Delfinasi jucausi de iulie-august (75)
Raspunsuri - Pagina 5
tina_80 spune:
Buna seara!
LA MULTI ANI CRISTEO!!! Sa fi sanatoasa si fericita!
Vreme frumoasa si concediu placut!
Michelle, Baby, eu am fost azi la Carrefour si sunt reduceri la haine de copii Tex si jucarii.
Intrati pe site ul lor si vedeti!
Eu am fost azi de 2 ori au haine la preturi f bune, merg de tavaleala in vara asta, mai ales ca daca vine caldura incercam sa renuntam la scutece
Si jucariile ajung la preturi f bune.
crissteo spune:
Mamici minunate si bune si atente, MULTUMESC mult de tot pentru urari! Sunt asa de impresionata ca mi-au dat lacrimile, uite asa imi amintesc si eu cat de importante sunteti toate impreuna si fiecare in parte!
Va multumesc mult de tot si pentru urarile de pe FB! Aceleasi lucruri frumoase vi le doresc si eu voua!
O sa-mi fie dor de voi, o sa-mi lipsiti si astept sa va regasesc tot asa minunate! Sa fiti sanatoase, voi si puiutii si sa va traiasca minunile! Sa petreceti frumos azi, de ziua lor!
Va imbratisez cu drag pe fiecare in parte si pe toate impreuna!
racusor2010 spune:
neata
vin cu si pentru gasca de mamici dragi
imi pare rau ca nu am mai scris zilele astea, am stat acasa, puiul cu febra, eu cand dormea am lucrat pentru birou...si azi noapte si dimineata o sa fug pana la serviciu sa termin ceva, si apoi vin acasa!
azi noapte nu a mai facut febra, daca e rozeola cum zice pediatra, ieri a fost ziua cea mai grea si maine ar trebui sa apara eruptia...bine, aseara i-am dat nurofen, dar o singura data, celelalte nopti si panadol dupa 5-6 ore....sa il vedem azi! ieri a dormit muuuuult, aseara s-a culcat pe la 8 jumate, s-a trezit putin la 10 si apoi iar s-a culcat in 10 minute....dar nu a vrut sa doarma decat cu mine, se trezeste noaptea si ma striga, sau zice ca vrea in patul mic (adica nu in patut, nu in patul nostru, ci la el in camera pe canapea ) sa speram ca scapam de asta cand trece boala...
ieri nu a papat mai nimic, lapte dimineata, cam 100 ml, 1/3 felie de paine si 1/3 iaurt, apoi pe la 5 10 linguri de supa, apoi cu greu niste lapte si spre uimirea mea niste compot si seara pe la 10 lapte, ca l-am intrebat eu daca nu vrea....si atat!!
Paula ma bucur ca ai revenit la sentimente mai bune! ne-am vazut o singura data, dar mie imi esti atat de draga, imi aduc aminte cu mare placere si emotie cand vorbeam la telefon cand eram insarcinata si cum ai spus tu ca te-ai emotionat ca auzeai la telefon bataile inimii puiului
Cris sa treaca repede greturile! cand plecati in concediu?
imi spui si mie te rog unde gasesc ce acte am nevoie de pasaport? si cat dureaza, cat costa? noi nu i-am facut lui andrei inca...
Andrei zice ca vrea bebe
Ochidut nu e vorba de alintat, dar asa e dupa ce stau cu bunicile pentru ca la bunici mereu e cineva dupa ei si au senzatia ca totul li se da dupa voia inimii...asa e si Andrei dupa ce vine vreo bunica la noi....si dupa ce lipsesc de acasa mai mult (adica stau prea mult la birou) ne pedepseste prin tipete si crize rabdare mami, o sa treaca
Cris
Bumbleeblee mamica draga!! sa stii ca eu de fiecare data cand merg la parintii mei la Piatra Neamt ma gandesc ca Bacau-ul e la o aruncatura de bat....din pacate cand suntem pe drum e greu sa facem opriri, cu Andrei trebuie sa faci cumva sa ajungi repede si sa nu mai pleci,ca nu prea are rabdare in masina
Carla micuta
Cristeo la multi ani pentru ieri!!! multa fericire si sanatate!!! si concediu placut
Baby asa imi esti de draga cum povestesti si ce sufletista esti
Lala te iubita, ma bucur ca ai revenit la noi!!!
de Carmen si mi-e imi este dor..
Tina felicitari pentru perseverenta
Puiutz oameni suntem, ne mai suparam, nu putem fi zen, chiar daca e vorba de copilul nostru! oricum tu ai o rabdare de fier si esti o mamica extraordinara, nu ai de ce sa iti reprosezi nimic ca ieri ai izbucnit si e bine ca izbucnesti, ca asa te ridici si o iei de la capat
Rubia asa si Andrei, e limitat la ce ii place si ce vrea sa manance. cand era mai mic manca mai multe, acum zice "nu-i ine" si ma pune sa iau farfuria de acolo
mai mamici ce de mancarici faceti voi eu ma limitez la ciorbita in care pun diverse legume, o mai schimb ca o fac ba de pui , ba de curcan, ba de vita, dar musai sa fie acra eu mereu ii fac de papa pe fuga, ba noaptea, ba dimineata, si cum nu sunt prea cunoscatoare nu imi vin idei....rar ii mai dau altceva la pranz, ca nici nu prea accepta ...am zis ca de acum ii fac un felul 2, macar sa se obisnuiasca cu ideea...
mai am de citit capitolul asta, mai revin
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
racusor2010 spune:
am uitat sa mai spun ca
Maurice imi pare tare rau de Sara
si ca Andrei e mare fun Pooh, sunt singurele desene la care se uita, cand gaseste prin carti e super incantat de ziua lui vreau sa ii iau carticelele cu aventurile lui Pooh, sunt cam scumpe dar zilele astea cum a fost asa moale am stat si ne-am uitat pe laptop la filmulete cu Pooh sau....m-a pus sa ii scriu, sa ii colorez sau l-am lasat pe el sa scrie in Word! fericire maxima
si ...La multi ani tuturor delfinasilor!!!
racusor2010 spune:
tot io...
Histamina multa sanatate puiului
Alice mami, mai lasa-l doar cu laptic, daca ii merge asa de bine! are timp toata viata de piureuri si mancarici...plus ca acum e asa de usor, il mufezi, si gata
imi aduc aminte ca eu am inceput de la 6 luni jumate, doar pentru ca de Craciun am fost la socri, si pe masina imi era asa de usor sa nu am grija mancarii, cand maraia, il mufam si se culca multumit doar seara ii dadeam mar copt....
atat pentru acum...sper sa nu imi mai aduc aminte de nimic
ciristina_serban spune:
Neata.
Racusor multumim de cafea!
LA MULTI ANI DRAGII NOSTRII COPII! SA CRESTETI MARI, VOIOSI SI SANATOSI! SA AVETI O VIATA MINUNATA CU MULTE BUCURII SI IMPLINIRI!
Mycya spune:
neata
eu va servesc cu lapte si cereale integrale, cum nu beau cafea trec direct la micul dejun
LA MULTI ANI COPILASILOR