Delfinasi jucausi de iulie-august (75)
Raspunsuri - Pagina 4
lauri_ca spune:
Cristeo, la multi ani, multa sanatate si fericire!
Si eu sunt new entry, si ma bucur ca m-ati primit in randul vostru. Cred ca discutiile in contradictoriu in urma carora unii s-au suparat n-au avut legatura cu cei noi sau vechi in acest forum, ci cu subiectul discutiei care a deviat de la ceea ce ne intereseaza si ne leaga pe toate mamicile , adica delfinasii nostrii dragi.
Puiutz, si eu folosesc metoda cu lasatul copilului singur sa manance. Uneori merge, alteori nu. Ieri spre ex., i-am dat la pranz musaca cu carnita de vitel. Nu a vrut nici sa puna gura, nici singura, nici de la mine. Pana la urma a mancat doar masline simple. La cina insa, dupa cateva ore de zbenguiala in parc, a papat musacaua fara comentarii. Dar asta a insemnat doar 2 mese pe ziua de ieri si multi nervi din partea amandurora. Azi la pranz a papat doar cateva lingurite de mancare (spanac cu pui). Sa vad cat mananca acum la cina.
Eu am fost azi la Carrfour si sunt reduceri 40% la jucarii si hainute de copii, azi si maine. Dar n-am gasit mare lucru. Le-am luat oricum cate ceva, simbolic. La cumparaturi a fost jale mare azi ca am avut proasta inspiratie sa o asez pe Stefi intr-o masinuta-carucior care nu avea centuri. S-a dat jos si s-a urcat de nu stiu cate ori, fugea printre raioane, eu dupa ea, Radu pazea hainele din cos, plansete la greu, a fost dezastru.
Si ca noutate, am inceput sa-i spun mai mult Adina pt. ca nu poate spune Stefi desi am incercat s-o invat, cel mai apropiat cuvant a fost "fefe". Asa ca isi spune singura "Anina" care suna mult mai frumos. Asta v-am zis ca sa stiti despre cine vorbesc daca ii spun Adina, desi imi vine destul de greu ca nu sunt obisnuita.
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauri_ca Maine sunt reduceri 50 % la jucarii si la Cora. mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010 |
multumim de pont
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
28+
gabrielaene spune:
Cristeo "La multi ani!" si din partea mea,sa ai parte de multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi
In sfarsit am vazut soarele dupa atatea zile ploioase , am dus piticii in parc, ce bine a fost ( noi tot in IOR ne petrecem dupa-amiezele, in weekend il cam evitam din cauza aglomeratiei).
Puiutz putere multa! Si eu am zile de genul asta, dar a mea inca papa pasat. Daca nu pasez papa foarte putin si imi pierd rabdarea. Pana acum 2 saptamani l-am avut si pe Matei acasa si nu faceam fata cu amandoi asa ca ei ii dadeam rapid sa pot sta si de el. A mea e si cu refluxul si daca se ineaca cu ceva varsa tot . Ma enerveaza faza asta,ea cere orice mancam noi dar mi-e frica sa-i dau sa nu-si provoace greata.In timp va trece, sper. Care sunt mancaciosi papa si singurei,care nu, pot sta si 24 ore nemancati sau doar cu o masa-2.
bumblebee spune:
Bon soir!
La multi ani, Crissteo, mami draga si inimoasa!
Sanatate, impliniri si bucurii!
Te pup cu mare drag si iti trimit o imbratisare calda!
Eu la serviciu m-am acomdat, mai am muuulte lucruri de invatat, dar incet cu incet, toate la randul lor.
Vichisorul e tot un mare poznas, se trezeste de 3 ori pe noapte. Eu sunt cam zdruncinata cu oboseala, dar supravietuiesc.
Am scos si bibele de seara (ala de dimineata il scosesem de mult timp) asa ca a inceput sa refuze laptele (desi dimineata nu a refuzat niciodata), dar nu cred totusi ca e de la pahar.
Nici noi nu prea avem activitati creative.. abia ne ajunge timpul sa ne jucam si sa ne mai hranim s.a. Dar are timp berechet la gradi, asa ca mai dispare din sentimentul de vina.
Cu soacra se intelege bine, il iubeste tare, si V o iubeste. E drept ca sunt destule zile in care nici nu vrea sa plece de acasa, nu ne lasa sa il imbracam, dar ii spunem ca mergem si noi cu el, dup-aia la serviciu si din nou la el. Cand spunem serviciul, el spune 'bani',. Buni ii spune tot felul de lucruri. Azi imprastia niste farfurii de plastic si spunea 'mosi' (moshi), ca ii spusese socrela ca le da de mosi.
