Delfinasi jucausi de iulie-august (75)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Deci, stiam eu ca pediatra noastra ii da de cap la boala.
Mi-a zis ca e clar virus. Niciodata alergia nu da febra. E boala GMP, intr-adevar.
Mi-a dat antibiotic, pt ca Raul are f multe bubite, care urmeaza sa se sparga ( una deja s-a spart) si apare riscul suprainfectiei.
E destul de contagioasa, dar in nici un caz 30 de zile. Pot sa-l scot afara , dar nu intre copii. Pana se usuca toate bubitele stam departe de alti copii. La gura arata urat, dar in gura e aproape vindecat, asa cum zicea si Maurice aftele se vindeca usor.
In schimb pe corp e jale, si mi se pare ca inca mai apar.
Va dati seama ce dr l-au vazut ieri pe copilul meu? 3 de la contagioase si una de la dermatologie si nu au stiut sa-mi zica ce e...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

asa e paula,nu toti doctorii sunt buni diagnosticieni. Pediatra noastra si-a dat imediat seama ce e, dar cand m-am dus eu la urgenta la contagioase, pentru ca din pacate eu am luat virusul de la Sara, daca nu le ziceam eu ca fetita mea a avut herpangina habar n-aveau ce am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Va salut, fetele!

Maine pleaca mama :(

V e tot racit, ochii ii sunt asa umflati , ca de racit. Febra abia azi nu a mai avut. Maine mergem la dr. SPer sa ii treaca pana luni, cand il duc la cresa.

Sanatate multa tuturor bolnaviorilor si pofta de mancare! (ca al meu e la cura, se pare)

De Rodi nu stiu nimic, i-am trimis sms pe 2 numere (sper ca le mai are) , dar nu am primit raspuns. Habar nu am ce se intampla. Nici pe Fb nu a mai intrat deloc!!! Offf, sper sa fie bine!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Seara buna, dragelor!

Lipseste omul cateva zile si cand se intoarce gaseste atatia delfinasi bolnaviori Ii pupam pe toi sa-si revina cat mai repede!

Noi am fost la socrii in week-endul asta prelungit si am avut noroc sa nu ploua deloc (asa cum ne asteptam). Ne-am relaxat chiar bine, ca odata ajunsi acolo V a vrut sa faca aproape orice doar cu bunicii (le zice 'nica/'nicu ) Ii lua frumos de mana si ii ducea unde avea interesul, spre marea lor bucurie...nu se asteptau sa-i iubeasca atata, mai ales ca ii vede doar cam o data pe luna.

Azi a fost o zi mare, care mi-a dat multe emotii, si anume prima in care a venit bona. Totul a mers foarte bine, s-a jucat cu V de cum a intrat in casa, iar el a indragit-o imediat, toata ziua s-au auzit rasete . A si iesit cu el afara, in jurul blocului, a plecat cu ea relaxat, nici nu i-a pasat ca eu am ramas in casa (spionandu-i pe geam, ce-i drept ) Sigur ca n-am lasat-o inca sa-i dea de mancare sau sa-l culce, dar inceputul e promitator si sper sa se descurce cu toate.

La multi ani cu intarziere, Cristina (pufescu)! Sa fii iubita si fericita!

Sper si eu ca Rodi e bine! Poate ne "aude" si da un semn...

Cris2010 sper sa scapi repede de greturi. Am auzit ca ceaiul de ghimbir cu lamaie ajuta mult la greturile din sarcina. La prima nu l-am incercat ca nu stiam atunci de el, dar sigur il testez la urmatoarea

Pupam gascha, noapte buna si linistita!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Multa sanatate si din partea noastra pentru toi delfinasii!

Paula, ma bucur ca i-ati dat de cap virusului. Vroiam sa-ti spun ca atunci cand a avut Matei varicela si am fost la Babes ne-au internat, au spus ca e risc mare de suprainfectie a bubitelor,unele aratau destul de urat. Mi-au adus seringa cu un antibiotic sa i-l dau si m-am dus sa-l arunc la WC . Am sunat medicul de fam si mi-a spus ca nu se da antibiotic oral ci ca trebuie ceva local, mi-a spus de Baneocin. Am semnat si am plecat. L-am dat cu Baneocin de 3 ori pe zi peste bubitele urate si a fost bine. Nu stiu exact cum e la voi, stiam de boala asta si cred ca-i cumplita tare, urat virus.

Ilinca bafta cu bona! Maine luam si noi legatura cu cineva pentru Maria, speram sa fie ok.

Mergi la inceput

Gabriela, multumesc.
Doar ca eu am f mare incredere in dr asta. Intotdeauna mi-a spus diagnosticul corect, intottdeauna am stat 3, 4 zile , inainte sa se arunce la antibiotice. Acum mi-a explicat ca antibioticul nu e din cauza ca s-ar putea infecta extern, ci ca ar putea lua, din cauza ca se freaca si se poate atinge cu manutele murdare pe bubitele sparte, inclusiv stafilococ, si mi-a recomandat acest antibiotic.

Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Ilinca, ce bine ca Victor a placut-o pe bona!!! Cred ca te simti asa usurata...Cum e d-na? O sa faca si mancare?
Cristina, ce putin a stat mama ta!! Cand mai vine? Sanatate lui Vladut si tuturor bolnaviorilor

Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Paula,dragul de el,cred ca il enerveaza bubitele.Il mananca,ii creeaza si stare de nervozitate?de unjde se ia virusul?
sanatate muulta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

salutare fetele!

m-am chinuit pana acum cu o durere de cap pulsatila...nu am vrut sa iau nimic aseara ca am probleme si cu stomacul. dar pe la 3 nu am mai rezistat asa ca am baut o fiola de algocalmin si pot sa spun ca aproape mi-a trecut durerea de cap.

deci de Rody tot nu stim nimic . Tot ce spet este ca nu e nimic grav, of, sa ne dea un semn de viata cat mai curand!

Paula deci poate totusi ne vedem cand veniti la Cta?

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ilinca, ma bucur ca a fost bine prima zi cu bona. Sa fie tot mai bine in fiecare zi!

V tuseste rau, se rupe un pic tusea. Dar a facut febra iar, mucii aia urati nu ii ies. E ca o leguma in dimineata asta, nu poate deschide ochii. E prima data cAnd il dezbrac in somn si nu se trezeste. Ce mila mi-e de el. Azi mergem la dr, dar imi pare rau ca nu mi mergem cu mami la aeroport :(

Si azi imi cumpar iar tigari :(

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput