Delfinasi jucausi de iulie-august (75)
Raspunsuri - Pagina 20
crispro spune:
Pufescu, la multi ani si de la mine, cu vreo 2 zile intarziere! Sa fii sanatoasa si fericita!
Sa-l ajutam pe Alex
ochidut spune:
Crispo imi pare rai ca e as racit V. haide ca poti sa le faci pe toate, o sa fie totul bine. stiu ca azi iti e greu, e si V racit pleaca si mama, treb sa mergeti si la cresa, se apropie serviciu....te simt trista....dar tu esti puternica si cu mult calm si zambet o sa le faci pe toate. Te pup cu drag si iti doresc sa treaca cat mai repede si usor perioada asta
odeta, Medeea mai e racita? nu ati mai fost la gradi,nu?
Sanatate tuturor delfinasilor bolnavi
ce-o fi cu Rody? incep sa ma ingrijorez si eu. chiar nu e stilul eu sa nu intre atatea zile
Larisei i-au trecut mucisorii dar a ragusit Ma rog, nu e chiar o surpriza, mai ales la cate crize cu tipete si planse a avut luni. Sper sa nu ramana cu totul fara voce si sa fie doar o mica raguseala. Nici nu o mai duc la inot azi, i-am dat indicatii bonei sa nu o duca unde sunt copii multi, sa nu stea mult afara daca bate vantul, sa nu vb mult afara
mai am putin si o tin intr-un glob pana plecam in concediu
Michelle, concediu placut si voua, cu muult soare!
de Larisa Ioana 24.06.2010
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilinca79 Azi a fost o zi mare, care mi-a dat multe emotii, si anume prima in care a venit bona. Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
ma bucur ca a fost bine in prima zi...zilele ce vor urma vor fi si mai bune
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
anca_vlad spune:
Neata!
Dau o cafea pe cinste, n-am dormit toata noaptea poate ma dezmeticesc si eu!
care aveti baietei sa aveti mare grija cu fimoza, ieri am fost la medic cu Vlad si trebuie sa ii facem o circumcizie chirurgicala cu anestezie totala diagnosticul fiind de Balenita xerotica obliteranta
Fimoza am facut-o la un an jumatate in 7 ani nu am avut nici o problema a avut o evolutie ff rapida de la o zi la alta nu am mai putut sa il decalotez!
ooana spune:
Anca baietelul nasilor a fost in aceeasi situatie la 8 ani
din ce mi-au povestit a fost foarte traumatizanta situatia, mai ales pentru parinti...
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana Anca baietelul nasilor a fost in aceeasi situatie la 8 ani din ce mi-au povestit a fost foarte traumatizanta situatia, mai ales pentru parinti... 1an + 08.07.2010 " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
oana in ce sens a fost traumatizant ca sunt deja destul de turata, mi s-a spus ca se face anrstezie si imi e groaza de chestia cu anestezia, poti sa imi dai mai multe detalii, te rog!
Alice_Elena spune:
Anca, ce inseamna asta? Stiu ca e greu dar incearca sa fi relaxata sa nu il speri si pe vlad.
Eu am zis ca vreau sa ii fac lui Radu circumcizie de acum, ca am inteles ca acum mici nu li se face anestezie generala.
Neata
anca_vlad spune:
este o dermatoza din ce am inteles un lichen pentru ca a inceput sa isi schimbe si culoarea eu am crezut ca asa e normal!
omul cat traieste invata, dar nu ma asteptam la asa ceva si nu stiu daca are vreo legatura cu vreo alta sufeinta habar nu am si pe net nu ma gasit mare lucru de ciitit, mai sap poate gasesc ceva in engleza!