Delfinasi jucausi de iulie-august (75)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Saddie sa nu fie si la voi rozeola, la noi la fel a debutat cu febra, pana in 39.5, timp de 3 zile si apoi a disparut febra si imediat bubitele...o fi in aer virusul asta

plus ca e caracteristica starea de agitatie. si Andrei inainte sa apara febra a plans mult, era agitat, nervos....

daca asa e , doar antitermice e destul...si mai ales seara, ziua incearca sa o lasi cat poti fara...eu nu am putut sa nu ii dau deloc ziua, era prea terminat de la febra puiutul....

cand am fost la CMU la Urgente de Revelion cred ca am dat peste aceeasi doctorita, la fel nu a sarit cu antibiotic, dar imi venea sa o iau si eu la palme, ca Andrei la fel era sacait, tusea, si nu avea chef sa coopereze

sanatate multa

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani, mami Pufescu!!!
Sanatate multa, putere de munca, iubire si impliniri!!

Ce sufera delfinasii!!!
Paula, dragul de Raul!! Si V a avut la un moment dat viroza eruptiva si avea gura plina dde afte, limbuta, obrajori, buze.. il durea de nici apa nu vroia sa bea. Cand deschidea gura pt orice ii dadeam mai cu forta cate putine lichide si cand inghitea plangea de numa'! Dar semnasem deja sa nu ne interneze si nici nu vroiam sa mai aud de spital..

Al meu cred ca a avut febra din cauza maselutelor. Azi efectiv nu a reusit sa manance.. I-a pocnit gingiuta si cum simte ceva pe acolo pune mana la gura si se apuca de plans ..

Rody, dar ce faci mami? Incepi sa ma ingrijorezi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare
Raul e tot asa, dar mananca bine. In schimb, nu-si mai freaca manutele, ca au inceput sa-l doara basicutele.
Azi am reusit sa vb cu pediatra care mi-a zis sa ma duc pana la infectioase. Ajungam acum seara acolo, vin 3 medici sa se holbeze la Raul, mi-au confirmat ca nu e varicela, sau ruseola, dar nu stiu ce e...bun, imi fac trimitere la dermatologie, ca poate e alergie. Ajungem acolo, vine o dr care nu prea vb ro, dar nu prea a vb deloc. Concluzia e ca nu stiu inca ce are Raul : s-ar putea sa fie si alergie, dar nu poate sa-mi confirme. Sunt mai in ceata ca niciodata.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Vin si eu pe ultima 100 m...
La multi ani Cristina!!!

Sa-ti dea Dumnezeu multi ani frumosi si sanatosi!!

Rody!!!!! Nu se aude pana in Spania? Cristina, nu stii nimic de ea?

Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Paula, eu cred ca nu prea stiu doctorii de boala asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Cristina, la multi ani!!

Mergi la inceput

Alice , o avea fiu' meu vreo boala din aia exotica, de care nu au auzit medicii de Ro. Las-o naibii, ca nu-i intereseaza deloc. Le zic ca nu doarme de 3 zile din cauza mancarimilor, si ridica din umeri...
Oricum, cred ca e pe cale de a se vindeca, ca a inceput cu prostiile. In seara asta mi-a escaladat patutul. Pana acum nu s-a gandit ca se poate, oricum gratiile sunt destul de inalte, ii trec de jumatatea superioara a pieptului cu mult. Azi l-am gasit cocotat sus pe ele. L-am pus in patut acum seara si am plecat la baie. Cand am intrat in camera am inlemnit. Deci cu toata mancarimea si durerea are timp sa se gandeasca la prostii...
Si nu mai mi-e teama de varicela si celelalte boli. Daca am supravietuit asteia, se poate trece si de alte mancarimi. In orice lucru rau e si un lucru bun.
Noapte buna tuturor

Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

hai sa ne mai descretim fruntile.....sa va zic un banc

Un medic a iesit la plimbare si a vazut o babuta stand pe o banca.

Medicul i-a spus:
"E imposibil sa nu observ fericirea de pe chipul dumneavoasta. Care este secretul dvs? “
Ea ii raspunse:

“Lucrez in domeniul bancar, nu ma culc pana la 2 noaptea, timp in care concep strategii si fac scheme de vanzare , ma trezesc pe la 6 dimineata ca sa ajung la timp la servici.

Nu fac sport, nu ma distrez si nici nu am viata sociala. La sfarsit de saptamana lucrez intruna revizuind noile strategii, evaluari, si daca e sarbatoare, de asemenea , nu iau micul dejun, pranzul si nici cina pentru ca nu am timp.

Sunt mereu stresata din cauza schimbarilor, tintelor si a sedintelor.

Medicul i-a raspuns:

“E extraordinar! Nu pot sa cred. Ce varsta aveti??”

34, ii raspunse babuta

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

cu intarziere, La multi ani Pufescule!
sanatate multa si toti ceea ce iti doresti sa ti se implineasca!

paula m, sa stii ca medicii din Romania, in multe situatii sunt luati prin surprindere de boli deja clasice in occident.totusi, dupa ce e vindecat strumful, nu ar strica niste investigatii suplimentare pe imunologie.

sanatate multa delfinasilor bolnaviori!
si noi muci, tuse, ochisori cu secretii,antibiotic.

azi astept rezultatele finale.maine fixam tratamentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neataaaa

Pufescu, La Multi Ani, desi cu intaziere, iti doresc tot binele din lume si sa ai parte de multa fericire langa baietii tai

noi, asa cum am scris pe FB de vineri seara suntem cu muci si nas infundat
dupa coryzalia, osccilo, extract de muguri de brad, extract de carpen suntem mult mult mai bine...deja duminica si luni noaptea a dormit fara sa se trezeasca
nasul e aproape curat dar acum tusim
secretiile au ajuns in gat, alea pe care nu am reusit sa le aspir
asa ca azi mergem la medic...program de la 11 la 16 cum se poate mai rau
asa ca la 10 intru intr-o sedinta si apoi fug acasa fie ce-o fi sa mergem la medic sa il asculte la plamani

mini vacanta a fost frumoasa, am fost la zilele targu-muresene, ne-am intalnit cu finii, prin parc!

acum asteptam concediul!!

inca nu realizez ca mai am 4 zile la birou, si e o nebunie totala ca trebuie sa termin o gramada de treburi ca nu am cui sa i le predau
nici nu m-am gandit la bagaje, parca vad ca le fac pe ultima suta de metrii pe toate
duminica mergem la Cluj, asa ca fetele abia astept sa ne vedem
Ilinca, poate ne vedem dupa ce ne intoarcem din concediu, noi mai ramanem cateva zile in Cluj ca mai avem ceva traba pe acolo...deocamdata asta e planul

dar peste o saptamana stam tolaniti la soare in Creta si ne jucam cu Larisa
...cred ca inainte de toate trebuie sa ma uit sa vedem ce trebuie sa vizitam si o sa inchiriem o masina ca sa facem un tur al insulei
dupa care liste...listute si...bagaje

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput