Delfinasi jucausi de iulie-august (75)
Raspunsuri - Pagina 18
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina Anca, eu am strumful in sectorul 5 la cresa. negativ: locuri extrem de putine. pozitiv atitudinea personalului.meniul.dotarile.clar peste alte sectoare. strumf a fost agresat de o educatoare.i-am spus directoarei.nu am mai vazut-o pe acolo,strumf mutat la alta grupa,cea de 4 ani,unde e perfect integrat. stiu ca Vanghelie(ma rog cei din subordinea lui) sunt f duri cu meniul. nu exista prajeli,se dau fructe.exista psiholog permanent. cel putin in cresele pe car ele-am studiat. eu spun de politica sectorului 5. alta faza faina.daca strumf ar eo afectiune,atunci ai spijinul personalului medical in ceea ce priveste meniul. de ex se pot aduce alimente de acasa sub semnatura sau strumf poate avea alt orar de mese(noi de ex papam din 2 in 2 ore,de la malabsorbtie). indiferent de problema pe care am avut-o,am gasit sprijin f mare la cei de la sectorul 5. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
pe mine ma intereseaza locatia ff tare cele de pe tarcul baciului sunt departe rau de mine, sa vad la cel din b-dul ghencea!
din ianuarie trebuie sa o aduc acasa pe maria si ii caut o varianta cat de cat aproape de casa!
Si la gradi particulare e la fel in cazul copiilor care au regim special!
ooana spune:
Am fost la medic, plamanii sunt curati.
Nasul asa si asa, spre bine...
in continuare muguri de brad si tobrex, picaturi pentru ochi dar noi sa le punem in nas ...m-a si pufnit rasul a zambit si ea dar stie ca eu o iau in serios
vad ca este o combinatie corticosteroid-medicament antiinfectios
citat din mesajul lui Alice_Elena Ochidut parca si la DM ziceau fetele ca sunt pampersi de apa. Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
nu sunt buni sau cel putin mie nu imi plac, se umfla imediat cu apa
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Alice_Elena spune:
Ah, nu stiam, eu nu am folosit niciodata. La mare am lasat-o in fundul gol si la piscina la fel
histamina spune:
costurile
160 de lei maxim pe luna, 72 de lei minim.taxa de 40 de lei(fondul cresei)lunara+alocatia de hrana 6 lei pe zi.
costuri suplimentare:teatru de papusi
gratis:evaluare psihologica(eu nu am incercat la cresa)
puncte pozitive
nr relativ mic de copii/educatoare/ingrijitoare
puncte naspa rau de tot
niciodata,dar niciodata un copil bolnav nu va fi tinut acasa.vine cu nurofenul/panadolul dupa el.
adica in primele 3 luni va sta mai tot timpul acasa.
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui histamina costurile 160 de lei maxim pe luna, 72 de lei minim.taxa de 40 de lei(fondul cresei)lunara+alocatia de hrana 6 lei pe zi. costuri suplimentare:teatru de papusi gratis:evaluare psihologica(eu nu am incercat la cresa) puncte pozitive nr relativ mic de copii/educatoare/ingrijitoare puncte naspa rau de tot niciodata,dar niciodata un copil bolnav nu va fi tinut acasa.vine cu nurofenul/panadolul dupa el. adica in primele 3 luni va sta mai tot timpul acasa. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
din punctul de vedere al inteperiilor privind colectivitatea stiu ff bine ce ma asteapta si nu am nika de comentat, stiu ff bine cum este cand nu ai alta varianta pt copil!
Asa ca nu il consider un lucru negativ!
Eu ma interesam de centrele ANTANTE am citit ca taxa e 10 lei pe zi si atat!
ochidut spune:
merci de raspunsurile cu pampersi.
tocmai am aflat ca nu pot pleca la timp de la birou (:. f tare, ca fix azi ma rugase bona sa vin la fix acasa ca are o programare la medic. si P mi-a zis sa nu ma bazez cu nimic pe el. imi vine sa ma dau cu capul de birou(:. asa mi se intampla de fiecare data cand treb sa plec undeva
de Larisa Ioana 24.06.2010
ooana spune:
citat din mesajul lui ochidut merci de raspunsurile cu pampersi. tocmai am aflat ca nu pot pleca la timp de la birou (:. f tare, ca fix azi ma rugase bona sa vin la fix acasa ca are o programare la medic. si P mi-a zis sa nu ma bazez cu nimic pe el. imi vine sa ma dau cu capul de birou(:. asa mi se intampla de fiecare data cand treb sa plec undeva Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
situatiile astea sunt CLASICE - de cate ori ma grabesc apare ceva
de cate ori plec in concediu, in ultima zi, deobicei vineri pe la ora 15-16 imi da sefu ceva urgent de facut care imi ia 2 ore minim
nu poti sa te duci acasa sa plece bona si sa revi la birou cand ajunge Paul acasa?
eu asa fac cand am mult de lucru
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Cris2010 spune:
Buna ziua, mamici!
La multi ani, Pufescu!
Ce de bolnaviori avem in delfinariu. Multa sanatate! Si SN e cu muci, dar la noi deja nu se pune.
Vreau sa va multumesc inca o data pentru felicitari si gandurile bune. E tare placut sa primesti de la atat de multe persoane dragi atat de multe urari.
Joi mi-a fost foarte rau toata ziua. La birou am zacut pe canapea, acasa in pat. Nu aveam putere sa ma ridic nici macar sa ma duc pana la baie.
Vineri trebuia sa plecam la tara si deja ma gandeam ca e compromis planul. Dar a fost o exceptie ziua de joi.
In rest greturile obisnuite de dimi si seara cateodata.
Azi am descoperit in curte unde lucrez un corcodus. Numai bine sa imi dreg cu corcoduse greata matinala. si sunt atat de acre (mi s-a facut gura punga numai ce va povesteam).
De o saptamana am scapat de biberon. Nu mai bea lapte la fel cantitativ, dar e ok. Bea din pahar cu paiul.
La faza scapat de bibe si suzeta am fost destul de norocosi. Repede si usor am scapat. Nici macar n-a intrebat de biberon.
Legat de vorbire a inceput sa formuleze propozitii simple (subiect, predicat).
No, nu mai stiu ce vroiam sa zic...
Racusor, in concediu plecam pe 27 iunie. Sper sa nu fie prea cald.
Ochidut, ce tare a fost Larisa. Stie fata ce stie.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
maurice spune:
ochidut, si la sensiblu au scutece de apa.
paula, cum e Raul? Intr-adevar cum bine isi aminteste racusor, Sara a avut ceva asemanator, herpangina, cu multe afte in gat. Va doresc sanatate multa si rabdare, ca stiu ca e nasol, dar vestea buna e ca trece repede, chiar daca prin diverse surse scrie ca dureaza mai mult. Sara in 3 zile era ca noua. Dupa descrierea ta pare sa fie boala mana picior gura, sunt curioasa ce-ti zice pediatra.
Sanatate delfinasilor bolnaviori!