Delfinasi jucausi de iulie-august (75)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Pufescu, multa sanatate si impliniri!

Eu imi beau cafeaua si incerc sa ma mobilizez sa termin un proiect la servici. Vineri am concediu si-s tare incurcate itele iar la ore suplimentare nici nu vreau sa ma gandesc. Imi doresc sa pot sta acasa cu fetele ca anii acestia nu se mai intorc. Iar Iulia e delicioasa, e un copil atat de vioi si vesel. Si vorbeste mult si haios, stie cand spune ceva de ras si ne binedispune pe toti.
Nu e zi fara o perluta de-a ei. De curand a fost intrebata cand e cuminte si a raspuns "la culcare"

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

La multi Ani Pufescu!!!!!! Scuze de intarziere, toate gandurile noastre bune si sa ai parte numai de bucurii!

Sunt in criza cu timpul, cu bagajele, cu oragnizarile cu totul... Larisa s-a gandit sa puna cireasa pe tort si ieri a fost mai ciufuta ca niciodata, a facut vreo 3 crize consecutiv. Ea a plans si tipat si eu cu taica-su am ragusit. mucisori mai avem, dar am putut dormi. sper sa nu ne mai procopsim si cu altceva si sa putem pleca si noi linistiti in concediu.

Sanatate multa tuturor delfinasilor bolnavi!!!!! Chiar circula niste virusi, de au "cazut" atatia rapusi

Saddie, si noi am dat peste o idioata tot la CMU la urgente, intr-o noapte

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata
LA MULTI ANI Beatrice de Belu! cu intarziere...

LA MULTI ANI pufescu!
tot cu intarziere... scuze

crispro, am crezut ca l-ai tuns scurt scurt, dar nu e chiar asa. Sa-i fie de bine! Mai scurt e tunsa Rebeca Uau! deci de luni o luati de coada. Nu-mi vine sa cred ca au trecut 2 ani.

saddie, Rebeca nu merge la gradi si face la fel.

puiutz, mi se pare scump aparatul si nu ai nici o garantie ca face treaba.

paula, imi pare rau ca nu aveti nopti calme.

denisa, cum e Carla?

saddie ??? cum sunteti?

baby

oana, iar concediu?! marfa!

Eu m-am tacanit complet. Mi-am luat un serial nou de urmarit (acuma, ca sunt restul in vacanta, sa am si eu ce face) si recunosc ca e singurul serial la care nu pot sa ma uit si sa si lucrez. Pur si simplu sunt captivata. Si pentru ca nu e serial de urmarit cu copii langa mine, stau noptile sa il vad. E vorba de Game of Thrones.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hei Adriana, e bine daca ai timp. Eu si aseara am refuzat sa ma uit. E un serial atat de complex si atat de laudat. Insa e musai sa se inceapa vizionarea cu prima serie.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata!

La multi ani Beatrice!
La multi ani pufescu!

Otilia - ce im place cum povestesti de fetele tale Ii spusesem sotului ca daca ar fi sa il facem candva si pe al 3-lea cu siguranta tot fata va fi

Ooana, Ochidut - cand plecati in concediu? Spor la facut bagaje si insanatosire grabnica delfinutilor.
Si noi vom pleca sambata noapte spre Mamaia si mai am de facut cumparaturi, slapi de plaja, costum de baie pt mine..

Paula - cum mai e Raul?
Sanatate tuturor delfinutilor!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">30+ cu
AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Carla e tot mai bine Adriana,am fost ieri la homeopata acasa ca nu lucra la cabinet,si dupa un remediu,chiar dupa 1-2 doze s-au vazut mari imbunatatiri. Nu mai are febra,doar azi noapte parca un pic ii s-a ridicat temperatura,si s-a foit cam mult ca iar nu am dormit,din 15 in 15 min plangea,de disconfort de raceala zic eu. Acum e mai ok,dar maraita,a si mancat.
Si sotul e innebunit dupa acel serial si dupa Spartacus,Borgia si toate filmele de genul.Pe mine atata sange ma deprima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Cristian(Pufescu) LA MULTI ANI cu intarziere si de la noi!

Mergi la inceput

stiti daca pampersi din aia pentru apa se gasesc prin magazine de cumparat si unde?

eu mereu am luat de pe site, dar acum nu vreau decat o punga, si nu pot da comanda doar pt atat

Mergi la inceput

Michelle, plecam luni.

Denisa dar ce a avut Carla pana la urma? A fost un fel de viroza?

Apropo de seriale, eu acum ma uit la Scandal si la Lie to me. Anatomia lui Gray ultimul episod mi s-a parut o mare panarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Si mie mi-a placut Lie to me.
Dar Dexter nu a urmarit nimeni?

Pampersi pt apa sunt in decathlon.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">31+ cu
AMR 8+

Mergi la inceput