Delfinasi jucausi de iulie-august (75)
Raspunsuri - Pagina 17
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc oana, iar concediu?! marfa! Eu m-am tacanit complet. Mi-am luat un serial nou de urmarit (acuma, ca sunt restul in vacanta, sa am si eu ce face) si recunosc ca e singurul serial la care nu pot sa ma uit si sa si lucrez. Pur si simplu sunt captivata. Si pentru ca nu e serial de urmarit cu copii langa mine, stau noptile sa il vad. E vorba de Game of Thrones. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012 |
DA! Adriana ne facem de cap anul asta :)
legat de seriale, singurul care m-a facut sa nu ma pot opri din vizionat a fost Prison Break
ma mai uit la Gossip Girl, Anatomya lui Grey, Vampires Diaries, Private Practice
Borgia nu m-a atras nu stiu de ce
o sa ma uit la Game of Thrones sa vad cum e, daca ne place
si noi tot asa stam noaptea si ne uitam
incearca si Dinastia Tudorilor, e foarte fain
citat din mesajul lui carla_2008 Carla e tot mai bine Adriana,am fost ieri la homeopata acasa ca nu lucra la cabinet,si dupa un remediu,chiar dupa 1-2 doze s-au vazut mari imbunatatiri. Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 |
eu am ramas socata ca dupa doar 1 zi de homeopate starea lui Matei s-a imbunatatit considerabil, nu mi-a venit sa cred...daca imi spunea cineva nu stiu daca credeam
citat din mesajul lui ochidut stiti daca pampersi din aia pentru apa se gasesc prin magazine de cumparat si unde? eu mereu am luat de pe site, dar acum nu vreau decat o punga, si nu pot da comanda doar pt atat Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
Eu am luat din Real, Libero...daca crezi ca te ajuta iti iau eu ca doar trebuie sa vin cu ceva in "compensare"...sa-mi spui!
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
anca_vlad spune:
'neata!
multumim de cafea si sa aveti o saptama usoara ca de sxcurtat s-a scurtat cu o zi!
laurika1982 spune:
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere
La multi ani, pufescu!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 14+
paula_m spune:
Salutare
Oana, eu pampers de apa de cele mai multe ori le-am luat din farmacii.
Seriale urmaresc Revenge, Anatomia lui Grey si Games og Thrones ( la asta am citit toate cartile aparute, si astept cu rerabdare sa le scoata si pe celelate !!!).
Raul e tot asa, dar nu se mai scarpina, in schimb il dor manutele. Sunt umflate tare basicutele alea...dar azi noapte a dormit bine.
Azi mergem la pediatra lui, in care am cea mai mare incredere, sa-si dea si ea cu parerea. Sunt f curioasa ce poate fi!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
adrianaBuc spune:
Seriale eu urmaresc: grey's anatomy, private practice, two and half men, criminal minds, game of thrones.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
anca_vlad spune:
cine stie ceva despre aceste centre?
ANTANTE Ariel si Aurora, am vazut ca au fost inaugurate recent in bucuresti chiar in sectorul 5!
histamina spune:
Anca,
eu am strumful in sectorul 5 la cresa.
negativ:
locuri extrem de putine.
pozitiv
atitudinea personalului.meniul.dotarile.clar peste alte sectoare.
strumf a fost agresat de o educatoare.i-am spus directoarei.nu am mai vazut-o pe acolo,strumf mutat la alta grupa,cea de 4 ani,unde e perfect integrat.
stiu ca Vanghelie(ma rog cei din subordinea lui) sunt f duri cu meniul.
nu exista prajeli,se dau fructe.exista psiholog permanent.
cel putin in cresele pe car ele-am studiat.
eu spun de politica sectorului 5.
alta faza faina.daca strumf ar eo afectiune,atunci ai spijinul personalului medical in ceea ce priveste meniul.
de ex se pot aduce alimente de acasa sub semnatura sau strumf poate avea alt orar de mese(noi de ex papam din 2 in 2 ore,de la malabsorbtie).
indiferent de problema pe care am avut-o,am gasit sprijin f mare la cei de la sectorul 5.
Alice_Elena spune:
Eu m-am uitat la dexter. Sezonul 6 nu l-am vazut insa.
Ochidut parca si la DM ziceau fetele ca sunt pampersi de apa.
ramonavlas spune:
Am ajuns la concluzia ca imi administrez f urat timpul. Nu am timp de seriale, filme, emisiuni. Bine, nu am timp si stare sa stau sa ma uit insa merge non stop tv si mai arunc un ochi.
Si noi am fost putin bolnavioare, viroza eruptiva,febra in primele 2 zile, afte in gurita, pe limba, pe obraji, saliva din belsug, bubite pe tot corpul. Insa am trecut cu bine peste, de azi, e din nou la cresa.
Eu acum am venit de la control, Riana e cam slabuta, 1,890, cronologic 33sapt si 4 zile, dupa masuratori, 31 sapt si 4 zile. Dubla circulara, capul sus.
Pana la ora asta nu am apucat sa mananc nimic, acum v-am citit si mananc in sfarsit. La 16 ma duc din nou la munca.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
31+