spune:
Hello
Am tuns galusca , asa ca..adio cretulini .Moe imi place cum ii sta tuns scurt si vad partea practica .
Si D face pipi la olita , asta daca ii spun eu sa se puna si sa faca ,dar nu sunt consecventa ,azi la gradina am uitat sa iau o olita asa ca a fcut pe ea .
CAMI - anul trecut am fost cu 3 valize la mare ,anul asta sunt convinsa ca tot asa voi merge ,plus patut , carucior .
Noapte buna
andreea88 spune:
Buna seara!
Just me sa ii fie de bine micutei cu noul look
va urez noapte buna si vise placute!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana
pianna spune:
Salutare mamici si pitici!!
Eu am absentat cu succes capitolul asta, de cand a venit caldura suntem tot pe afara. Din pacate in ultimile zile a fost criminal sa stai afara dupa 12, asa ca ne-am regugiat la mall in lipsa de altceva.
La capitolul noutati stam destul de prost, adica nu facem la olita decat accidental. Poate nici eu nu insist foarte mult....
Cami cum merge cu acomodatul la gradi? Noi numai din septembrie mergem, desi eu ma intorc la servici abia cand face ea 2 ani. Nu plange nimeni dupa mine, asa ca profit:)
Ana nu ne zici si noua reteta de la placinta cu visine?
Fetelor, ce mai gatiti pentru pitici? Sa ma mai inspir si eu, ca eu sunt dezastru....
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Cafeaua este gata!
Noi ne luptam cu ,,talentele'' cand iesim la plimbare, urla daca nu il las sa mearga unde vrea si pentru ca nu il las sa ia bicicletele/tricicletele/trotinetele altor copii. Aseara a vazut si ta-su cum face si s-a cam speriat, iar eu ,,i-am multumit'' ca iese mai des cu noi si ca ma ajuta sa il educ pe Vlad...normal ca s-a suparat si ca am picat eu de ,,alintata'', ca el munceste toata ziua in caldura si ca e obosit si etc...da eu ce naiba fac??? suport urlete si figuri, numai eu stiu cum reusesc sa fac o mancare fara sa fie nevoie de mutat copilul din bucatarie in casa sau multe altele de genul... Na ca mi-am spus oful ( a cata oara acelasi of oare?)