Pe de alta parte, are soacra-mea niste iesiri de ma tampeste, a urlat intr-o zi la mine pt ca V fugea dupa tac'su' efectiv zici ca a luat-o flama, si de la orice lovitura a lui V e terminata psihic si parca nu mai e rationala.
Toata ziua 'nu ai voie', il cocoloseste ingrozitor de mult si imi da f multe lectii despre cresterea copilului si de ignorat si dat ochii peste cap cand ii spun cate ceva despre cum as vrea sa procedeze cu V la greu... Dar na, ce sa fac, asa-s nurorile, mai fraiere, numai soacrele le stiu pe toate..
Una peste alta suntem ok, luni lucrez si cu asta deja am 5 zile de recuperare de luat, dar practic nu stiu cand le voi putea lua si nici nu stiu cum sa procedam cu marea.. Am vrea sa ajungem si noi la mare, dar parca sper si la o vreme bunicica.
Va pup cu mare drag siiii
La multi ani, copii frumosi si scumpi!!
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabrielaene [Puiutz putere multa! Si eu am zile de genul asta, dar a mea inca papa pasat. Daca nu pasez papa foarte putin si imi pierd rabdarea. Pana acum 2 saptamani l-am avut si pe Matei acasa si nu faceam fata cu amandoi asa ca ei ii dadeam rapid sa pot sta si de el. A mea e si cu refluxul si daca se ineaca cu ceva varsa tot . Ma enerveaza faza asta,ea cere orice mancam noi dar mi-e frica sa-i dau sa nu-si provoace greata.In timp va trece, sper. |
nu stiu daca mai tii minte ca si eu ma plangeam de Andra ca varsa tot de se ineca cu ceva, de cand are maselutele si poate mesteca bine bine nu sa mai intamplat bine ca eu si acum evit sa ii dau ce stiu ca e inecacios, nu vreau sa "inoiesc" covorul iar cu meniurile ei
mai vomita cand se mataie continuu si da in plans dar sunt pe faza si fug cu ea la baie uneori reusesc sa ii distrag atentia dar alteori pana nu elimina si ultima firmitura din stomac nu se linisteste :(
Mycya spune:
LA MULTI ANI Cristeo!!! sa iti dea Dumnezeu multa sanatate, bucurii , sa fii fericita toata viata alaturi de cei dragi si sa aveti parte numai de impliniri
in sfarsit i-au iesit Andrei si cei 2 dintisori mult asteptati suntem si noi in rand cu lumea in sfarsit
eu astazi am fost cam prost dispusa....de fapt sotul ma face sa ma simt asa ca doarme mai rau ca un nou nascut ok, e de noapte saptamana asta dar nu cred ca asta e un motiv sa dormi o zi intreaga si sa te trezesti aproape cand tre' sa pleci iar
oare ma supar degeaba si de fapt asa face toata lumea care lucreaza noaptea ?!!
crispro spune:
Iuliana, sa stii ca si acum e V foarte foarte rusinos. La turci, cum intra cineva in lift, lasa barbia in piept si se uita cu coada ochiului. Cand mergem la cineva strain, primul lucru lasa capul in piept, bine de tot. Iti poate confirma si Ramo, ca l-a vazut in aeroport.
Bumbulinaaaa, te pup, mandra!
Sa-l ajutam pe Alex
ilinca79 spune:
Seara buna dragelor,
La multi ani crissteo, mamica tare draga mie! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de baietii tai (si poate si de o fetita, ca stiu ca iti doreai) S-aveti un concediu minunat si insorit!
ooana pe 10 iunie sper ca ma prajesc pe plaja Din 9, plecam in vacanta in Muntenegru! V-ati planificat sa veniti la Cluj?
puiutz multi, multi pentru tine ca imi inchipui cat iti e de greu cateodata. Eu imi mai pierd rabdarea la mesele lui V, desi el nu e la regim asa ca te inteleg perfect!
paula bine-ai revenit! Ma gandeam eu ca nu rezisti mult fara noi
histamina Tin pumnii sa fie doar alarma falsa cu analizele lui Sebi!
cris2010
bumblebee si Victorul meu asociaza serviciul lui tati direct cu rolul banilor Cand intreaba dimineata de tati, si ii zic ca e la servici, imi spune: "cumpeie ieti (sa cumpere pufuleti)" sau "cumpeie suc"
NB delfinariu!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)