Delfinasi jucausi de iulie-august (75)
Raspunsuri - Pagina 14
carla_2008 spune:
fete e urgeeent,va rog mult mult de tot un sfat
carla are 39 febra
a vomitat de n ori in 10 minute,e varza,parca e drogata,lesinata
a mancat azi,de la 7.30 are febra
cum se hidrateaza ce sa fac?
nu are diaree
sunt disperata
respira foarte greu acum dupa voma,are muci aposi garla ,ii curg si ochii
dupa o ora de la panadol nu ii scade febra
saddie spune:
puiutz m-am gandit si la varianta s-o iau acasa inainte de masa o perioada dar chestia e ca nu am mult timp la dispozitie sa facem acomodarea pe durata mai lunga. Initial trebuia sa incep munca acum pe 11 iunie. Am reusit sa aman pana pe 18 dar cam atat... si pana atunci trebuie sa ajungem la program lung.
Victo valeu si Medeea e cu "nu" in brate la orice. Mie oricum imi sare tandara repede si de multe ori imi musc buzele pana la sange dar culmea e ca reuseste sa-l scoata din pepeni si pe Octav care e de un calm din ala de te enerveaza cateodata
Paula uff imi dau seama cum trebuie sa te simti ca nu-l poti ajuta pe Raul si cred ca se chinuie tare mititelul cu mancarimile alea. Sper macar sa treaca repede sa nu va chinuiti mult.
baby intr-adevar articolul respectiv e destul de negativist. Pai in cazul asta majoritatea generatiei noastre are probleme la mansarda ca n-au stat mamele cu noi pana la majorat. Ca sa nu mai spun ca in vest sau in State nici nu viseaza mamele la doi ani de stat acasa si uite ca n-au copii inadaptati.
Si eu am ales cresa din aceleasi motive cum spui si tu. Si cel mai mult m-a convins iarna trecuta cand plictiseala in casa a atins cote maxime (Medeei nu i-a placut zapada deloc, deloc, urla numai daca o simtea sub picioare)
alice si Medeea de ce ii spun sa nu faca un lucru, de-aia il face mai tare. Deja nu mai stiu cum sa formulez propozitiile ca sa nu simta nici o urma de negatie.
racusor cred ca e normal sa fie putin ametit/instabil dupa cateva zile de febra+nemancat. Organismului ii trebuie putin timp sa-si refaca resursele.
Cum ziceam si pe FB, ne-am aliniat si noi delfinasilor bolnaviori. Dupa-masa a facut febra 38.7 si i-am dat Panadol iar acum la culcare avea iar 38 si i-am dat Nurofen ca mi-a fost teama sa o las fara peste noapte. Acum o mai las putin si merg iar sa o verific ca tot mai scanceste prin somn.
baby78 spune:
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere iti spunem si noi
La multi ani, pufescu! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!!!!
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
28+
baby78 spune:
saddiearticolul e bun din perspectiva parintelui care trebuie sa fie cat de cat in tema cu posibilele reactii ale copiilor in contact cu cresa si sa ia masurile pe care ei le considera mai bune pentru copilul lor. Dar daca copilul este fericit acolo si se adapteaza la tot ce inseamna cresa si ii consuma energia, invata lucruri adecvate varstei lui si i se formeaza un program frumos de ce sa ne facem griji???
Eu ma gandesc la Raisa a Ramonei cat de frumos s-a adaptat ea la cresa si imi amintesc cum spunea Ramona ca dimineata deabea astepta sa ajunga la cresa sa se intalneasca cu prietena ei....
Si eu sunt tare curioasa sa vad cum va accepta Tudor cresa si chiar daca as vrea sa il tin acasa cu mine imi dau seama ca nu am dreptul sa il privez de timpul pe care il poate petrece cu mare placere alaturi de copii de varsta lui..cu activitati adecvate varstei...
racusor ma bucur din suflet ca Andrei se simte mai bine
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
28+
puiutz_mic spune:
Seara buna (sau buna dimineata )
Insanatosire rapida tuturor puiutilor bolnaviori!
Denisa sper ca ati mers deja la urgenta cu Carla, Doamne ajuta sa nu mai vomite ca sa reusiti sa o hidratati, poate scapa de perfuzie mititica. Of, abia ce scapase de ghips . Sanatate, sa ne tii la curent cum sunteti! Mateo e bine? Pupici!
Racusor si eu zic ca si fetele ca e normal ca dupa febra si nemancat atatea zile sa fie slabit puiul mic! Dar oricum, daca nu e vizibil mai bine maine mai bine mergi sa-l vada un doctor. Dar pediatra voastra e plecata? Nu poate veni sa-l vada?
Paula Doamne ajuta sa-i treaca aftele sa poata manca Raul, of, nici nu vreau sa ma gandesc cat sufera mititelul ! Voi cum sunteti? Doamne sfinte, pana a povestit Maurice ce a patit cu Sara, eu nu am auzit de nenorocita asta de viroza eruptiva . Acum si voi, offf! Va imbratisam si ne pare rau de tot ca nu ne putem vedea cand veniti la mare! Sincer abia asteptam!
Rodyyyyyyyyyy sunteti bine? Pupicei si mai vino pe la noi!
Va pup, ma duc si eu la culcare! Sa citim vesti mai bune maine dimineata!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
bamboletta spune:
Neata...vin si eu la
Noi deja am fost afara de la 9 pana acum e asa cald,azi au anuntat 32 grade la noi...David cred ca baga un pui de somn...de la 1 somn pe zi iar a trecut la 2.
Cum mai sunt bolnaviorii? multa sanatate
carla_2008 spune:
a mai facut o tura de febra azi noapte,am stat planton toata noaptea sa nu vomite in somn,suntem amandoua varza. sun dr si nimeni nu ridica azi!super
saddie spune:
La noi dimineata a debutat cu febra 39 iar. Imi venea sa mor ca o controlasem pe la 2 noaptea ultima data si era ok si nu m-am mai dus pana la 7:30 cand s-a trezit ea.
Am fost la CMU la urgente ca n-am dat de pediatra si mi-a zis ca probabil e un inceput de viroza dar n-a stiut sa-mi zica de care, a zis sa mai asteptam simptome. Asa ca deocamdata suntem numai pe antitermice. A fost ok ca nu s-a aruncat la antibiotic asa preventiv, cum e la moda la noi.
In schimb m-a scos doctorita din pepeni cu alta faza. Medeea era ciufulita rau si consultul s-a desfasurat cam in plansete majore. M-a intrebat daca e in colectivitate, i-am zis ca abia am inceput, la care ea zice: "o sa-i faca bine sa devina si ea mai sociabila". Imi venea sa urlu la ea dar mi-am muscat buzele si i-am explicat printre dinti ca e ora unu, deci e nemancata si nedormita, ca am asteptat mai bine de o ora intr-un hol cu alti 15 copii bolnavi care si ei faceau concurs de inalte si ca e un copil treaz de la 7 cu febra, sacait, etc. Ce pana mea se astepta sa vina s-o pupe si sa fie numa zambete, wtf!!!! Io nu stiu ce minte au unii doctori... cu atat mai mult cat era pediatru!!!
Ceilalti bolnaviori ce mai fac?
Victo spune:
ha ha..saddie, asa am patit si eu cu S. uraste drii. si la un consult ORL, la unu care n-a stiut sa faca introducere cu el, doar a icneput sa il caute pe ici pe colo, el a inceput sa se zbata, sa dea din picioare..ala vizibil enrevat..Doamna, da ce are de e asa salbatic? ;)