Delfinasi jucausi de iulie-august (75)
Raspunsuri - Pagina 3
palomina spune:
Hola, fetelor!
Nu-mi vine sa cred ca maine incepe oficial vara !
Bamboletta, sa stii ca si noi tot asa am patit azi noapte, m-am trezit rupta:((( eu l-am semiintarcat pe A in sensul ca deja de-o luna nu mai suge ziua. Dar noaptea vai de mine
Oricum, am impresia ca s-a mai diminuat productia si o face pur si simplu de alint.... Am zis ca il las deocamdata, poate s-o intarca singur o data si-odata! Nici ņu-mi convine sa-l intarc si pe urma sa ma chinui cu el noaptea.
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
palomina spune:
Puiutz, colostrum cu probiotice ia si A de la inceputul anului si nu mi s-a parut extraordinar... Noi am luat pt constipatie. Inca e constipat dar macar ņu se mai sperie... De olita, nici vorba.... Mai avem pt vreo cateva zile si trecem pe ulei de peste! Si eu Ma tot gandesc la tine cand A face figuri la masa de pranz... Te inteleg perfect cand zici ca nu mai poti..
palomina spune:
Crissteo, felicitari ! La multi ani sanatosi si fericiti!
CriSN, felicitari pentru bebe mic din burtica! Sarcina usoara ! Imi plac numele la care v-ati gandit !!
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurika1982 Hello fetele! Cris:felicitari pentru eco.LA fel si Iuliana!! Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 14+ |
Cand ai urmatorul control?Adica,,,,,defapt vreau sa intreb cand aflii sexul bebelului?
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
28+
ciristina_serban spune:
Histamina, in ce conditii se fac analizele la institutul de hematologie? Se platesc? Sunt scumpe? Vreau sa ajung si eu vreodata sa ii ivestighez pe copii sa vad daca m-au mostenit
Pup. Merci.
Cristeo, La multi ani! Sa fii sanatoasa si iubita!
Alice_Elena spune:
Anca, incerc sa fiu impaciuitoare, nu ca imi doresc pace in lume ca miss univers :)) dar pt ca nu toate persoanele sunt ca tine sau ca mine. Ai vazut ca unele fete au impresia ca sunt atacate (chiar daca mesajele nu li se adreseaza), sau pun la suflet tot, sau interpreteaza tonul. Si nu asta e problema, problema e ca exista victime colaterale. Stii si tu, de fapt.
crispro spune:
Tu fete, citesc mesaje din urma, de la 1 an (a lui V) si pana acum, sa mi le selectez. Doamneeeeeeeeeeee, cat ma mai plangeam!!! Fete, cum ma mai suportati??? in fiecare capitol scriam orele de somn/nesomn a lui Vlad, in toate ma plangeam de oboseala, ca nu mai pot, de depresie... Valeleuuuuu. Ca io m-am saturat de mine citind acum. No, ma scuzati... Nu mai fac.
Sa-l ajutam pe Alex
puiutz_mic spune:
Bumble de tine uitasem - sa stii ca a fost exact cum ai spus tu rabufnirea de ieri - ca o resetare.
Azi am fost mult mai calma si rabdatoare (chiar m-am mirat si eu de mine ). A durat o ora masa de pranz, la inceput a zis tati ca ii da el, dar abia incepuse si a trebuit sa plece, asa ca mi-a revenit mie placerea... A papat aproape tot...una peste alta sunt multumita.
A facut si kk bunicel
Palomina deci asa cu Colostrumul... dar stiu ca e si pentru imunitate, macar pe partea asta ai observat lucruri pozitive? Ca daca zici ca-i dai de la inceputul anului sigur ar fi trebuit sa se vada ceva efecte. Nu stiu ce sa zic de constipatie, ar fi trebuit totusi sa dea rezultate
Histamina pai de asta ma gandesc si eu la gradinita. Poate acolo ii trec mofturile. Din iunie mergem si noi sa ne interesam de cresa/gradinita, daca ajung rau de tot la limita cred ca il dau si de la toamna. Ma gandeam oricum sa incepem din primavara viitoare.
Tin pumnii sa iasa rezultate bune la analize!
Ochidut exact asa este la noi. Raducu plange/urla imediat daca nu i se face pe plac. Si in special in prezenta lui tati. Cu mine nu face foarte multe figuri (decat la masa ). Cum apare taica-su incepe mataiala, miorlaiala si plansul. Tati = iesit afara la joaca. Daca nu se executa - urlete. Dimineata la trezire, daca vrea omul sa mearga la toaleta - urlete iarasi. Ce sa mai spun...e dependent de tati
Ainotna deci asa...pana la 3 ani tot asa o vom duce, ba poate chiar mai rau. Stiam ca vine perioada crizelor, dar parca a incepu prea devreme.
Iarasi am uitat ce vroiam sa mai spun . Mai revin.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
ciristina_serban spune:
Cris... ce dulce esti!!!
Pai parca numai tu te-ai plans? Nu stii ca aici ne e cel mai usor sa ne plangem? Si asta pentru ca stim ca aici suntem bine intelese...
Toate fac parte din viata, si fiecare etapa a fost cu problemele si bucuriile ei. Si uite-asa, plangandu-ne pe aici, primind cate un sfat si cate o idee din experienta fetelor, fiecare dintre noi am devenit o mamica mai buna.
Te pup cu drag .
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Tu fete, citesc mesaje din urma, de la 1 an (a lui V) si pana acum, sa mi le selectez. Doamneeeeeeeeeeee, cat ma mai plangeam!!! Fete, cum ma mai suportati??? in fiecare capitol scriam orele de somn/nesomn a lui Vlad, in toate ma plangeam de oboseala, ca nu mai pot, de depresie... Valeleuuuuu. Ca io m-am saturat de mine citind acum. No, ma scuzati... Nu mai fac. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
He he Cristina cum sa ne saturam de tine?????? Pai pentru mine esti un exemplu de rabdare si tarie si mereu ma rugam sa vad ca Vladut a dormit mai bine decat cu o seara in urma...Chiar eram curioasa cat mai are programul asta...Pai ce e usor de urmarit asa ceva ?
PS Imi aduc aminte cu mare drag cand ne-am intalnit si i-am vazut moaca aia de ingeras carlionatat nu imi venea sa cred ca asa minunatie de copil...chiar timid la vremea aceea.... o poate chinui pe mami a lui noptile....
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
28+